Το Κέντρο «ΕΠΙΛΟΓΗ», επέλεξε το Αναβατόριο Stannah320 για εξωτερικές σκάλες!

Το Κέντρο «ΕΠΙΛΟΓΗ», επέλεξε το Αναβατόριο Stannah320 για εξωτερικές σκάλες!

Η Draculis πάντα δίπλα στους μικρούς μας φίλους! Με πολύ αγάπη, σεβασμό και υπευθυνότητα όλοι εμείς στη Draculis, προσφέρουμε λύσεις με αξιοπρέπεια για τα παιδιά που αντιμετωπίζουν κινητικές δυσκολίες. Κύριο μέλημά μας είναι να αισθάνονται ελεύθερα & να μπορούν να μετακινούνται με ασφάλεια, γιατί όλα τα παιδιά έχουν δικαίωμα στη μάθηση και σε μια ζωή με αξιοπρέπεια.

Το Κέντρο «ΕΠΙΛΟΓΗ» επέλεξε τον ανελκυστήρα σκάλας Stannah320 που είναι κατάλληλος για εξωτερικές σκάλες, δίνοντας έμφαση στη βελτίωση των συνθηκών διδασκαλίας και φιλοξενίας των παιδιών. Με την εγκατάσταση του αναβατορίου σκάλας, η είσοδος στο Κέντρο έγινε κατάλληλη για άτομα ΑΜΕΑ, τα σκαλοπάτια είναι πλέον παιχνίδι για τα παιδιά, έχοντας πλήρη εξυπηρέτηση και πρόσβαση στο Κέντρο.

Η «ΕΠΙΛΟΓΗ» (Κοιν.Σ.Επ.) είναι Κέντρο Ειδικών Θεραπειών και Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων για άτομα με ειδικές ανάγκες (AMEA). Ιδρύθηκε το 2015 και εδρεύει στη Νέα Φιλαδέλφεια, στην οδό Πρεβέζης 3, σε ένα κτήριο 1.200 τ.μ.

Εξειδικεύεται σε θεραπείες παιδιών με ειδικές ανάγκες όπως στη Λογοθεραπεία, Εργοθεραπεία, Ψυχολογική Υποστήριξη, Συμβουλευτική οικογένειας, Μουσικοθεραπεία κ.α. μέσω έμπειρης διεπιστημονικής ομάδας που αποτελείται από λογοθεραπευτές, εργοθεραπευτές, ψυχολόγους καθηγητές προσαρμοσμένων δραστηριοτήτων, μουσικοθεραπευτές, ειδικούς παιδαγωγούς, καθώς παρέχει και Εναλλακτικά Θεραπευτικά Προγράμματα (Εικαστική Θεραπεία, Παιγνιοθεραπεία, Δραματοθεραπεία, Κινηματογραφοθεραπεία κτλ). Η ομάδα των ειδικών στο Κέντρο «ΕΠΙΛΟΓΗ» αγκαλιάζει όλα τα παιδιά με παρέχοντάς τους μια δημιουργική φωλιά που ξεχειλίζει από αγάπη, φροντίδα και χαρά!

Άς δούμε μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά του ανελκυστήρα για εξωτερικές σκάλες: 

Ο ανελκυστήρας σκάλας Stannah 320 είναι ειδικά κατασκευασμένος για εξωτερικούς χώρους/σκάλες.
Είναι δοκιμασμένος σε πολύ ακραίες θερμοκρασίες & καιρικές συνθήκες (-20°C, +40°C, 80% υγρασία).

Αντέχει σε ήλιο, καύσωνες, αέρηδες, βροχή ακόμα & σε πολύ χιόνι!

Mε σύγχρονο design, αλλά και με τη κατάλληλη στιβαρή κατασκευή, καταλαμβάνει πραγματικά ελάχιστο χώρο στη σκάλα!

Διαθέτει: μπουτονιέρα κλήσης & αποστολής, προσαρμόσιμους βραχίονες και διακόπτες κατεύθυνσης, διακόπτη on/off, δυνατότητα αναδίπλωσης, κίνηση και σε διακοπή ρεύματος, πιστοποίηση CΕ για ασφαλή μεταφορά ατόμων, εγγύηση 10 ετών! Το αναβατόριο σκάλας διατίθεται με κουκούλα στο βασικό εξοπλισμό, για έξτρα προστασία, όταν δεν χρησιμοποιείται.

draculis-texnologia-pou-sas-anevazei-icon

Μοιραστείτε τα νέα μας! 

Τα νέα της Draculis