ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ ΣΚΑΛΑΣ DRACULIS: Πάνε… Παντού!

ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ ΣΚΑΛΑΣ DRACULIS: Πάνε... Παντού!

Στη Draculis όταν μιλάμε για ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ… το αποδεικνύουμε με τα έργα μας!

Λόγω των συνεχών τοποθετήσεων, οι συνεργάτες μας μηχανολόγοι – μηχανικοί βρίσκονται άμεσα κοντά σας, σε όποια πόλη ή χωριό της Ελλάδας κι αν κατοικείτε. Πραγματοποιούν ραντεβού είτε για ενημέρωση και δωρεάν μελέτη των χώρων, είτε για τα καθιερωμένα ετήσια Service. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης όχι μόνο απαντούν άμεσα, αλλά οργανώνουν σε συνεργασία με όλα τα τμήματα της Draculis τις κατάλληλες ενέργειες, για την βέλτιστη εξυπηρέτησή σας.

O ιδιόκτητος στόλος των μεταφορικών μέσων που διαθέτουμε, αλλά και ο αριθμός των ατόμων που στελεχώνουν το συγκεκριμένο τμήμα, σας εξασφαλίζει την άμεση ανταπόκριση για υποστήριξη/service ακόμα και στις πιο ιδιαίτερες τοποθετήσεις.

Πανελλαδική κάλυψη, πάνω από 6.550 Εγκαταστάσεις, Πιστοποιητικό ποιότητας CE & ISO 9001, Εγγύηση έως 10 έτη, Εξειδικευμένο τμήμα σχεδίασης, Άρτια καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό, Ετοιμοπαράδοτα μοντέλα, Οργανωμένο Service, Διαρκής παρακαταθήκη ανταλλακτικών.

Απλά επικοινωνήστε με τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας μας στο 210 2841 189 και ενημερωθείτε για την πανελλαδική κάλυψη και υποστήριξη ανά περιοχή ή πόλη.

draculis-texnologia-pou-sas-anevazei-icon

Μοιραστείτε τα νέα μας! 

Τα νέα της Draculis