Η Draculis στη γιορτή για τα 24 χρόνια του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στον τομέα της Υγείας!

Η Draculis στη γιορτή για τα 24 χρόνια του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στον τομέα της Υγείας!

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο την Τρίτη 1η Οκτωβρίου 2019, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλοπούλου, o Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού» γιόρτασε τα 24 χρόνια δράσης του (1995-2019), στον τομέα της Υγείας. Όλα αυτά τα χρόνια υποστήριξε ολιστικά και εξατομικευμένα 245.466 παιδιά και τις οικογένειές τους στον τομέα της Υγείας & περισσότερα από 1.500.000 στο σύνολο των δράσεών του.

Από τη #Draculis η οποία είναι Χορηγός στο «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ του ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ του ΠΑΙΔΙΟΥ» παρέστησαν η κα Μαρία Δρακούλη Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και η κα Τζένη Αναστασιάδου Μarketing Manager της εταιρίας. Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε η δημοσιογράφος κα Ειρήνη Νικολοπούλου. 

Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης ο Υφυπουργός Υγείας, κ. Βασίλης Κοντοζαμάνης, ως εκπρόσωπος της ελληνικής κυβέρνησης, ο Γ.Γ της Προεδρίας της Δημοκρατίας, τ. Πρέσβυς Γεώργιος Γεννηματάς, ο Διοικητής των Νοσοκομείων Αγία Σοφία & Αγλαΐα Κυριακού, κ. Εμμανουήλ Παπασάββας, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης, κ. Ευάγγελος Τριγώνης, η Αναπληρώτρια Διοικήτρια  του Νοσοκομείου Αγία Σοφία, κα. Άννα Ζωηρού. Το παρών έδωσαν θεσμικοί φορείς, υποστηρικτές, φίλοι, εργαζόμενοι κι εθελοντές του οργανισμού.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», κ. Κώστας Γιαννόπουλος παρουσίασε τις δράσεις του Οργανισμού δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Σε 24 χρόνια δράσης μέσα από καθημερινές μάχες καταφέραμε να υποστηρίξουμε ολιστικά 245.466 παιδιά και τις οικογένειές τους. Τα καταφέραμε χάρη στο εξειδικευμένο επιστημονικό ανθρώπινο δυναμικό μας, περισσότερους από 760 εθελοντές που είναι γιατροί σε όλη την Ελλάδα και εργάζονται σε Νοσοκομεία, Κέντρα Υγείας, Ιατρικούς και Οδοντιατρικούς Συλλόγους και περισσότερες από 500 επιχειρήσεις. Στηρίζοντας τους θεσμούς, ενδυναμώνοντας και καλύπτοντας τα όποια κενά πάντα μέσα από θεσμικές συνεργασίες και συνέργειες στόχος μας είναι να συνεχίσουμε αυτό το έργο κρατώντας πάντα την ψυχή του 10χρονου ιδρυτή μας, Ανδρέα Γιαννόπουλου».

Το τιμητικό βραβείο «Ανδρέας Γιαννόπουλος» απένειμε ο Πρόεδρος του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στον Ευρωπαίο Επίτροπο για την Ανθρωπιστική Βοήθεια και τη Διαχείριση Κρίσεων, κ. Χρήστο Στυλιανίδη σε αναγνώριση του έργου του, ιδίως υπέρ της προώθησης και της παροχής βοήθειας προς τα ευάλωτα παιδιά στην Ελλάδα, αλλά και σε περιοχές σε ολόκληρο τον κόσμο.

Για την πολυετή του προσφορά και καθημερινή προσήλωση στην αποστολή προστασίας και φροντίδας όλων των παιδιών με προβλήματα υγείας το βραβείο «Ανδρέας Γιαννόπουλος» απενεμήθη, επίσης στον κ. Χρήστο Καμμιλάτο, Γενικό Ιατρό, Εθελοντή & Γενικό Γραμματέα του Δ.Σ του Οργανισμού. 

Η εκδήλωση έκλεισε στον προαύλιο χώρο στο Ζάππειο Μέγαρο, όπου εγκαινιάστηκε η 4η εξειδικευμένη Κινητή Ιατρική Μονάδα του Οργανισμού που αποτελεί ένα πραγματικά υπερσύγχρονο Πολυϊατρείο! 

Όλοι εμείς στη Draculis ευχόμαστε από καρδιάς Συγχαρητήρια & Καλή συνέχεια στο τόσο σημαντικό έργο του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»!

Διαβάστε την πλήρη δημοσίευση στον ιστότοπο “Το Χαμόγελο του Παιδιού”, εδώ!

draculis-texnologia-pou-sas-anevazei-icon

Μοιραστείτε τα νέα μας! 

Τα νέα της Draculis