Νέα τοποθέτηση Ανελκυστήρα Σκάλας στην Κηφισιά!

Μία νέα εγκατάσταση ανελκυστήρα σκάλας Sοlus260 για περιστροφικές σκάλες, πραγματοποιήθηκε στην ΚΗΦΙΣΙΑ σε 3όροφη μεζονέτα μέσα σε 8 ώρες! Το τμήμα σχεδίασης της Draculis αφού έκανε τις απαραίτητες μετρήσεις, μελέτησε και δημιούργησε το κατάλληλο σχέδιο, συνδυάζοντας την άνεση και την ασφάλεια με την κομψή εμφάνιση. Το αποτέλεσμα είναι αξεπέραστο με μοναδική αισθητική που εφαρμόζει απόλυτα στο χώρο, αγκαλιάζει κάθε γωνία, ενώ ο κομψός σχεδιασμός της εναρμονίζεται με κάθε ύφος σπιτιού! 

Το Solus260 διαθέτει: Εργονομικό σχεδιασμό καθίσματος, Πιστοποιητικό ποιότητας CE για ασφαλή μεταφορά ατόμων με κινητικά προβλήματα ή ΑΜΕΑ, 5 αισθητήρες ασφαλείας ακινητοποιούν το κάθισμα αν βρεθεί εμπόδιο κατά την κίνησή του, Τηλεχειριστήριο για να τον καλείτε από το ψηλότερο ή το χαμηλότερο σημείο της σκάλας, Ανασυρόμενη ζώνη ασφαλείας, που ασφαλίζει & απασφαλίζει με ένα χέρι, Περιστρεφόμενο κάθισμα για ασφαλή επιβίβαση-αποβίβαση στο τέρμα της διαδρομής, Με μία ταυτόχρονη κίνηση διπλώνουν αυτομάτως το κάθισμα, οι βραχίονες και το υποπόδιο, Λειτουργεί πανεύκολα με τον μοχλό χειρισμού (joystick), στο βραχίονα του καθίσματος, Καλαίσθητη ταπετσαρία, από ανθεκτικό ύφασμα ή vinyl σε κλασικά & μοντέρνα χρώματα.

draculis-texnologia-pou-sas-anevazei-icon
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Share on print

Μοιραστείτε τα νέα μας! 

Τα νέα της Draculis

Το Νοσοκομείο «ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΥΓΓΡΟΣ» επέλεξε τη Draculis!

Το Νοσοκομείο «ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΥΓΓΡΟΣ» επέλεξε τη Draculis!

Αισθανόμαστε μεγάλη ικανοποίηση και χαρά, όταν οι εγκαταστάσεις μας αφορούν δημόσιους χώρους. Πόσο μάλλον, όταν το Andreas Syggros Hospital of Venereal and Skin Disease με ευαισθησία στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, εμπιστεύθηκε τη Draculis τοποθετώντας την υπερσύγχρονη πλατφόρμα OMEGA.

Περισσότερα...
Η Draculis στη γιορτή για τα 24 χρόνια του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στον τομέα της Υγείας!

Η Draculis στη γιορτή για τα 24 χρόνια του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στον τομέα της Υγείας!

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο την Τρίτη 1η Οκτωβρίου 2019, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλοπούλου, o Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού» γιόρτασε τα 24 χρόνια δράσης του (1995-2019), στον τομέα της Υγείας.

Περισσότερα...

Εγγραφή στη Newsletter λίστα μας


Παρακαλούμε συμπληρώστε την email διεύθυνσή σας εφόσον επιθυμείτε να λαμβάνετε τα Newsletter της Draculis.

  


Στην παραπάνω φόρμα μπορείτε να συμπληρώσετε το email σας, εφόσον επιθυμείτε να λαμβάνετε τα Newsletters του draculis.gr. Η email διεύθυνση που θα καταχωρήσετε θα χρησιμοποιείται από το draculis.gr μόνο για τη συγκεκριμένη χρήση και δεν θα κοινοποιηθεί ποτέ σε τρίτους. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε ενημερωθείτε από τη σελίδα μας – Όροι χρήσης ιστότοπου.

Scroll Up