Ο 1ος ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ Μυτιλήνης, επέλεξε το Αναβατόριο «STRATOS»!

Ο 1ος ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ Μυτιλήνης, επέλεξε το Αναβατόριο «STRATOS»!

Ο Δήμος Μυτιλήνης δίνοντας έμφαση στον τομέα της Παιδείας και τη βελτίωση των συνθηκών διδασκαλίας και φιλοξενίας των παιδιών, ανακαίνισε το 1ο Δημοτικό Παιδικό – Βρεφονηπιακό Σταθμό στην Μυτιλήνη.

Στις επεμβάσεις που έγιναν ξεχωρίζει η πλήρης εξυπηρέτηση των παιδιών με ειδικές ανάγκες, καθώς δημιουργήθηκε είσοδος για ΑΜΕΑ, τοποθετώντας το αναβατόριο-πλατφόρμα «STRATOS» της DraculisΜε αυτό τον τρόπο δόθηκε πρόσβαση ακόμα και σε χρήστες αναπηρικής πολυθρόνας, ενισχύοντας έτσι την ανεξαρτησία και την ποιότητα ζωής των παιδιών!

Με πολύ αγάπη, σεβασμό και υπευθυνότητα όλοι εμείς στη Draculis, προσφέρουμε λύσεις με αξιοπρέπεια για τα παιδιά που αντιμετωπίζουν κινητικές δυσκολίες. Κύριο μέλημά μας είναι να αισθάνονται ελεύθερα και να μπορούν να μετακινούνται με ασφάλεια, γιατί όλοι έχουν δικαίωμα στη μάθηση.

Ο ανελκυστήρας-πλατφόρμα «STRATOS» αποτελεί την ιδανική λύση για την πρόσβαση των εσωτερικών και εξωτερικών κλιμακοστασίων, σε χρήστες αναπηρικής πολυθρόνας (ΑμεΑ).

Η ομαλή μεταφορά ηλεκτρικών αναπηρικών καρεκλών εγγυάται χωρητικότητα φόρτωσης 300 kg. Διαθέτει Πιστοποιητικό TUV έγκρισης και κατασκευής σύμφωνα με το ευρωπαϊκό πρότυπο EN 81-40.

Χάρη στον αισθητικό και φιλικό προς το χρήστη σχεδιασμό, αυτός ο ανελκυστήρας-αναβατόριο ταιριάζει σε οποιοδήποτε περιβάλλον, ενώ η στιβαρή κατασκευή του εξασφαλίζει μεγάλη διάρκεια ζωής και αξιόπιστη απόδοση. Επιβεβαιώνοντας τα υψηλότερα πρότυπα ασφαλείας και ποιότητας, η συγκεκριμένη πλατφόρμα καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο, διατηρώντας την σκάλα ελεύθερη για του υπόλοιπους χρήστες.

Δείτε περισσότερα εδώ: https://bit.ly/2ZM85P7

Ο 1ος ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ Μυτιλήνης, επέλεξε το Αναβατόριο «STRATOS»!
draculis-texnologia-pou-sas-anevazei-icon

Μοιραστείτε τα νέα μας! 

Τα νέα της Draculis