Επιλέγοντας το κατάλληλο προϊόν

Επιλέγοντας το κατάλληλο προϊόν - επιλέγοντας τον κατάλληλο ανελκυστήρα σκάλας

Η σωστή επιλογή ανελκυστήρα σκάλας-αναβατόριο, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές!

Η επιλογή του κατάλληλου ανελκυστήρα σκάλας, μπορεί να αποδειχθεί ένα δύσκολο σταυρόλεξο, ειδικά όταν έχεις να διαλέξεις ανάμεσα σε μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων.

Οι ανελκυστήρες σκάλας δεν είναι μια απλή υπόθεση με δεδομένο το γεγονός ότι αγοράζουμε μία φορά στην ζωή μας, γι αυτό επιλέξτε το καλύτερο προϊόν, προκειμένου να μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε για τα επόμενα χρόνια. Η προσαρμογή τους πάνω σε μία σκάλα, έτσι ώστε να μην ενοχλεί τους υπολοίπους και ταυτόχρονα να εξυπηρετεί απόλυτα τον χρήστη, είναι αποτέλεσμα των υψηλών προδιαγραφών του εργοστασίου και της άψογης σχεδίασης!

Στη Draculis διαθέτοντας το καλύτερο τμήμα σχεδίασης, είμαστε σε θέση αφού μελετήσουμε τη σκάλα σας, να σας προτείνουμε το κατάλληλο μοντέλο και να σας παρουσιάσουμε λύσεις ιδανικά σχεδιασμένες & προσαρμοσμένες για εσάς. Ο εξειδικευμένος σύμβουλος-μηχανικός, θα χρησιμοποιήσει σύγχρονα και ακριβή συστήματα ψηφιακής παραμετροποίησης, διασφαλίζοντας κατ΄αυτόν τον τρόπο ότι θα σας παραδοθεί το stairlift, που θα ταιριάζει απόλυτα σχεδιαστικά-χωροταξικά και χρωματικά, στην αισθητική και τις ανάγκες σας!

Η απρόσκοπτη λειτουργία του ανελκυστήρα έχει να κάνει με την σιγουριά που παρέχει ο Οίκος Κατασκευής πχ πόσα χρόνια λειτουργεί η εταιρία, πόσες χιλιάδες μοντέλα έχει κατασκευάσει και εγκαταστήσει σ΄όλον τον κόσμο και ταυτόχρονα πόσο καιρό δραστηριοποιείται η Αντιπρόσωπος εταιρία στην Ελλάδα και ποιος το επιβεβαιώνει!

Γι αυτό συλλέξτε όσα περισσότερα στοιχεία μπορείτε για το προφίλ της ελληνικής εταιρίας που θα επιλέξετε, όπως π.χ. για τον αριθμό των συνεργατών που απασχολεί, τα έτη εμπειρίας της, τα ιδιόκτητα μέσα μεταφοράς που διαθέτει, το after sales ακόμη και τα οικονομικά της στοιχεία. Άλλωστε, θα γίνει ο νέος σας συνεργάτης για πολλά χρόνια ακόμα.

Εμείς στη Draculis δεσμευόμαστε ότι προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ μελέτη της σκάλας σας, καινοτόμα προϊόντα με τεχνολογία αιχμής, βραβευμένο design, λεπτομερή και επιμελή ένταξη του δικού σας stairlift στο χώρο σας, στην πιο ανταγωνιστική τιμή. Επίσης η εταιρεία μας ανταποκρινόμενη στις ιδιαίτερες οικονομικές συνθήκες, συνεργάζεται με όλα τα πιστωτικά ιδρύματα, προκειμένου να υπάρχει η δυνατότητα αγοράς με πιστωτικές κάρτες, προσφέροντας μέχρι και 6 άτοκες δόσεις!

Επιλέγοντας έναν ανελκυστήρα σκάλας Stannah, είστε σίγουροι ότι αξίζει τα χρήματα που δαπανάτε, ότι έχετε αποκτήσει το μοντέλο που επιθυμείτε στην πιο συμφέρουσα τιμή, ότι συνναλάσσεσθε με μία αξιόπιστη εταιρεία και ότι θα απολαμβάνετε στην καθημερινότητά σας, ότι πιο σύγχρονο και καινοτόμο προϊόν κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά!

Όπως κι αν σας αρέσει να τους αποκαλείτε: ανελκυστήρας σκάλας με κάθισμα, αναβατόριο σκάλας με καρέκλα, ασανσέρ σκάλας, πλατφόρμα με καρέκλα, ασανσέρ με καρέκλα, αναβατόριο αμεα κλπ, ελπίζουμε ότι ο δεκάλογος που ακολουθεί, θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε σωστά για τον προμηθευτή και το προϊόν που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Πρόκειται άλλωστε για το ΣΠΙΤΙ σας και τα ΧΡΗΜΑΤΑ σας!

