Γιατί να επιλέξετε τη Draculis

Γιατί να επιλέξετε τη Draculis για ανελκυστήρα σκάλας

Γιατί έχει πραγματοποιήσει περισσότερες από 6.650 εγκαταστάσεις πανελλαδικά.

Γιατί από το 1993 έως και σήμερα παραμένει σταθερά η Νο 1 εταιρεία σε πωλήσεις ανελκυστήρων σκάλας στην Ελλάδα.

Γιατί τα προϊόντα της πληρούν τις αυστηρότερες προδιαγραφές ασφάλειας για χρήση ατόμων και είναι δοκιμασμένα για πάρα πολλά χρόνια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Γιατί διαθέτει την τεχνογνωσία και το απαραίτητο προσωπικό για άμεση ανταπόκριση σε όλη την επικράτεια.

Γιατί δίνει λύσεις ακόμα και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις διαγράφοντας οριστικά το πρόβλημα της μετακίνησης στις σκάλες.

Γιατί εκδίδει παραστατικά που ανταποκρίνονται επακριβώς στα χρήματα που πληρώνετε.

Γιατί διαθέτει το καλύτερο Τμήμα Σχεδίασης, από εξειδικευμένα στελέχη.

Γιατί να είναι η σκάλα εμπόδιο στην ελευθερία σας;

Όλα τα προϊόντα της Draculis, σας υποστηρίζουν για να απολαμβάνετε το σπίτι σας, χωρίς να περιορίζεστε σε ένα μόνο τμήμα του ή να αναγκαστείτε να αλλάξετε κατοικία! Όπως κι αν σας αρέσει να τα αποκαλείτε: ανελκυστήρας σκάλας με κάθισμα, αναβατόριο σκάλας με καρέκλα, ασανσέρ σκάλας, πλατφόρμα με καρέκλα, ασανσέρ με καρέκλα, αναβατόριο αμεα κλπ, μιλήστε σήμερα κιόλας με τη Draculis και κερδίστε μία νέα ζωή γεμάτη αξιοπρέπεια, ασφάλεια και αισιοδοξία!

Ιστορικό

Μετακινηθείτε Εύκολα!

Η Draculis σας βοηθά να οργανώσετε και να αξιοποιήσετε το χώρο σας καλύπτοντας κάθε ανάγκη μετακίνησης. Με 50 χρόνια εμπειρίας η Draculis κατέχει σήμερα ηγετικό ρόλο στο χώρο των ειδικών ανελκυστήρων σκάλας, έχοντας πραγματοποιήσει πανελλαδικά πάνω από 6.650 έργα στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Με άριστη τεχνογνωσία, επιστημονική κατάρτιση και επαγγελματισμό, έχουμε εγκαταστήσει με επιτυχία χιλιάδες έργα, πολλά εκ των οποίων απαιτούσαν ιδιαίτερες κατασκευές και προδιαγραφές λόγω υψηλής δυσκολίας.

Με ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, σύγχρονη υποδομή και άριστη οργάνωση, η εταιρεία ανέπτυξε όλα αυτά τα χρόνια μια σχέση εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας με όλους τους συνεργάτες και πελάτες της. Γι΄αυτό και μπορούμε να σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να δείτε από κοντά και να δοκιμάσετε μια αντίστοιχη με τη δική σας, αλλά υλοποιημένη τοποθέτηση. Παράλληλα θα διαπιστώσετε και το βαθμό ικανοποίησης του πελάτη μας από τη συνεργασία του σε όλα τα επίπεδα με τη Draculis και κυρίως από το επιστημονικά καταρτισμένο και ευγενικό προσωπικό μας .

Αντιπροσωπεύοντας τη Stannah, τη μεγαλύτερη εταιρεία ειδικών ανελκυστήρων σκάλας, με περισσότερες από 750.000 εγκαταστάσεις παγκοσμίως, η Draculis διαθέτει μια τεράστια γκάμα μοντέλων για ευθείες ή τεθλασμένες σκάλες, ανάλογα με το χώρο και τις ανάγκες σας.

Η Draculis επενδύει στο μέλλον με γνώμονα τις ανθρώπινες υπηρεσίες και δικαιώνει την αξία της επιλογής σας!

Η ανάγκη

Η λύση

50 Χρόνια μαζί… δίπλα σε κάθε σας βήμα!

