Το ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΡΕΙΑ επίλεξε τον ανελκυστήρα-πλατφόρμα Delta της Draculis!

Το ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΡΕΙΑ έχει επιδείξει διαχρονικά ευαισθησία απέναντι σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, συμμετέχοντας σε συλλογικές ενέργειες ή λαμβάνοντας πρωτοβουλίες για ανάλογες δράσεις. Είμαστε υπερήφανοι που εμπιστεύθηκε τη Draculis, αγκαλιάζοντας περισσότερους συνανθρώπους μας, έτσι ώστε κανείς να μην αποκλείεται από το καλό θέατρο!

Στο Θέατρο Πορεία επί της οδούΤρικόρφων 3-5 στην Αθήνα, οι μηχανολόγοι της Draculis εγκατέστησαν τον ανελκυστήρα-πλατφόρμα DELTA, που οδηγεί από το επίπεδο του φουαγιέ στις σειρές καθισμάτων. Έτσι ώστε θεατές με ειδικές ανάγκες (ΑΜΕΑ) ή κινητικά προβλήματα να μπορούν πλέον να παρακολουθούν απρόσκοπτα τις παραστάσεις, δίνοντας οριστική λύση στο πρόβλημα της μετακίνησης. 

Εγκατάσταση ανελκυστήρα-πλατφορμας DELTA στην εσωτερική σκάλα του θεάτρου ΠΟΡΕΙΑ

Το μοντέλο DELTA διαθέτει πιστοποίηση για χρήση ατόμων με ή χωρίς αμαξίδιο, έχει στιβαρή κατασκευή και καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο στη θέση στάθμευσης. Η άριστη σχεδίαση, η εργονομία, ο μικρός όγκος και η αθόρυβη λειτουργία, αποτελούν τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα για τον ανελκυστήρα-πλατφόρμα DELTA, ώστε η προσπελασιμότητα στην σκάλα να γίνεται για τους συνανθρώπους μας, με τον πιο ευχάριστο και ασφαλή τρόπο.

Ανελκυστήρες-πλατφόρμας DELTA από τη Draculis

Η Draculis διαθέτει μεγάλη γκάμα προϊόντων για κάθε περίπτωση, για κάθε σας ανάγκη και χώρο, αλλά πάνω απ΄όλα ανθρώπινες υπηρεσίες!

draculis-texnologia-pou-sas-anevazei-icon

Click για μεγέθυνση των φωτογραφιών 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Share on print

Μοιραστείτε τα νέα μας! 

Τα νέα της Draculis

Η Draculis στη γιορτή για τα 24 χρόνια του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στον τομέα της Υγείας!

Η Draculis στη γιορτή για τα 24 χρόνια του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στον τομέα της Υγείας!

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο την Τρίτη 1η Οκτωβρίου 2019, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλοπούλου, o Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού» γιόρτασε τα 24 χρόνια δράσης του (1995-2019), στον τομέα της Υγείας.

Περισσότερα...

Εγγραφή στη Newsletter λίστα μας


Παρακαλούμε συμπληρώστε την email διεύθυνσή σας εφόσον επιθυμείτε να λαμβάνετε τα Newsletter της Draculis.

  


Στην παραπάνω φόρμα μπορείτε να συμπληρώσετε το email σας, εφόσον επιθυμείτε να λαμβάνετε τα Newsletters του draculis.gr. Η email διεύθυνση που θα καταχωρήσετε θα χρησιμοποιείται από το draculis.gr μόνο για τη συγκεκριμένη χρήση και δεν θα κοινοποιηθεί ποτέ σε τρίτους. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε ενημερωθείτε από τη σελίδα μας – Όροι χρήσης ιστότοπου.

Scroll Up