Επικοινωνία

Ανελκσυτήρες σκάλας, scotter, ανελκυστήρες - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Draculis

Καλώς ήλθατε στη σελίδα επικοινωνίας της Draculis. Είμαστε πάντα δίπλα σας και περιμένουμε τα σχόλια και τις απορίες σας, για οτιδήποτε σας ενδιαφέρει. Με μεγάλη χαρά και άμεσα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας απαντώντας στις ερωτήσεις σας, προκειμένου να επιλέξετε τον ιδανικό για εσάς ανελκυστήρα σκάλας.

Φόρμα επικοινωνίας

Πριν αποστείλετε τη φόρμα επικοινωνίας, παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει και κατανοήσει τους παρακάτω όρους χρήσης.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – Όροι χρήσης φόρμας επικοινωνίας: Στην παραπάνω φόρμα μπορείτε να συμπληρώσετε ορισμένα προσωπικά σας στοιχεία, ώστε να μας αποστείλετε πληροφορίες για οποιοδήποτε θέμα σας ενδιαφέρει σχετικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες και προϊόντα μας. Αρχικά ζητάμε το όνομα, το επίθετο και το email σας, ώστε να είναι δυνατή μία minimum επικοινωνία από την πλευρά μας, για να ικανοποιήσουμε το αίτημά σας. Κατόπιν ζητάμε το τηλέφωνό σας, ώστε να είναι δυνατή η επικοινωνία μας σε περίπτωση που το email που συμπληρώσατε είναι λάθος ή δεν ισχύει πια.
Ρωτάμε για τις ώρες που μπορούμε να επικοινωνήσουμε ώστε να μην υπάρξει ενόχληση από μέρους μας. Έπειτα σας δίνουμε τη δυνατότητα επιλογής από μία λίστα θεμάτων, ώστε να είναι ξεκάθαρος ο τομέας υπηρεσιών που σας ενδιαφέρει και να επικεντρωθούμε στην καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Τέλος ζητάμε να μας ενημερώσετε για ποιό θέμα επικοινωνείτε μαζί μας και στο οποίο μορούμε να σας φανούμε χρήσιμοι. Πριν την τελική αποστολή των στοιχείων σας είναι υποχρεωτική εκ μέρους σας η συγκατάθεση στην αποστολή τους, που σημαίνει ότι έχετε κατανοήσει και αποδεχτεί το παρόν κείμενο. Το draculis.gr, δεν θα κοινοποιήσει ΠΟΤΕ τα στοιχεία σας σε τρίτους. Τα στοιχεία σας θα παραμείνουν στο αρχείο μας, έως ότου ολοκληρωθεί η εξυπηρέτηση του αιτήματός σας και για ένα πρόσθετο χρονικό διάστημα 3 μηνών. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε ενημερωθείτε από τη σελίδα μας – Όροι χρήσης ιστότοπου.

* Η παραπάνω ενημέρωση παρέχεται διότι, η Ευρωπαϊκή Ένωση προωθεί αλλαγές σχετικά με την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων, δημιουργώντας ένα νέο και Αυστηρό πλαίσιο το οποίο θα επηρεάσει τον τρόπο με τον οποίο θα επικοινωνούμε. Ο νέος Ευρωπαϊκός Νόμος (GDPR) έχει τεθεί σε ισχύ από τις 25/05/2018 και είναι απολύτως σεβαστός από εμάς.  Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας.

Τοποθεσία