H Draculis συμπληρώνει φέτος τα 50 χρόνια της! Με τον ίδιο ενθουσιασμό αλλά και την εμπειρία, όλοι εμείς στη Draculis, θα συνεχίσουμε να συμβάλλουμε στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνανθρώπων μας, με κινητικές δυσκολίες. Ανθρώπινες ιστορίες  που μας συγκίνησαν, εγκαταστάσεις του χθες, του σήμερα που μας γεμίζουν υπερηφάνεια και το μέλλον ένας δρόμος που θα προχωρήσουμε μαζί!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε, όλα αυτά τα χρόνια. Σας υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να σας υποστηρίζουμε και να σας εκπλήσσουμε ευχάριστα, δικαιώνοντας την αξία της επιλογής σας.

Συνεχίζουμε μαζί… σε μια κοινή διαδρομή προς το αύριο, σήμερα! 

Δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης

Για όλους εμάς, τους ανθρώπους της Draculis, οι ενέργειες Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της κουλτούρας μας και θεμελιώδη αρχή και αξία, της γενικότερης φιλοσοφίας μας. Στη Draculis δείχνουμε διαχρονικό ενδιαφέρον και ευαισθησία σε ό,τι αφορά το σεβασμό στις ανθρώπινες αξίες, στην ανάπτυξη της κοινωνίας, στη στήριξη της επιχειρηματικότητας, στη διαφύλαξη του ελληνικού πολιτισμού, στη συνεισφορά στα γράμματα και τις τέχνες και στην προστασία του περιβάλλοντος.  Άλλωστε οι εταιρίες αποτελούν οντότητες, οι οποίες είναι στενά συνδεδεμένες με την κοινωνία, μέσα στην οποία δραστηριοποιούνται.

Στόχος μας είναι η προσφορά και η στήριξη στο κοινωνικό σύνολο, κοιτώντας όχι μόνο μπροστά, αλλά και σε όσα συμβαίνουν γύρω μας. Με έμπρακτες ενέργειες δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση:

Στην στήριξη των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων
Στην προστασία του περιβάλλοντος
Στην καταπολέμηση των κοινωνικών αποκλεισμών
Στην πολιτική ίσων ευκαιριών στην απασχόληση
Στην καλλιέργεια σχέσεων αμοιβαίας εμπιστοσύνης με όλους τους συνεργάτες & πελάτες μας

Αυτό το χρέος είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από όλες τις δράσεις της εταιρείας μας, με ευαισθησία και διακριτικότητα σε ό,τι αφορά τους συνανθρώπους μας και με μεγάλο σεβασμό στις ανθρώπινες αξίες.
Για αυτό το λόγο, στηρίζουμε διάφορες ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, δίνοντας έμφαση σε Οργανισμούς που έχουν σχέση με το παιδί. Γιατί για τη Draculis, η οικογένεια και το παιδί αποτελούν βασική αξία και φροντίζουμε ενεργά και συνεχώς για τη στήριξή τους.  Έχοντας αυτό ως προτεραιότητα, αγκαλιάζουμε και υποστηρίζουμε όλες τις προσπάθειες του Οργανισμού «Το Χαμόγελο Του Παιδιού».
Του καταξιωμένου Οργανισμού που προασπίζεται τα δικαιώματα των παιδιών και συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής τους και των οικογενειών τους.

Προσφέρουμε λοιπόν την έμπρακτη υποστήριξή μας με 15.000€, στο τόσο πολύτιμο και σημαντικό έργο του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Πιο συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε την κάλυψη και την υποστήριξη μέρους των λειτουργικών εξόδων του Πανελλήνιου Κέντρου Υπηρεσιών Υγείας και Κοινωνικής Φροντίδας του Οργανισμού (Ομήρου 6, Αθήνα).

Γιατί όλα τα παιδιά αξίζουν μια καλύτερη ζωή, γεμάτη αγάπη, φροντίδα και αξιοπρέπεια!

«Το Χαμόγελο του Παιδιού», είναι ένας εθελοντικός Oργανισμός, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, ο oποίος έχει αναγνωριστεί διεθνώς για το τόσο σημαντικό έργο του.

