Αγοράζοντας τον κατάλληλο ανελκυστήρα σκάλας

Αγοράζοντας τον κατάλληλο ανελκυστήρα σκάλας - draculis.gr

Αγορά ανελκυστήρα σκάλας-αναβατορίου, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές!

Η αγορά του κατάλληλου ανελκυστήρα σκάλας, μπορεί να αποδειχθεί ένα δύσκολο σταυρόλεξο, ειδικά όταν έχεις να διαλέξεις ανάμεσα σε μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων. Η προσαρμογή τους πάνω σε μία σκάλα, έτσι ώστε να μην ενοχλεί τους υπολοίπους και ταυτόχρονα να εξυπηρετεί απόλυτα τον χρήστη, είναι αποτέλεσμα των υψηλών προδιαγραφών του εργοστασίου και της άψογης σχεδίασης!
Στη Draculis γνωρίζουμε, ότι τους ανελκυστήρες σκάλας τους αγοράζουμε μία φορά στην ζωή μας, γι΄ αυτό επιλέξτε το καλύτερο προϊόν στην καλύτερη τιμή, προκειμένου να τον χρησιμοποιήσετε για τα επόμενα χρόνια.

Οδηγός αγοράς ανελκυστήρα σκάλας, αναβατορίου ή πλατφόρμας

1. Έλεγχος σκάλας

Ο δωρεάν έλεγχος των σκαλοπατιών από τους μηχανολόγους μας, σας βοηθά να επιλέξετε το αναβατόριο ή την πλατφόρμα που ταιριάζει στην σκάλα σας, να παραλάβετε τα σχέδια της Μελέτης και έτσι να είστε σίγουροι, ότι έχετε κάνει την σωστή επιλογή εταιρίας και μοντέλου.

2. Οικονομική Προσφορά

Χρησιμοποιώντας σύγχρονα συστήματα αποτύπωσης της σκάλας σας, είμαστε σε θέση να σας καταθέσουμε εξατομικευμένη οικονομική προσφορά, χωρίς καμία δέσμευση εκ μέρους σας. Θα παραλάβετε το φάκελό σας με ανάλυση για τις τιμές της καρέκλας και της ράγας, απόλυτα προσαρμοσμένες στο χώρο σας και στις δικές σας ανάγκες σας.  

3. Πόσο κοστίζει η αγορά ενός ανελκυστήρα σκάλας?

Πολλές φορές η πρώτη ερώτηση που δεχόμαστε είναι: «πόσο κοστίζει το αναβατόριο σκάλας»; Και είναι απόλυτα λογικό, δεδομένου ότι μιλάμε για ένα τόσο καινοτόμο μηχάνημα. Η αλήθεια είναι όμως ότι, επειδή κάθε σκάλα είναι διαφορετική, το κόστος δεν είναι ποτέ το ίδιο. Το εύρος των τιμών λοιπόν ποικίλει, αλλά είμαστε σε θέση  να σας ενημερώσουμε για τους παράγοντες που καθορίζουν το τελικό κόστος αγοράς.  

Η τιμή του ανελκυστήρα σκάλας εξαρτάται από τα εξής:

  • Πόσο μακριά θα χρειαστεί να είναι η ράγα
  • Εάν η σκάλα σας είναι ευθεία ή περιστροφική (κυκλική)
  • Πόσες στροφές έχει η σκάλα σας
  • Εάν η σκάλα σας είναι εξωτερική ή εσωτερική
  • Από πόσα σκαλιά αποτελείται η σκάλα
  • Ποιο μοντέλο είναι κατάλληλο για το σπίτι και τις ανάγκες σας
  • Εάν θέλετε να ανεβείτε περισσότερους από έναν ορόφους
  • Εάν θέλετε πρόσθετα χαρακτηριστικά, όπως περιστροφή, αυτόματη αναδίπλωση κλπ
  • Εάν υπάρχουν πόρτες που θα περνάει ο ανελκυστήρας σκάλας
  • Το είδος της ταπετσαρίας που θα επιλέξετε (ύφασμα, βινύλιο, δερματίνη)

Ορισμένοι από τους παράγοντες αυτούς αποτελούν θέμα δική σας επιλογής, ενώ άλλοι εξαρτώνται από το σπίτι και τις ιδιαιτερότητες της σκάλας σας. Άρα μπορούμε να είμαστε απόλυτα συγκεκριμένοι, αφού έχει εκπονηθεί η δωρεάν μελέτη.

