Νέα εγκατάσταση ανελκυστήρα πισίνας – Pool Lift, σε Παιδικές Κατασκηνώσεις στα Χανιά!

Απολαύστε το κολύμπι σε πισίνα… γιατί η Draculis έχει τη λύση για εύκολη, ασφαλή & άνετη πρόσβαση, με τον μοναδικά καινοτόμο ανελκυστήρα Dolphin

Δείτε την πρόσφατη εγκατάσταση στις Παιδικές Κατασκηνώσεις ΚΑΛΑΘΑ στα Χανιά, που έδωσε οριστική λύση στην προσβασιμότητα της πισίνας.

Με την ελκυστική του εμφάνιση από ανοξείδωτο ατσάλι & την ευκολία που παρέχει στη χρήση του, αποτελεί την ιδανική λύση για κάθε εσωτερική ή εξωτερική πισίνα σπιτιού, ξενοδοχείου, κατασκηνώσεων ή δημόσιου χώρου. Καθένας μπορεί να τον χρησιμοποιήσει χωρίς καμία βοήθεια, χάρη στις λαβές που διαθέτει. Επιπλέον το αυτόματο περιστρεφόμενο κάθισμα που διαθέτει, επιτρέπει την απευθείας πρόσβαση από το ΑΜΕΑ όχημα του ατόμου στο κάθισμα της πισίνας.

draculis-texnologia-pou-sas-anevazei-icon
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Share on print

Μοιραστείτε τα νέα μας! 

Τα νέα της Draculis

Εγγραφή στη Newsletter λίστα μας


Παρακαλούμε συμπληρώστε την email διεύθυνσή σας εφόσον επιθυμείτε να λαμβάνετε τα Newsletter της Draculis.

  


Στην παραπάνω φόρμα μπορείτε να συμπληρώσετε το email σας, εφόσον επιθυμείτε να λαμβάνετε τα Newsletters του draculis.gr. Η email διεύθυνση που θα καταχωρήσετε θα χρησιμοποιείται από το draculis.gr μόνο για τη συγκεκριμένη χρήση και δεν θα κοινοποιηθεί ποτέ σε τρίτους. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε ενημερωθείτε από τη σελίδα μας – Όροι χρήσης ιστότοπου.

Scroll Up