Κύριο μέλημά του είναι να προασπίσει τα δικαιώματα των παιδιών όχι μόνο στη θεωρία αλλά στην πράξη, καθημερινά, 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο. Να εξασφαλίσει τα απαραίτητα για τη σωματική, ψυχική και πνευματική ισορροπία τους, με σεβασμό, διακριτικότητα αλλά κυρίως με περίσσεια αγάπη και στοργή. Μέχρι σήμερα «Το Χαμόγελο του Παιδιού» έχει στηρίξει περισσότερα από 1.200.000 παιδιά και τις οικογένειές τους. Παιδιά θύματα κάθε μορφής Βίας, Παιδιά θύματα Εξαφάνισης, Παιδιά με προβλήματα Υγείας, Παιδιά που βρίσκονται ή απειλούνται να βρεθούν σε κατάσταση φτώχειας, έχουν βρει λύση για ένα καλύτερο μέλλον με αγάπη, ισότητα και αξιοπρέπεια!
Επισκεφθείτε τη σελίδα του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»https://www.hamogelo.gr

Ας προσπαθήσουμε λοιπόν όλοι μαζί να τους εξασφαλίσουμε μια καλύτερη ζωή, με πολλή αγάπη, στοργή  και υπέροχα όνειρα με πλατιά χαμόγελα!
Γιατί πραγματικά, δεν υπάρχει τίποτε πιο όμορφο από το … ‘’Το Χαμόγελο του Παιδιού’’!

Οι εγκαταστάσεις της Draculis, εκθεσιακός χώρος, γραφεία, service

Εγκαταστάσεις

Στις νέες μας εγκαταστάσεις μπορείτε να επισκεφθείτε την έκθεσή μας, κατόπιν ραντεβού με τον αρμόδιο μηχανολόγο και να γνωρίσετε από κοντά τα προϊόντα μας. Θα δείτε μία τεράστια γκάμα που περιλαμβάνει όλα τα μοντέλα των ανελκυστήρων σκάλας, αναβατόρια για Αμεα, ανυψωτικές πλατφόρμες, ηλεκτροκίνητες καρέκλες και μηχανοκίνητα αμαξίδια διαφόρων τύπων (scooters). Ο μηχανολόγος-μηχανικός θα σας δώσει αναλυτικές πληροφορίες και θα σας προτείνει το κατάλληλο μοντέλο ανελκυστήρα σκάλας για τις δικές σας εξατομικευμένες ανάγκες, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς!
Επίσης μπορείτε να προμηθευτείτε έντυπα με χαρακτηριστικά και φωτογραφίες του μηχανήματος που σας ενδιαφέρει ή να ζητήσετε φωτογραφίες από έργα που έχουμε πραγματοποιήσει.
Θα μας βρείτε στη διεύθυνση: Ικαρίας 2, Μεταμόρφωση, Αθήνα.

Πιστοποιητικά

Εξασφαλισμένη ποιότητα με ISO 9001!

Η Draculis σας εξασφαλίζει έμπρακτα τη σιγουριά μιας αξιόπιστης επιλογής. Όλα μας τα προϊόντα έχουν πιστοποιητικό ποιότητας CE, που σημαίνει ότι είναι κατασκευασμένα και ανταποκρίνονται στα Βρετανικά και Ευρωπαϊκά standards, για ασφαλή μεταφορά ατόμων. Επιπλέον η Draculis διαθέτει ISO 9001 όσον αφορά την ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών, την ασφάλεια, την εμπορία, την συναρμολόγηση, την συντήρηση και την επισκευή των ανυψωτικών συστημάτων, με απόλυτο σεβασμό στους νόμους προστασίας του καταναλωτή.

Οι προμηθευτές μας επιλέγονται με αυστηρά κριτήρια, ώστε να ανταποκρίνονται στις υψηλότατες προδιαγραφές της εταιρείας μας, ενώ παράλληλα ο ποιοτικός έλεγχος εφαρμόζεταισε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας των προϊόντων της Draculis και είναι απόλυτα εναρμονισμένος στη φιλοσοφία μας.

Γι΄αυτό και μπορούμε να παρέχουμε εργοστασιακή εγγύηση τουλάχιστον 2 ετών για τον ανελκυστήρα και 10ετή υποχρέωση ύπαρξης ανταλλακτικών. Αυτό εγγυάται ότι συναλλάσσεσθε με μια ευυπόληπτη εταιρεία, η οποία έχει αξιολογηθεί από διαπιστευμένο φορέα για τις διαδικασίες της, ως προς την ποιότητα παροχής υπηρεσιών που προσφέρει στους πελάτες της.

