Τοποθέτηση Ανελκυστήρα Σκάλας: Τα πλεονεκτήματα για να μετακινήστε στα σκαλοπάτια!

Τοποθέτηση Ανελκυστήρα Σκάλας: Τα πλεονεκτήματα για να μετακινήστε στα σκαλοπάτια!

Στη Draculis γνωρίζουμε ότι όσο πιο σύντομα, αποκτήσετε τον δικό σας ανελκυστήρα σκάλας, τόσο πιο γρήγορα θα ανακτήσετε και θα αξιοποιήσετε την καθημερινότητά σας. Αντιπροσωπεύοντας την Stannah, (https://www.stannah.gr) την Νο1 εταιρία παγκοσμίως που κατασκευάζει αναβατόρια σκάλας, η ασφάλειά σας είναι πάντα η πρώτη μας προτεραιότητα! Σχεδιασμένοι για να βοηθούν όλους τους χρήστες με κινητικά προβλήματα ή ΑΜΕΑ, ανεξαρτήτως ηλικίας για να χρησιμοποιούν τα σκαλοπάτια εύκολα, χωρίς φόβο, κόπο ή τον κίνδυνο πτώσης.

Διαβάστε μερικά από τα πλεονεκτήματά τους:

  • Αποτρέπουν τις πτώσεις. 
    Θέλουμε να είμαστε σίγουροι πως θα είστε ασφαλείς μέσα στο σπίτι σας. Μπορεί να παίρνετε ήδη κάποια μέτρα για να αποφύγετε την πτώση από τα σκαλοπάτια, αλλά κανένα από αυτά δεν σας προσφέρει την ίδια ασφάλεια από ένα κάθισμα σκάλας.
     
  • Σας προσφέρουν ηρεμία. 
    Χωρίς φόβο για τα σκαλοπάτια, θα ξέρετε πλέον ότι η μετακίνηση γίνεται με ασφάλεια στη σκάλα, μέσα στο σπίτι σας. Τα αναβατόρια σκάλας, θα σας δώσουν περισσότερη αυτοπεποίθηση και θα νιώθετε πιο ελεύθεροι, γνωρίζοντας ότι πλέον θα μπορείτε να είστε ήσυχοι και χωρίς καθόλου άγχος.
     
  • Σας ξαναδίνουν την ανεξαρτησία σας. 
    Με έναν ανελκυστήρα σκάλας, εξοικονομείτε την ενέργεια που χρησιμοποιούσατε για να ανεβαίνετε ή να κατεβαίνετε τη σκάλα σας. Φανταστείτε λοιπόν, πόσα άλλα πράγματα θα μπορείτε τώρα να κάνετε.
     
  • Τοποθετούνται γρήγορα και απλά. 
    Η εγκατάστασή του ανελκυστήρα σκάλας με καρέκλα, απαιτεί λιγότερη από μία ημέρα, οπότε θα έχετε πάλι το σπίτι σας διαθέσιμο, μέσα σε ελάχιστο χρόνο.
     
  • Οι ανελκυστήρες σκάλας είναι πιο οικονομικοί. Και σίγουρα είναι πιο εύκολη λύση από την επιλογή της μετακόμισης. Σας προσφέρουν πρόσβαση με άνεση σε όλους τους χώρους, χωρίς να περιορίζεστε αποκλειστικά στο ισόγειο του σπιτιού σας.
     
  • Χωρίς οικοδομικές άδειες, ούτε βαριές εργασίες.
    Ίσως να σας προβληματίζει η ταλαιπωρία της αγοράς και εγκατάστασης ενός αναβατορίου σκάλας. Μπορεί να νομίζετε ότι η εγκατάσταση θα απαιτεί βαριές εργασίες, μεγάλη αναστάτωση και τροποποιήσεις στο σπίτι σας. Τα καλά νέα είναι πως η εγκατάσταση του ανελκυστήρα σκάλας, γίνεται απευθείας στις σκάλες σας, χωρίς μερεμέτια και χωρίς καμία αναστάτωση για εσάς, το σπίτι σας και τους υπόλοιπους ενοίκους.
     
  • Δεν προκαλούν ζημιές στο σπίτι σας. 
    Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί της Draculis ανοίγουν απλώς μερικές μικρές τρύπες στις σκάλες σας και τοποθετούν τον ανελκυστήρα σκάλας. Δεν προκαλούνται μόνιμες βλάβες και οι τεχνικοί μας καθαρίζουν πάντα τον χώρο μετά την εγκατάσταση.
     
  • Οι ανελκυστήρες σκάλας δεν σας επιβαρύνουν οικονομικά.
    Η λειτουργία ενός ανελκυστήρα σκάλας είναι πολύ προσιτή και οικονομική. Για να σας φέρουμε ένα παράδειγμα, κοστίζει λιγότερο από τη λειτουργία ενός βραστήρα.
     
  • Οι ανελκυστήρες σκάλας είναι ευέλικτοι. 
    Ανεξάρτητα από το πόσο στενή είναι η σκάλα σας ή τη μορφή της (ευθεία ή κυκλική) ή την κλίση της, μπορούμε να σας προσφέρουμε έναν ανελκυστήρα, προσαρμοσμένο τέλεια σε αυτήν.

Αρχίστε λοιπόν πάλι να χρησιμοποιείτε τα σκαλοπάτια σας εύκολα, χωρίς πόνους και χωρίς άγχος. Καλέστε τώρα στη Draculis και νιώστε ξανά ασφαλείς στο σπίτι σας!

draculis-texnologia-pou-sas-anevazei-icon

Μοιραστείτε τα νέα μας! 

Τα νέα της Draculis