Η Draculis Χορηγός στον Οργανισμό «Το Xαμόγελο του Παιδιού»

Μια μικρή πράξη από εμάς, γίνεται κάτι πολύτιμο για τα Παιδιά… Το Χαμόγελο τους!!! 

Προσφέρουμε λοιπόν την έμπρακτη υποστήριξή μας με 15.000 ευρώ, στο τόσο σημαντικό έργο του Οργανισμού «Το Xαμόγελο του Παιδιού – The Smile of the Child».

Γιατί στη Draculis επιλέγουμε να μιλάμε με τις πράξεις μας, χαρίζοντας δώρα «Με Χαμόγελο»! Άλλωστε για τη Draculis, η οικογένεια και το παιδί αποτελούν βασική και ανεκτίμητη αξία, φροντίζοντας ενεργά και συμβάλλοντας  συνεχώς στη στήριξή τους.  Έχοντας αυτό ως προτεραιότητα, αγκαλιάζουμε και υποστηρίζουμε όλες τις προσπάθειες του Οργανισμού «Το Χαμόγελο Του Παιδιού». Του καταξιωμένου Οργανισμού που προασπίζεται τα δικαιώματα των παιδιών και συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής τους και των οικογενειών τους.

Πιο συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε την κάλυψη και την υποστήριξη των λειτουργικών εξόδων, του Πανελλήνιου Κέντρου Υγείας & Κοινωνικής Φροντίδας του Οργανισμού, στην Ομήρου 6 στο Κολωνάκι.

Με πολύ αγάπη, σεβασμό και υπευθυνότητα, προσφέρουμε σε όλα τα παιδιά που αντιμετωπίζουν κινητικές δυσκολίες, λύσεις με αξιοπρέπεια εξασφαλίζοντας τους έτσι μια καλύτερη ζωή, με περίσσεια αγάπη, στοργή και υπέροχα όνειρα με πλατιά χαμόγελα!

Γιατί όλα τα παιδιά αξίζουν ένα καλύτερο μέλλον, γεμάτο αγάπη, φροντίδα και αισιοδοξία!

draculis-texnologia-pou-sas-anevazei-icon
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Share on print

Μοιραστείτε τα νέα μας! 

Τα νέα της Draculis

Το Νοσοκομείο «ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΥΓΓΡΟΣ» επέλεξε τη Draculis!

Το Νοσοκομείο «ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΥΓΓΡΟΣ» επέλεξε τη Draculis!

Αισθανόμαστε μεγάλη ικανοποίηση και χαρά, όταν οι εγκαταστάσεις μας αφορούν δημόσιους χώρους. Πόσο μάλλον, όταν το Andreas Syggros Hospital of Venereal and Skin Disease με ευαισθησία στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, εμπιστεύθηκε τη Draculis τοποθετώντας την υπερσύγχρονη πλατφόρμα OMEGA.

Περισσότερα...
Η Draculis στη γιορτή για τα 24 χρόνια του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στον τομέα της Υγείας!

Η Draculis στη γιορτή για τα 24 χρόνια του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στον τομέα της Υγείας!

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο την Τρίτη 1η Οκτωβρίου 2019, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλοπούλου, o Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού» γιόρτασε τα 24 χρόνια δράσης του (1995-2019), στον τομέα της Υγείας.

Περισσότερα...

Εγγραφή στη Newsletter λίστα μας


Παρακαλούμε συμπληρώστε την email διεύθυνσή σας εφόσον επιθυμείτε να λαμβάνετε τα Newsletter της Draculis.

  


Στην παραπάνω φόρμα μπορείτε να συμπληρώσετε το email σας, εφόσον επιθυμείτε να λαμβάνετε τα Newsletters του draculis.gr. Η email διεύθυνση που θα καταχωρήσετε θα χρησιμοποιείται από το draculis.gr μόνο για τη συγκεκριμένη χρήση και δεν θα κοινοποιηθεί ποτέ σε τρίτους. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε ενημερωθείτε από τη σελίδα μας – Όροι χρήσης ιστότοπου.

Scroll Up