Συνεχίζουμε να εξελισσόμαστε κάθε μέρα, υιοθετώντας την καινοτομία σε όλα τα επίπεδα και δεσμευόμαστε για τις αξίες που διέπουν τη Draculis, με κύριο γνώμονα την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας.

Πελατολόγιο

Η Draculis είναι μία από τις μεγαλύτερες και παλαιότερες εταιρείες του κλάδου στους ανελκυστήρες και ανελκυστήρες σκάλας στην Ελλάδα, με 50 χρόνια προϋπηρεσίας και μεγάλο αριθμό εγκαταστάσεων, ανελκυστήρων (ατόμων & φορτίων) και ανυψωτικών συστημάτων σε όλη τη χώρα.

Τα τελευταία 26 χρόνια ασχολείται και με συστήματα ανύψωσης, stairlift και πλατφόρμες, ειδικούς ανελκυστήρες και αναβατόρια για άτομα με ειδικές ανάγκες ή κινητικές δυσκολίες. Έχουμε συμβάλει στο να καταστούν προσβάσιμα και λειτουργικά εκατοντάδες κτίρια δημόσιου χαρακτήρα, λειτουργώντας σαν σύμβουλοι σε θέματα προδιαγραφών και κατάλληλων λύσεων για την πρόσβαση ατόμων με ειδικές ανάγκες (ΑΜΕΑ).

Ο συνεχής αυξανόμενος αριθμός εγκαταστάσεων σε δημόσιους αλλά και ιδιωτικούς χώρους σε όλη την Ελλάδα, οι οποίοι ξεπερνούν τους 6.650, είναι η εγγύηση για την λειτουργικότητα και αξιοπιστία των μηχανημάτων μας. 

Ενδεικτικά, αναφέρονται εγκαταστάσεις από ανελκυστήρες σκάλας, αναβατόρια, πλατφόρμες σκάλας και ασανσέρ σε δημόσιους χώρους (εκπαιδευτικά ιδρύματα, σχολεία, αθλητικά κέντρα, μουσεία, υπουργεία, δικαστικά μέγαρα, πρεσβείες, νοσοκομεία, θέατρα, κινηματογράφοι, κτίρια τραπεζών, εκκλησίες, πλοία κ.α.)  