4. Ποιά είναι η τιμή για αγορά ενός μεταχειρισμένου ανελκυστήρα σκάλας?

Προτείνουμε την αγορά μεταχειρισμένου ανελκυστήρα σκάλας μόνο από τη  Draculis και όχι από οποιαδήποτε άλλη εταιρία ή άτομο. Οι αναβαθμισμένοι ή ελαφρώς μεταχειρισμένοι ανελκυστήρες σκάλας της Stannah, μπορεί να είναι η επιλογή που αναζητάτε. Είναι πιο οικονομικοί από τους καινούργιος και συνοδεύονται και αυτοί με εγγύηση 10 Ετών από τη Draculis, διατηρώντας σας ασφαλείς στο σπίτι σας, με χαμηλότερο κόστος.

Μία πρωτοποριακή εναλλακτική επιλογή, ανταγωνιστική και συμφέρουσα λύση, προσαρμοσμένη απόλυτα στις δικές σας οικονομικές δυνατότητες. ΄Αν λοιπόν σας ενδιαφέρει η αγορά ενός μεταχειρισμένου ανελκυστήρα σκάλας, θα πρέπει βασικά να γνωρίζετε ότι προέρχεται μόνο «από δεύτερο χέρι», έχει περάσει όλους τους απαραίτητους τεχνικούς ελέγχους και η διαθεσιμότητα ισχύει πάντα σε σχέση με τα αποθέματα. Η τελική τιμή για την αγορά μεταχειρισμένου ανελκυστήρα σκάλας, καθορίζεται από τους ίδιους παράγοντες που ισχύουν για τους καινούργιους.

5. Τι είναι πιο οικονομικό: η μετακόμιση ή η αγορά ανελκυστήρα σκάλας?

Εάν δεν μπορείτε πλέον να χρησιμοποιείτε τις σκάλες στο σπίτι σας, ίσως να σκέφτεστε να μετακομίσετε σε ένα ισόγειο σπίτι. Μπορεί μάλιστα να σας φαίνεται και η απλούστερη επιλογή! Παρ’ όλα αυτά, η εύρεση νέας κατοικίας, η διαδικασία μετακόμισης, αλλά και πώλησης του σπιτιού σας δεν έχει απλώς μεγάλο οικονομικό κόστος, αλλά και συναισθηματικό. Η αγορά  ενός ανελκυστήρα σκάλας Stannah είναι η ιδανική επιλογή, γιατί σας επιτρέπει να παραμείνετε στον αγαπημένο σας χώρο, έχοντας πρόσβαση σε όλους τους ορόφους,  χωρίς περιορισμούς, χωρίς να πρέπει να αποχωριστείτε το σπίτι σας, τη γειτονιά σας, τις αναμνήσεις σας.

Η απόφαση είναι δική σας… αλλά η εμπειρία μας έχει διδάξει ότι η τοποθέτηση ενός αναβατορίου σκάλας, είναι πιο οικονομική σε τιμή και σίγουρα πολύ ασφαλής!

6. Τιμολόγηση

Μία τιμή, χωρίς κρυφές χρεώσεις. Ίσως αναρωτιέστε αν στην τιμή θα υπάρξουν επιπλέον χρεώσεις. Τα καλά νέα είναι πως όχι. Η προσφορά σας, περιλαμβάνει τη μοναδική πληρωμή που χρειάζεται να κάνετε, η οποία καλύπτει τα πάντα. Κι όταν λέμε τα πάντα, το εννοούμε: από την επίσκεψή μας στο σπίτι σας έως και την εγκατάσταση. Η Draculis εκδίδει επίσημα παραστατικά που ανταποκρίνονται επακριβώς στα χρήματα που πληρώνετε. Αφού γίνει λοιπόν η εγκατάσταση του δικού σας αναβατορίου, θα παραλάβετε το τιμολόγιο με το ακριβές ποσό της προσφοράς μας.

Γιατί στη Draculis, γνωρίζουμε ότι η αγορά ενός ανελκυστήρα σκάλας δεν είναι μια απλή υπόθεση, αλλά αποτελεί για εσάς μια σημαντική απόφαση και επένδυση χρημάτων. Με τον ίδιο τρόπο την αντιμετωπίζουμε και εμείς!

Επιλέγοντας ανελκυστήρα σκάλας: τα 10 βήματα για να επιλέξετε την σωστή εταιρεία και προϊόν!

