Το ναυτοδικείο Πειραιά επίλεξε τη Draculis!

Είμαστε υπερήφανοι που το Ναυτοδικείο του Πειραιά, εμπιστεύθηκε την εταιρεία μας. Στο 3όροφο κτίριο επί της οδού Ακτής Μουτσοπούλου 66 στον Πειραιά, οι μηχανολόγοι-τεχνικοί της Draculis εγκατέστησαν τον ανελκυστήρα-πλατφόρμα OMEGA, δίνοντας οριστική λύση στο πρόβλημα της μετακίνησης.

Το συγκεκριμένο μοντέλο OMEGA πληρεί τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας, διαθέτει πιστοποίηση για χρήση ατόμων με ή χωρίς αμαξίδιο και έχει στιβαρή κατασκευή. Εφαρμόζει σε σκάλες ευθύγραμμης ή τεθλασμένης πορείας, ενώ καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο στη θέση στάθμευσης.

Η άριστη σχεδίαση και η εργονομία του, εξασφαλίζουν άνετη και ασφαλή μετακίνηση στις σκάλες. Ο μικρός όγκος και η αθόρυβη λειτουργία, αποτελούν τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα για τον ανελκυστήρα-πλατφόρμα OMEGA, έτσι ώστε η προσπελασιμότητα στην σκάλα να γίνεται για τους συνανθρώπους μας, με τον πιο ευχάριστο και ασφαλή τρόπο!

draculis-texnologia-pou-sas-anevazei-icon

Click για μεγέθυνση των φωτογραφιών

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Share on print

Μοιραστείτε τα νέα μας! 

Τα νέα της Draculis

Η Draculis στη γιορτή για τα 24 χρόνια του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στον τομέα της Υγείας!

Η Draculis στη γιορτή για τα 24 χρόνια του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στον τομέα της Υγείας!

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο την Τρίτη 1η Οκτωβρίου 2019, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλοπούλου, o Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού» γιόρτασε τα 24 χρόνια δράσης του (1995-2019), στον τομέα της Υγείας.

Περισσότερα...

Εγγραφή στη Newsletter λίστα μας


Παρακαλούμε συμπληρώστε την email διεύθυνσή σας εφόσον επιθυμείτε να λαμβάνετε τα Newsletter της Draculis.

  


Στην παραπάνω φόρμα μπορείτε να συμπληρώσετε το email σας, εφόσον επιθυμείτε να λαμβάνετε τα Newsletters του draculis.gr. Η email διεύθυνση που θα καταχωρήσετε θα χρησιμοποιείται από το draculis.gr μόνο για τη συγκεκριμένη χρήση και δεν θα κοινοποιηθεί ποτέ σε τρίτους. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε ενημερωθείτε από τη σελίδα μας – Όροι χρήσης ιστότοπου.

Scroll Up