Το ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΡΕΙΑ έχει επιδείξει διαχρονικά ευαισθησία απέναντι σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, συμμετέχοντας σε συλλογικές ενέργειες ή λαμβάνοντας πρωτοβουλίες για ανάλογες δράσεις. Είμαστε υπερήφανοι που εμπιστεύθηκε τη Draculis, αγκαλιάζοντας περισσότερους συνανθρώπους μας, έτσι ώστε κανείς να μην αποκλείεται από το καλό θέατρο!

Στο Θέατρο Πορεία επί της οδούΤρικόρφων 3-5 στην Αθήνα, οι μηχανολόγοι της Draculis εγκατέστησαν τον ανελκυστήρα-πλατφόρμα DELTA, που οδηγεί από το επίπεδο του φουαγιέ στις σειρές καθισμάτων. Έτσι ώστε θεατές με ειδικές ανάγκες (ΑΜΕΑ) ή κινητικά προβλήματα να μπορούν πλέον να παρακολουθούν απρόσκοπτα τις παραστάσεις, δίνοντας οριστική λύση στο πρόβλημα της μετακίνησης. 

Εγκατάσταση ανελκυστήρα-πλατφορμας DELTA στην εσωτερική σκάλα του θεάτρου ΠΟΡΕΙΑ

Το μοντέλο DELTA διαθέτει πιστοποίηση για χρήση ατόμων με ή χωρίς αμαξίδιο, έχει στιβαρή κατασκευή και καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο στη θέση στάθμευσης. Η άριστη σχεδίαση, η εργονομία, ο μικρός όγκος και η αθόρυβη λειτουργία, αποτελούν τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα για τον ανελκυστήρα-πλατφόρμα DELTA, ώστε η προσπελασιμότητα στην σκάλα να γίνεται για τους συνανθρώπους μας, με τον πιο ευχάριστο και ασφαλή τρόπο.

Ανελκυστήρες-πλατφόρμας DELTA από τη Draculis

Η Draculis διαθέτει μεγάλη γκάμα προϊόντων για κάθε περίπτωση, για κάθε σας ανάγκη και χώρο, αλλά πάνω απ΄όλα ανθρώπινες υπηρεσίες!

draculis-texnologia-pou-sas-anevazei-icon

Click για μεγέθυνση των φωτογραφιών 

Μοιραστείτε τα νέα μας! 

Τα νέα της Draculis