Tο ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟY επέλεξε τη Draculis!

Tο ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟY επέλεξε τη Draculis, τοποθετώντας την υπερσύγχρονη πλατφόρμα STRATOS

Αισθανόμαστε μεγάλη υπευθυνότητα, σεβασμό και ικανοποίηση, όταν αναλαμβάνουμε εγκαταστάσεις σε δημόσια κτίρια.

Πόσο μάλλον, όταν το ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ, εμπιστεύθηκε τη Draculis τοποθετώντας την υπερσύγχρονη πλατφόρμα STRATOS, δίνοντας οριστική λύση στους συνανθρώπους μας,

που αντιμετωπίζουν κινητικές δυσκολίες. Πρόσβαση εφικτή για όλους ακόμα και σε χρήστες αναπηρικής πολυθρόνας (AMEA), ενισχύοντας έτσι την ανεξαρτησία και την ποιότητα ζωής τους!

Ο ανελκυστήρας – πλατφόρμα STRATOS αποτελεί την ιδανική λύση για την πρόσβαση σε εσωτερικά και εξωτερικά κλιμακοστάσια. Η ομαλή μεταφορά ηλεκτρικών αναπηρικών καρεκλών εγγυάται χωρητικότητα φόρτωσης 300 kg, με τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας, διαθέτει πιστοποίηση CE και εκπληκτική εργονομία. Χάρη στον αισθητικό και φιλικό προς το χρήστη σχεδιασμό,

αυτός ο ανελκυστήρας ταιριάζει σε οποιοδήποτε περιβάλλον, ενώ η στιβαρή κατασκευή του εξασφαλίζει μεγάλη διάρκεια ζωής και αξιόπιστη απόδοση. Λόγω του εξαιρετικά λεπτού και συμπαγούς σχεδιασμού, η πλατφόρμα καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο, διατηρώντας την σκάλα ελεύθερη για τους υπόλοιπους χρήστες.

Η Draculis διαθέτει μεγάλη γκάμα προϊόντων για κάθε περίπτωση, για κάθε σας ανάγκη και χώρο, αλλά πάνω απ΄όλα ανθρώπινες υπηρεσίες!

draculis-texnologia-pou-sas-anevazei-icon

Μοιραστείτε τα νέα μας! 

Τα νέα της Draculis