μία επίσκεψη στην έκθεση του προμηθευτή για επιτόπου έλεγχο και δοκιμή του μοντέλου που σας ενδιαφέρει. Η αγορά ενός ανελκυστήρα σκάλας από φυλλάδιο ή από το διαδίκτυο, δεν σας δίνει τη δυνατότητα να συγκρίνετε την απαιτούμενη ποιότητα, την άνεση και την εργονομία.

την αξιοπιστία και την εμπειρία του κάθε προμηθευτή. Ζητήστε να μάθετε και για άλλα τυχόν μηχανήματα που έχει τοποθετήσει στη γειτονιά σας.

τις πληροφορίες που αναρτώνται στις ιστοσελίδες των προμηθευτών. Πολλές φορές δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

να έρθετε σε επαφή με κάποιον που έχει ήδη αγοράσει έναν παρόμοιο ανελκυστήρα. Μοιραστείτε την εμπειρία του, τόσο από τη χρήση του μηχανήματος, όσο και από την αξιοπιστία της εταιρίας που συνεργάστηκε.

κάποιο μέλος της οικογένειας σας ή κάποιο φίλο σας να παρευρίσκεστε μαζί σας, όταν ο σύμβουλος μηχανικός επισκεφθεί το σπίτι σας. Ίσως ρωτήσει κάποια επιπλέον πράγματα που εσείς δεν έχετε σκεφθεί.

έγγραφη προσφορά στην οποία αναφέρονται ξεκάθαρα όλα τα προαπαιτούμενα για την εγκατάσταση του ανελκυστήρα, τα τυχόν έξοδα, το ΦΠΑ, το κόστος μεταφοράς και εγκατάστασης καθώς και τον τρόπο πληρωμής.

όσα περισσότερα στοιχεία μπορείτε για το προφίλ της εταιρίας που θα επιλέξετε, όπως π.χ. για τον αριθμό των συνεργατών που απασχολεί, τα έτη εμπειρίας της, τα ιδιόκτητα μέσα μεταφοράς που διαθέτει, το after sales ακόμη και τα οικονομικά της στοιχεία. Άλλωστε, θα γίνει ο νέος σας συνεργάτης για πολλά χρόνια ακόμα.

ότι ο ανελκυστήρας που σας προσφέρεται έχει τα αντίστοιχα πιστοποιητικά ασφαλείας για χρήση ατόμων.

να «κλείσετε» την παραγγελία πριν μιλήσετε και με άλλους επαγγελματίες. Ρωτήστε εάν υπάρχει τοπικός αντιπρόσωπος ή δίκτυο, προκειμένου να διασφαλίσετε άμεση ανταπόκριση.

να ξανακαλέσετε για μια δεύτερη επίσκεψη τον σύμβουλο-μηχανικό, προκειμένου να σας λυθούν όλες οι επιπλέον απορίες ή τα επιπλέον δεδομένα που πιθανόν να προέκυψαν μετά την πρώτη επίσκεψη.

 Καλή επιλογή!

Πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε ανάγκη σας

Επόμενο βήμα: Ζητήστε ΔΩΡΕΑΝ μελέτη του χώρους σας!

Για να κανονίσουμε μια ελεύθερη, χωρίς καμία υποχρεώσή σας επίδειξη του προϊόντος, με έναν από τους εξειδικευμένους μας συμβούλους, καλέστε στα παρακάτω τηλέφωνα ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας μας.

210 2842018 – 210 2841189

Video

Ανελκυστήρες σκάλας με καρέκλα, το πρώτο σας βήμα προς την ελευθερία

Η ζωή γίνεται καλύτερη όταν μπορείς να κάνεις τα πράγματα που θέλεις, όπως να ασχολείσαι με τα χόμπυ σου, να απολαμβάνεις την επίσκεψη αγαπημένων σου προσώπων ή να διασκεδάζεις στο σπίτι με φίλους.  Στη Draculis η εμπειρία, μας έχει διδάξει ότι όσο πιο σύντομα τοποθετήσετε έναν ανελκυστήρα σκάλας με καρέκλα, ή αναβατόριο τόσο πιο γρήγορα θα ξεκινήσετε να απολαμβάνετε ξανά τα πράγματα που σας αρέσει να κάνετε.
Δείτε στα video πως ένας ανελκυστήρας σκάλας μπορεί να κάνει τη ζωή σας ευκολότερη, πιο ασφαλή και πιο διασκεδαστική!

Εγγραφή στη Newsletter λίστα μας
Παρακαλούμε συμπληρώστε την email διεύθυνσή σας εφόσον επιθυμείτε να λαμβάνετε τα Newsletter της Draculis.

Στην παραπάνω φόρμα μπορείτε να συμπληρώσετε το email σας, εφόσον επιθυμείτε να λαμβάνετε τα Newsletters του draculis.gr. Η email διεύθυνση που θα καταχωρήσετε θα χρησιμοποιείται από το draculis.gr μόνο για τη συγκεκριμένη χρήση και δεν θα κοινοποιηθεί ποτέ σε τρίτους. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε ενημερωθείτε από τη σελίδα μας – Όροι χρήσης ιστότοπου