Η Draculis Χορηγός στον Οργανισμό «Το Xαμόγελο του Παιδιού»

Η Draculis Χορηγός στον Οργανισμό «Το Xαμόγελο του Παιδιού»

Μια μικρή πράξη από εμάς, γίνεται κάτι πολύτιμο για τα Παιδιά… Το Χαμόγελο τους!!! 

Προσφέρουμε λοιπόν την έμπρακτη υποστήριξή μας με 15.000 ευρώ, στο τόσο σημαντικό έργο του Οργανισμού «Το Xαμόγελο του Παιδιού – The Smile of the Child».

Γιατί στη Draculis επιλέγουμε να μιλάμε με τις πράξεις μας, χαρίζοντας δώρα «Με Χαμόγελο»! Άλλωστε για τη Draculis, η οικογένεια και το παιδί αποτελούν βασική και ανεκτίμητη αξία, φροντίζοντας ενεργά και συμβάλλοντας  συνεχώς στη στήριξή τους.  Έχοντας αυτό ως προτεραιότητα, αγκαλιάζουμε και υποστηρίζουμε όλες τις προσπάθειες του Οργανισμού «Το Χαμόγελο Του Παιδιού». Του καταξιωμένου Οργανισμού που προασπίζεται τα δικαιώματα των παιδιών και συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής τους και των οικογενειών τους.

Πιο συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε την κάλυψη και την υποστήριξη των λειτουργικών εξόδων, του Πανελλήνιου Κέντρου Υγείας & Κοινωνικής Φροντίδας του Οργανισμού, στην Ομήρου 6 στο Κολωνάκι.

Με πολύ αγάπη, σεβασμό και υπευθυνότητα, προσφέρουμε σε όλα τα παιδιά που αντιμετωπίζουν κινητικές δυσκολίες, λύσεις με αξιοπρέπεια εξασφαλίζοντας τους έτσι μια καλύτερη ζωή, με περίσσεια αγάπη, στοργή και υπέροχα όνειρα με πλατιά χαμόγελα!

Γιατί όλα τα παιδιά αξίζουν ένα καλύτερο μέλλον, γεμάτο αγάπη, φροντίδα και αισιοδοξία!

draculis-texnologia-pou-sas-anevazei-icon

Μοιραστείτε τα νέα μας! 

Τα νέα της Draculis