Προϊόντα

To πρώτο βήμα προς την ελευθερία, με τα προϊόντα της Draculis!!!

Tην No1 εταιρεία ανελκυστήρων σκάλας, που σέβεται απόλυτα την επιθυμία κάθε ανθρώπου για ελευθερία και αυτονομία. Είμαστε υπερήφανοι που οι ανελκυστήρες μας έχουν βελτιώσει τη ζωή πάνω από 6.650 ανθρώπων σε όλη την Ελλάδα! Τα προϊόντα μας πληρούν τις αυστηρότερες προδιαγραφές ασφάλειας για χρήση ατόμων και είναι πιστοποιημένα με CE και ISO 9001 και επιπλέον διαθέτουν τις απαραίτητες εγγυήσεις. Πανελλαδική εξυπηρέτηση, Εξειδικευμένο προσωπικό, Ετοιμοπαράδοτα μοντέλα, Διαρκής παρακαταθήκη ανταλλακτικών, Μικροί χρόνοι παράδοσης, Οργανωμένο Service.

Εσωτερικών χώρων για ευθύγραμμες και περιστροφικές σκάλες

H νέα γενιά ανελκυστήρων εσωτερικών χώρων για ευθύγραμμες και περιστροφικές σκάλες, με τις αεροδυναμικές γραμμές και τα δερμάτινα ή πλεκτά υφάσματα, προσφέρουν την απόλαυση και την ελευθερία ενός σπιτιού χωρίς σκάλες.

 

Για ευθύγραμμες και περιστροφικές σκάλες

Σας παρουσιάζουμε το μοντέλο STANNAH 320 που σχεδιάστηκε για να καλύψει τη μετακίνηση σας σε ευθύγραμμες και περιστροφικές σκάλες εξωτερικού χώρου.

Πλατφόρμες για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Η ιδανική λύση για αυτόνομη μετακίνηση. Η άριστη σχεδίαση και η εργονομία τους εξασφαλίζουν άνετη μετακίνηση σε ευθύγραμμες σκάλες. 7 μοντέλα Omega, Delta, Stratos, Lift Boy 1 & 2, Lift Boy 5, Elevex και Alpin μπορούν να καλύψουν κάθε σας ανάγκη.

Για ειδική χρήση σε πισίνα. Η DRACULIS σας δίνει τώρα τη δυνατότητα για εύκολη και άνετη πρόσβαση και στην πισίνα με τον ανελκυστήρα πισίνας Dolphin. Με την ελκυστική του εμφάνιση από ανοξείδωτο ατσάλι και την ευκολία που παρέχει στη χρήση του, αποτελεί την ιδανική λύση για κάθε πισίνα σπιτιού ή δημόσιου χώρου.

Οι ηλεκτροκίνητες καρέκλες είναι έτοιμες να ικανοποιήσουν όλες σας τις ανάγκες τόσο σε εσωτερικού όσο και εξωτερικούς χώρους. 4 μοντέλα για όλες τις ανάγκες Jazzy Select 6, R-40 Fusion, R1, DS-2 Chair.

Δυνατά οχήματα (ηλεκτροκίνητα αμαξίδια), που θα σας συναρπάσουν. Διαθέτουν πολύ καλή ανάρτηση, ευλύγιστο τιμόνι και ισχυρά δισκόφρενα στο μπροστινό σύστημα. Κατάλληλο για ανώμαλους και τραχείς δρόμους.4 διαφορετικά μοντέλα, ES8, DS-F1, DS-F2 και DS-F3, μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη για μετακίνηση.

Ανελκυστήρες κτηρίων

Εσωτερικών και εξωτερικών χώρων

Υδραυλικoί ανελκυστήρες κτηρίων εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, 1- 3 ατόμων με αμαξίδιο συν το συνοδό του. Προσαρμόζονται και κατασκευάζονται σύμφωνα με τις ιδιαιτερότητες του χώρου σας.

Τέσσερα μοντέλα για όλες τις ανάγκες Home-Lift – Eltec Happy LiftORONA MB 10ORONA MB 20 και ORONA MB 30. Μεγάλη γκάμα εσωτερικών επενδύσεων, κουμπιών, φωτισμού που καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις.

Εγγραφή στη Newsletter λίστα μας
Παρακαλούμε συμπληρώστε την email διεύθυνσή σας εφόσον επιθυμείτε να λαμβάνετε τα Newsletter της Draculis.

Στην παραπάνω φόρμα μπορείτε να συμπληρώσετε το email σας, εφόσον επιθυμείτε να λαμβάνετε τα Newsletters του draculis.gr. Η email διεύθυνση που θα καταχωρήσετε θα χρησιμοποιείται από το draculis.gr μόνο για τη συγκεκριμένη χρήση και δεν θα κοινοποιηθεί ποτέ σε τρίτους. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε ενημερωθείτε από τη σελίδα μας – Όροι χρήσης ιστότοπου