Στη Draculis διαθέτοντας το καλύτερο τμήμα σχεδίασης, είμαστε σε θέση αφού μελετήσουμε τη σκάλα σας, να σας προτείνουμε το κατάλληλο μοντέλο και να σας παρουσιάσουμε λύσεις ιδανικά σχεδιασμένες & προσαρμοσμένες για εσάς. Ο εξειδικευμένος σύμβουλος-μηχανικός, θα χρησιμοποιήσει σύγχρονα και ακριβή συστήματα ψηφιακής παραμετροποίησης, διασφαλίζοντας κατ΄αυτόν τον τρόπο ότι θα σας παραδοθεί το stairlift, που θα ταιριάζει απόλυτα σχεδιαστικά-χωροταξικά και χρωματικά, στην αισθητική και τις ανάγκες σας!

Η απρόσκοπτη λειτουργία του ανελκυστήρα έχει να κάνει με την σιγουριά που παρέχει ο Οίκος Κατασκευής πχ πόσα χρόνια λειτουργεί η εταιρία, πόσες χιλιάδες μοντέλα έχει κατασκευάσει και εγκαταστήσει σ΄όλον τον κόσμο και ταυτόχρονα πόσο καιρό δραστηριοποιείται η Αντιπρόσωπος εταιρία στην Ελλάδα και ποιος το επιβεβαιώνει! Γι αυτό συλλέξτε όσα περισσότερα στοιχεία μπορείτε για το προφίλ της ελληνικής εταιρίας που θα επιλέξετε, όπως π.χ. για τον αριθμό των συνεργατών που απασχολεί, τα έτη εμπειρίας της, τα ιδιόκτητα μέσα μεταφοράς που διαθέτει, το after sales ακόμη και τα οικονομικά της στοιχεία. Άλλωστε, θα γίνει ο νέος σας συνεργάτης για πολλά χρόνια ακόμα.

Εμείς στη Draculis δεσμευόμαστε ότι προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ μελέτη της σκάλας σας, καινοτόμα προϊόντα με τεχνολογία αιχμής, βραβευμένο design, λεπτομερή και επιμελή ένταξη του δικού σας stairlift στο χώρο σας, στην πιο ανταγωνιστική τιμή και με 10 χρόνια εγγύηση. Επίσης η εταιρεία μας ανταποκρινόμενη στις ιδιαίτερες οικονομικές συνθήκες, συνεργάζεται με όλα τα πιστωτικά ιδρύματα, προκειμένου να υπάρχει η δυνατότητα αγοράς με πιστωτικές κάρτες, προσφέροντας μέχρι και 6 άτοκες δόσεις! Επιλέγοντας έναν ανελκυστήρα σκάλας Stannah, είστε σίγουροι ότι αξίζει τα χρήματα που δαπανάτε, ότι έχετε αποκτήσει το μοντέλο που επιθυμείτε στην πιο συμφέρουσα τιμή, ότι συνναλάσσεσθε με μία αξιόπιστη εταιρεία και ότι θα απολαμβάνετε στην καθημερινότητά σας, ότι πιο σύγχρονο και καινοτόμο προϊόν κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά!

Όπως κι αν σας αρέσει να τους αποκαλείτε: ανελκυστήρας σκάλας με κάθισμα, αναβατόριο σκάλας με καρέκλα, ασανσέρ σκάλας, πλατφόρμα με καρέκλα, ασανσέρ με καρέκλα, αναβατόριο αμεα κλπ, ελπίζουμε ότι ο δεκάλογος που ακολουθεί, θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε σωστά για τον προμηθευτή και το προϊόν που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Πρόκειται άλλωστε για το ΣΠΙΤΙ σας και τα ΧΡΗΜΑΤΑ σας!

μία επίσκεψη στην έκθεση του προμηθευτή για επιτόπου έλεγχο και δοκιμή του μοντέλου που σας ενδιαφέρει. Η αγορά ενός ανελκυστήρα σκάλας από φυλλάδιο ή από το διαδίκτυο, δεν σας δίνει τη δυνατότητα να συγκρίνετε την απαιτούμενη ποιότητα, την άνεση και την εργονομία.

την αξιοπιστία και την εμπειρία του κάθε προμηθευτή. Ζητήστε να μάθετε και για άλλα τυχόν μηχανήματα που έχει τοποθετήσει στη γειτονιά σας.