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ • ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΑΘΗΝΩΝ • ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ • ΡΑΔΙΟΜΕΓΑΡΟ ΕΡΤ • ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ • ΕΘΝΙΚΗ ΛΥΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ • ΗΣΑΠ • ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ • ΓΕΝΙΚΟ ΧΗΜΕΙΟ ΚΡΑΤΟΥΣ • ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΟΥΜΠΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΔΡΕΥΣΕΩΣ ΒΟΛΟΥ • ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΦΑΚΙΝΟΥ • ΥΕΝ • ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ & ΠΕΡΙΘΑΛΨΕΩΣ (ΕΔΟΕΑΠ)
ΙΚΑ:
 Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ•  ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ • ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ • ΠΟΛΥΓΩΝΟΥ
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ-ΚΕΝΤΡΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ
: ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ • ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ • ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΙΚΑΙΑΣ • ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΝΤΕΛΗΣ • ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟ ΑΤΤΙΚΗΣ • “ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΩΝΙΑ” ΕΛΕΥΣΙΝΑ •METROPOLITAN • ΝΕΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ • ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ • ΧΡΟΝΙΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ “ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ” • ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΣΥΡΟΥ • ΤΡΙΠΟΛΗΣ • ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΡΗΤΗΣ • ΚΛΙΝΙΚΗ: ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ • ΓΕΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ • ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ • ΓΑΛΗΝΟΣ • ΓΕΝΙΚΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ • ΥΔΡΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΑ ΚΥΛΛΗΝΗΣ • ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗΣ 18 & ΑΝΩ • ΚΕΝΤΡΟ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΗΦΗ • ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΕΠ.ΨΥΠΕ ΙΡΙΣ (ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ) • ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ • ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΓ.ΣΩΣΤΗΣ Ν. ΚΟΣΜΟΣ • ΠΡΟΝΟΙΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ • ΙΔΡΥΜΑ: • ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ • ΘΕΟΜΗΤΩΡ ΑΓΙΑΣΟΣ ΛΕΣΒΟΥ • Δ.ΚΑΤΣΙΑΝΗ ΚΗΦΙΣΙΑ • ΑΣΠΡΕΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ ΠΙΕΡΙΑ • ΕΜΜ.&ΜΑΡ.ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΡΟΔΟΣ
ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ
: ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ • ΚΑΝΑΔΑ • ΙΡΛΑΝΔΙΑΣ • ΚΥΠΡΟΥ
ΜΟΥΣΕΙΑ:
 ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ • ΕΠΙΓΡΑΦΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ • ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΘΗΝΑΣ • ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΛΑΜΙΑΣ • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΛΥΜΠΙΑΣ •  ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ •  ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ • ΠΕΤΡΟΚΕΡΑΣΙΑΣ • ΜΑΡΑΘΩΝΑ •  ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ • ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ • ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ • ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ •  ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ • ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ • ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΓ.ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ • ΕΘΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ • ΕΘΝΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ
ΘΕΑΤΡΑ:
 ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ • ΒΕΑΚΗ • ΑΜΙΡΑΛ • ΑΛΙΚΗ • ΛΑΣΚΑΡΗ • ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ • ΘΕΑΤΡΟ ΜΟΝΗΣ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ • ΘΕΑΤΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ
: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ (ΑΣΣΟΕ) • ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ • ΝΟΜΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ • ΙΑΤΡΙΚΗ  ΑΘΗΝΩΝ • ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ • ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ/ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ • ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΟ • ΕΘΝΙΚΟ & ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΑΘΗΝΩΝ /ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ • ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ  • ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ ΘΡΑΚΗΣ • ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΚΡΗΤΗΣ • ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΒΟΛΟΥ • ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΒΙΟΧΗΜΕΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑ • ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΤΕΙ
: ΑΘΗΝΩΝ • ΠΑΤΡΑΣ • ΚΑΒΑΛΑΣ • ΣΙΝΔΟΥ • ΣΕΡΡΩΝ • ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ
: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ “ΑΘΗΝΑ 2004” • ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΟΑΚΑ • ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΟ • ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΡΙΟ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ • ΧΩΡΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ • ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΠΑΤΡΩΝ • ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΠΑΤΡΩΝ/ ΘΕΣ./ΝΙΚΗΣ • ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ • ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΧΙΟΥ • ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΡΑΠΤΟΥ ΤΥΠΟΥ • ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΡΧ.ΟΛΥΜΠΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ
: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ • ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ
• ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ • ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ • ΑΙΓΑΙΟΥ -ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ • ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ • Γ’ ΕΦΟΡΕΙΑ ΠΡΟΙΣΤ. & ΚΛΑΣΙΚΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ.
ΝΟΜΑΡΧΙΕΣ:
 ΑΘΗΝΩΝ • ΠΕΙΡΑΙΑ • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ • ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ • ΛΑΜΙΑΣ • ΣΕΡΡΩΝ • ΑΧΑΪΑΣ • ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ • ΖΑΚΥΝΘΟΥ • Δ/ΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ Ν.ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ • ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΚΕΚ ΑΘΗΝΩΝ
ΔΗΜΟΙ
: ΑΘΗΝΑΙΩΝ • ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ • ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ•  ΧΙΟΥ • ΑΡΓΟΥΣ • ΔΩΔΩΝΟΥΠΟΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ • ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ • ΠΑΤΡΑΣ • Ν.ΙΩΝΙΑΣ ΒΟΛΟΥ•  ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ • ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ • ΙΑΣΜΟΥ • ΣΥΚΑΙΩΝ • ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ  • ΤΟΥΜΠΑΣ • ΤΡΑΓΙΛΟΥ • ΑΜΦΙΔΩΝΟΣ • ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ • ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΟΛΟΥ • ΚΤΙΡΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΠΟΡΟΥ • ΘΕΟΦΑΝΕΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ • ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΙΝΣΤ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΒΟΛΟΣ
ΚΑΠΗ
 ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ • ΛΑΜΙΑΣ • ΜΑΝΤΑΜΑΔΟΥ ΛΕΣΒΟΥ
ΚΕΠ:
 ΠΕΝΤΕΛΗΣ • ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ • ΑΛΙΜΟΥ • ΒΥΡΩΝΑ • ΣΑΜΟΥ
ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΑ:
 ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ • ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΑΙΓΙΝΑΣ
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ- ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΑ
: ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΒΟΛΟΥ • ΝΑΥΠΛΙΟΥ • ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΒΟΛΟΥ • ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ • ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΠΥΡΓΟΥ
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ Δ/ΣΕΙΣ:
 ΣΧΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ • ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ Δ/ΣΗ ΑΧΑΪΑΣ

