Εγκατάσταση στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού»!

Εγκατάσταση στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού»!

Σκοπός της Draculis είναι η προσφορά και η στήριξη στο κοινωνικό σύνολο, κοιτώντας όχι μόνο μπροστά, αλλά και σε όσα συμβαίνουν γύρω μας.

 Έχοντας αυτό ως προτεραιότητα, η Draculis αγκαλιάζει και υποστηρίζει τις προσπάθειες του Οργανισμού «Το Χαμόγελο Του Παιδιού». (https://www.hamogelo.gr)

Του καταξιωμένου Οργανισμού που προασπίζεται τα δικαιώματα των παιδιών και συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής τους και των οικογενειών τους!

Οι τεχνικοί της Draculis τοποθέτησαν έναν ανελκυστήρα σκάλας Stannah, στα γραφεία του Οργανισμού «Το Χαμόγελο Του Παιδιού», στον Πειραιά επί των οδών Λ. Βασιλέως Γεωργίου Α’ 1-3 & Φίλωνος 49, όπου λειτουργεί το Κέντρο Άμεσης Κοινωνικής και Ιατρικής Επέμβασης.

Πιο συγκεκριμένα τοποθετήθηκε τo υπερσύγχρονο αναβατόριo σκάλας Sofia600, το οποίο είναι κατάλληλο για ευθύγραμμες σκάλες.

Έτσι με πολύ αγάπη, σεβασμό και υπευθυνότητα, προσφέρουμε υποστήριξη και αξιοπρέπεια, εξασφαλίζοντας την πρόσβαση στα παιδιά με ειδικές ανάγκες ή κινητικές δυσκολίες (ΑΜΕΑ).

Γιατί όλα τα παιδιά αξίζουν ένα καλύτερο μέλλον, γεμάτο αγάπη, φροντίδα και αισιοδοξία!

Στη Draculis έχουμε έναν ανελκυστήρα σκάλας για κάθε περίπτωση, για κάθε σας ανάγκη και χώρο, αλλά πάνω απ΄όλα ανθρώπινες υπηρεσίες!

Γι΄αυτό η εταιρεία μας, με υψηλό το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, υπόσχεται ότι θα είναι και στο μέλλον πάντα δίπλα στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού»!

Πηγή: https://www.hamogelo.gr/gr/el/locations/kentro-amesis-koinonikis-epemvasis-ston-peiraia 

draculis-texnologia-pou-sas-anevazei-icon

Μοιραστείτε τα νέα μας! 

Τα νέα της Draculis

Πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε ανάγκη σας

Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε μία δωρεάν εκτίμηση σκάλας  |  Στείλτε μου τον κατάλογο  |  Πως μπορούμε να βοηθήσουμε;
Στείλτε μας το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο!!!

Επόμενο βήμα: Ζητήστε ΔΩΡΕΑΝ μελέτη του χώρους σας!
Για να κανονίσουμε μια ελεύθερη, χωρίς καμία υποχρεώσή σας επίδειξη του προϊόντος, με έναν από τους εξειδικευμένους μας συμβούλους, καλέστε στα παρακάτω τηλέφωνα ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας μας.

210 2842018 – 210 2841189

Εγγραφή στη Newsletter λίστα μας
Παρακαλούμε συμπληρώστε την email διεύθυνσή σας εφόσον επιθυμείτε να λαμβάνετε τα Newsletter της Draculis.