τις πληροφορίες που αναρτώνται στις ιστοσελίδες των προμηθευτών. Πολλές φορές δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

να έρθετε σε επαφή με κάποιον που έχει ήδη αγοράσει έναν παρόμοιο ανελκυστήρα. Μοιραστείτε την εμπειρία του, τόσο από τη χρήση του μηχανήματος, όσο και από την αξιοπιστία της εταιρίας που συνεργάστηκε.

κάποιο μέλος της οικογένειας σας ή κάποιο φίλο σας να παρευρίσκεστε μαζί σας, όταν ο σύμβουλος μηχανικός επισκεφθεί το σπίτι σας. Ίσως ρωτήσει κάποια επιπλέον πράγματα που εσείς δεν έχετε σκεφθεί.

έγγραφη προσφορά στην οποία αναφέρονται ξεκάθαρα όλα τα προαπαιτούμενα για την εγκατάσταση του ανελκυστήρα, τα τυχόν έξοδα, το ΦΠΑ, το κόστος μεταφοράς και εγκατάστασης καθώς και τον τρόπο πληρωμής.

όσα περισσότερα στοιχεία μπορείτε για το προφίλ της εταιρίας που θα επιλέξετε, όπως π.χ. για τον αριθμό των συνεργατών που απασχολεί, τα έτη εμπειρίας της, τα ιδιόκτητα μέσα μεταφοράς που διαθέτει, το after sales ακόμη και τα οικονομικά της στοιχεία. Άλλωστε, θα γίνει ο νέος σας συνεργάτης για πολλά χρόνια ακόμα.

ότι ο ανελκυστήρας που σας προσφέρεται έχει τα αντίστοιχα πιστοποιητικά ασφαλείας για χρήση ατόμων.

να «κλείσετε» την παραγγελία πριν μιλήσετε και με άλλους επαγγελματίες. Ρωτήστε εάν υπάρχει τοπικός αντιπρόσωπος ή δίκτυο, προκειμένου να διασφαλίσετε άμεση ανταπόκριση.

να ξανακαλέσετε για μια δεύτερη επίσκεψη τον σύμβουλο-μηχανικό, προκειμένου να σας λυθούν όλες οι επιπλέον απορίες ή τα επιπλέον δεδομένα που πιθανόν να προέκυψαν μετά την πρώτη επίσκεψη.

 Καλή επιλογή!

Πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε ανάγκη σας

Επόμενο βήμα: Ζητήστε ΔΩΡΕΑΝ μελέτη του χώρους σας!

Για να κανονίσουμε μια ελεύθερη, χωρίς καμία υποχρεώσή σας επίδειξη του προϊόντος, με έναν από τους εξειδικευμένους μας συμβούλους, καλέστε στα παρακάτω τηλέφωνα ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας μας.

210 2842018 – 210 2841189

Video

Ανελκυστήρες σκάλας με καρέκλα, το πρώτο σας βήμα προς την ελευθερία

Η ζωή γίνεται καλύτερη όταν μπορείς να κάνεις τα πράγματα που θέλεις, όπως να ασχολείσαι με τα χόμπυ σου, να απολαμβάνεις την επίσκεψη αγαπημένων σου προσώπων ή να διασκεδάζεις στο σπίτι με φίλους.  Στη Draculis η εμπειρία, μας έχει διδάξει ότι όσο πιο σύντομα τοποθετήσετε έναν ανελκυστήρα σκάλας με καρέκλα, ή αναβατόριο τόσο πιο γρήγορα θα ξεκινήσετε να απολαμβάνετε ξανά τα πράγματα που σας αρέσει να κάνετε.
Δείτε στα video πως ένας ανελκυστήρας σκάλας μπορεί να κάνει τη ζωή σας ευκολότερη, πιο ασφαλή και πιο διασκεδαστική!

Εγγραφή στη Newsletter λίστα μας
Παρακαλούμε συμπληρώστε την email διεύθυνσή σας εφόσον επιθυμείτε να λαμβάνετε τα Newsletter της Draculis.

Στην παραπάνω φόρμα μπορείτε να συμπληρώσετε το email σας, εφόσον επιθυμείτε να λαμβάνετε τα Newsletters του draculis.gr. Η email διεύθυνση που θα καταχωρήσετε θα χρησιμοποιείται από το draculis.gr μόνο για τη συγκεκριμένη χρήση και δεν θα κοινοποιηθεί ποτέ σε τρίτους. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε ενημερωθείτε από τη σελίδα μας – Όροι χρήσης ιστότοπου