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ- ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΑ: ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΒΟΛΟΥ • ΝΑΥΠΛΙΟΥ • ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΒΟΛΟΥ • ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ • ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΠΥΡΓΟΥ
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ Δ/ΣΕΙΣ: ΣΧΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ • ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ Δ/ΣΗ ΑΧΑΪΑΣ
ΟΤΕ: ΧΙΟΥ •  ΒΟΛΟΥ •  ΠΑΤΡΑΣ 
ΔΕΗ:
 ΠΑΤΡΑ • ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΔΕΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ:
 ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΠΑΤΡΩΝ • ΤΡΙΚΑΛΩΝ • ΑΓ.ΜΕΛΕΤΙΟΣ ΣΕΠΟΛΙΑ • ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗΣ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ • ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗΣ • ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ • ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ • ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗΣ
ΜΟΝΕΣ: ΜΟΝΗ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ • ΑΓ.ΚΟΣΜΑ ΑΙΤΩΛΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟ • ΑΓ.ΙΩΣΗΦ ΒΟΛΟΣ • ΑΓ.ΡΑΦΑΗΛ ΛΕΣΒΟΣ • ΚΟΙΜ.ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΣΠΑΤΑ • ΟΣΙΑ ΜΑΚΡΙΝΑ ΑΣΤΡΟΣ
ΣΧΟΛΕΙΑ-ΣΧΟΛΕΣ
: ΡΑΛΛΕΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ • ΒΑΡΒΑΚΕΙΟ • 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ • Α’ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ • ΓΥΜΝ. – ΛΥΚΕΙΟ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ •  ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ • ΚΑΣΤΕΛΑΝΩΝ ΜΕΣΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑ • 11ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ • ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ • ΑΓ.ΘΕΚΛΑΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ•  ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΡΟΥ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ • ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ • 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΜΑΡΕΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗ • ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΛΕΣΒΟΥ • ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΚΟΥΤΑΡΟΥ ΠΕΤΡΑ ΛΕΣΒΟΥ • ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΥΜΝ. ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ • ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΟΥΤΡΟΥ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ • ΓΥΜΝ.-ΛΥΚΕΙΟ ΙΟΥΛΙΔΑΣ- ΚΕΑ • 2ο ΕΝΙΑΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΜΕΣΣΗΝΗΣ • ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑ • ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΗΡΙΩΝ ΠΡΕΣΠΕΣ  •  ΣΧΟΛΕΣ ΟΜΕΓΑ • ΣΧΟΛΕΣ ΠΑΣΤΕΡ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
ΤΡΑΠΕΖΕΣ
: ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ •  ΑΓΡΟΤΙΚΗ  • ΠΕΙΡΑΙΩΣ • ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
ΠΛΟΙΑ
: “ΣΑΟΣ ΙΙ” • “ΔΙΑΓΟΡΑΣ” • “ΒΙΝΤΣΕΤΖΟΣ ΚΟΡΝΑΡΟΣ” • “ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ” • “ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΩΡ” • “ΠΡΕΒΕΛΙΣ” • “ΑΡΤΕΜΙΣΙΑ” • “ΜΑΡΜΑΡΙ ΕΞΠΡΕΣ” • “ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΑ” • “ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ” • “ΑΓ. ΕΙΡΗΝΗ” • “CRUISE ONE 1-2” • “ΜΥΡΙΝΑ EXPRESS” • “ΕΛΕΝΗ” • “ΠΗΝΕΛΟΠΗ Α’” • “ΙΟΝΙΣ” •  “ΒΙΒΗ” • “ΜΑΚΕΔΩΝ” • “ΝΗΣΟΣ ΡΟΔΟΣ” • “ΛΙΝΔΟΣ” • “ΠΛΑΤΥΤΕΡΑ” • “ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΑ” • “ΝΙΚΟΛΑΟΣ” • “ΛΑΤΩ” • “ΝΗΡΕΑΣ”

