Το Αεροδρόμιο της Ζακύνθου «Διον. Σολωμός» εμπιστεύθηκε τη Draculis!

Είμαστε υπερήφανοι που το Αεροδρόμιο της Ζακύνθου «Διον. Σολωμός» επέλεξε τη Draculis, ώστε όλοι οι συμπολίτες μας με κινητικές δυσκολίες, να έχουν πρόσβαση σε όλους τους χώρους & να ταξιδεύουν με άνεση και ασφάλεια! 

Οι μηχανικοί μας εγκατέστησαν σε 1 ημέρα τον ανελκυστήρα σκάλας SIENA 600, για ευθύγραμμες σκάλες. Με προηγμένη τεχνολογία, διαθέτει  πιστοποιητικό ποιότητας CE για μεταφορά ατόμων, ενώ το περιστρεφόμενο κάθισμα προσφέρει ασφαλή επιβίβαση-αποβίβαση στο τέρμα της διαδρομής. Έτσι η προσπελασιμότητα στις σκάλες γίνεται για τους συνανθρώπους μας με ειδικές ανάγκες ή κινητικά προβλήματα, με τον πιο ευχάριστο και ασφαλή τρόπο. Γιατί η ζωή γίνεται ομορφότερη, όταν μπορείς να κάνεις τα πράγματα που θέλεις χωρίς περιορισμούς και να απολαμβάνεις κάθε ταξιδιωτικό προορισμό!

Η Draculis επενδύει στο μέλλον με γνώμονα τις ανθρώπινες υπηρεσίες και δικαιώνει την αξία της επιλογής σας!

Click για μεγέθυνση των φωτογραφιών 

draculis-texnologia-pou-sas-anevazei-icon
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Share on print

Μοιραστείτε τα νέα μας! 

Τα νέα της Draculis

Το Νοσοκομείο «ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΥΓΓΡΟΣ» επέλεξε τη Draculis!

Το Νοσοκομείο «ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΥΓΓΡΟΣ» επέλεξε τη Draculis!

Αισθανόμαστε μεγάλη ικανοποίηση και χαρά, όταν οι εγκαταστάσεις μας αφορούν δημόσιους χώρους. Πόσο μάλλον, όταν το Andreas Syggros Hospital of Venereal and Skin Disease με ευαισθησία στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, εμπιστεύθηκε τη Draculis τοποθετώντας την υπερσύγχρονη πλατφόρμα OMEGA.

Περισσότερα...
Η Draculis στη γιορτή για τα 24 χρόνια του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στον τομέα της Υγείας!

Η Draculis στη γιορτή για τα 24 χρόνια του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στον τομέα της Υγείας!

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο την Τρίτη 1η Οκτωβρίου 2019, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλοπούλου, o Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού» γιόρτασε τα 24 χρόνια δράσης του (1995-2019), στον τομέα της Υγείας.

Περισσότερα...

Εγγραφή στη Newsletter λίστα μας


Παρακαλούμε συμπληρώστε την email διεύθυνσή σας εφόσον επιθυμείτε να λαμβάνετε τα Newsletter της Draculis.

  


Στην παραπάνω φόρμα μπορείτε να συμπληρώσετε το email σας, εφόσον επιθυμείτε να λαμβάνετε τα Newsletters του draculis.gr. Η email διεύθυνση που θα καταχωρήσετε θα χρησιμοποιείται από το draculis.gr μόνο για τη συγκεκριμένη χρήση και δεν θα κοινοποιηθεί ποτέ σε τρίτους. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε ενημερωθείτε από τη σελίδα μας – Όροι χρήσης ιστότοπου.

Scroll Up