Αντιπρόσωποι

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ-ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Λόγω των συνεχών εγκαταστάσεων, οι συνεργάτες μας μηχανολόγοι-μηχανικοί βρίσκονται σε τακτά χρονικά διαστήματα σε όλη την Ελλάδα. Πραγματοποιούν ραντεβού είτε για ενημέρωση και δωρεάν μελέτη των χώρων, είτε για τα καθιερωμένα ετήσια service. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης όχι μόνο απαντούν άμεσα, αλλά οργανώνουν σε συνεργασία με όλα τα τμήματα της Draculis τις κατάλληλες ενέργειες, για την βέλτιστη εξυπηρέτησή σας. O ιδιόκτητος στόλος των μεταφορικών μέσων που διαθέτουμε, αλλά και ο αριθμός των ατόμων που στελεχώνουν το συγκεκριμένο τμήμα, σας εξασφαλίζει την άμεση ανταπόκριση για υποστήριξη/service ακόμα και στις πιο ιδιαίτερες τοποθετήσεις.

Επιπλέον για εξαιρετικά επείγουσες περιπτώσεις, η Draculis διαθέτει εξειδικευμένους μόνιμους τοπικούς αντιπροσώπους/συνεργάτες, οι οποίοι θα σας εξυπηρετήσουν και θα καλύψουν την οποιαδήποτε ανάγκη σας.
Απλά επικοινωνήστε με τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας μας και ενημερωθείτε για την πανελλαδική κάλυψη και υποστήριξη ανά περιοχή ή πόλη.

ΤΗΛ.: 210 2841.189   •   210 2842.018

Video

Ανελκυστήρες σκάλας με καρέκλα, το πρώτο σας βήμα προς την ελευθερία

Η ζωή γίνεται καλύτερη όταν μπορείς να κάνεις τα πράγματα που θέλεις, όπως να ασχολείσαι με τα χόμπυ σου, να απολαμβάνεις την επίσκεψη αγαπημένων σου προσώπων ή να διασκεδάζεις στο σπίτι με φίλους.  Στη Draculis η εμπειρία, μας έχει διδάξει ότι όσο πιο σύντομα τοποθετήσετε έναν ανελκυστήρα σκάλας με καρέκλα, ή αναβατόριο τόσο πιο γρήγορα θα ξεκινήσετε να απολαμβάνετε ξανά τα πράγματα που σας αρέσει να κάνετε.
Δείτε στα video πως ένας ανελκυστήρας σκάλας μπορεί να κάνει τη ζωή σας ευκολότερη, πιο ασφαλή και πιο διασκεδαστική!

Οικονομικά στοιχεία

Ισολογισμός της 31ης Δεκεμβρίου 2018
21η Εταιρική χρήση (01 Ιανουαρίου – 31 Δεκεμβρίου 2018)

Πρόσκληση μετόχων της “DRACULIS LIFT A.E.E.E.B.E.”
10 Σεπτεμβρίου 2019
(Δημοσίευση 27 Ιουλίου 2019)

Κατάσταση λογαριασμού αποτελεσμάτων χρήσεως 2017
(01 Ιανουαρίου – 31 Δεκεμβρίου 2017)

Ισολογισμός της 31ης Δεκεμβρίου 2016
19η Εταιρική χρήση (01 Ιανουαρίου – 31 Δεκεμβρίου 2016)

 

 

Εγγραφή στη Newsletter λίστα μας
Παρακαλούμε συμπληρώστε την email διεύθυνσή σας εφόσον επιθυμείτε να λαμβάνετε τα Newsletter της Draculis.

Στην παραπάνω φόρμα μπορείτε να συμπληρώσετε το email σας, εφόσον επιθυμείτε να λαμβάνετε τα Newsletters του draculis.gr. Η email διεύθυνση που θα καταχωρήσετε θα χρησιμοποιείται από το draculis.gr μόνο για τη συγκεκριμένη χρήση και δεν θα κοινοποιηθεί ποτέ σε τρίτους. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε ενημερωθείτε από τη σελίδα μας – Όροι χρήσης ιστότοπου