Αγορά μεταχειρισμένου ανελκυστήρα σκάλας: H εναλλακτική επιλογή!

Αγορά μεταχειρισμένου ανελκυστήρα σκάλας H εναλλακτική επιλογή!

Πρωτοποριακά Προγράμματα Αγοράς Μεταχειρισμένων: Ποιότητα, Εξυπηρέτηση & Ανταγωνιστικές Τιμές!

Στη Draculis όλα αυτά τα χρόνια ανταποκρινόμαστε άμεσα στα δικά σας «θέλω» και στις δικές σας «ανάγκες», προκειμένου να συμβάλλουμε στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνανθρώπων μας, με κινητικές δυσκολίες.

Συνεχίζουμε να εξελισσόμαστε κάθε μέρα, υιοθετώντας την καινοτομία σε όλα τα επίπεδα και δεσμευόμαστε για τις αξίες που διέπουν τη Draculis, με κύριο γνώμονα την απόλυτη ικανοποίηση και στήριξη των πελατών μας.

Γι΄αυτό και δημιουργήσαμε το πρόγραμμα Draculis Selection που μόνο η εταιρεία μας, μπορεί και προσφέρει δεδομένου ότι πράγματι εδώ και 26 χρόνια είναι η 1 εταιρεία ειδικών ανελκυστήρων και ο αριθμός των εγκαταστάσεων που έχουμε υλοποιήσει είναι όντως πάνω από 6.650!

Αυτός ο μεγάλος αριθμός εγκαταστάσεων μας δίνει τη δυνατότητα να σας προσφέρουμε την εναλλακτική επιλογή αγοράς ενός Μεταχειρισμένου ανελκυστήρα σκάλας – πλατφόρμας – αναβατορίου, μέσα από το ολοκληρωμένο πρόγραμμα Draculis Selection. Μία πρωτοποριακή επιλογή, ανταγωνιστική και συμφέρουσα, προσαρμοσμένη απόλυτα στις δικές σας οικονομικές δυνατότητες. ΄Αν λοιπόν σας ενδιαφέρει η αγορά ενός μεταχειρισμένου ανελκυστήρα σκάλας, θα πρέπει βασικά να γνωρίζετε ότι προέρχεται μόνο «από δεύτερο χέρι» και η διαθεσιμότητα ισχύει πάντα σε σχέση με τα αποθέματα.

Επίσης η εταιρεία μας ανταποκρινόμενη στο ιδιαίτερο οικονομικό περιβάλλον, παρέχει ευέλικτους τρόπους πληρωμής, ενώ επιπλέον συνεργάζεται με όλα τα πιστωτικά ιδρύματα, προκειμένου να έχετε τη δυνατότητα αγοράς με πιστωτικές κάρτες, προσφέροντας μέχρι και 6 άτοκες δόσεις. Επιλέγοντας έναν μεταχειρισμένο ανελκυστήρα σκάλας Stannah, είστε σίγουροι ότι αξίζει τα χρήματα που δαπανάτε, ότι έχετε αποκτήσει το μοντέλο που επιθυμείτε στην πιο συμφέρουσα τιμή, ότι συναλλάσεστε με μία αξιόπιστη εταιρεία και ότι θα απολαμβάνετε στην καθημερινότητά σας, ότι πιο σύγχρονο και καινοτόμο προϊόν κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά!

Η Draculis επενδύει στο μέλλον με γνώμονα τις ανθρώπινες υπηρεσίες και δικαιώνει την αξία της επιλογής σας!

Μπορείτε να δείτε παρακάτω όλες τις χρήσιμες αναλυτικές πληροφορίες:6

Ρωτήστε & ελέγξτε την ημερομηνία κατασκευής

Αν σας ενδιαφέρει η αγορά ενός μεταχειρισμένου ανελκυστήρα σκάλας, μην εντυπωσιαστείτε μόνο από την εξωτερική του εμφάνιση. Το πιο βασικό θέμα είναι η ημερομηνία κατασκευής του & ο μόνος ασφαλής τρόπος εξακρίβωσης της πραγματικής ηλικίας ενός μοντέλου, είναι το επίσημο πιστοποιητικό. Σε αυτό αναγράφεται πάντα ο εργοστασιακός σειριακός αριθμός του συγκεκριμένου προϊόντος. Το επίσημο πιστοποιητικό χορηγείται μόνο στους ανελκυστήρες σκάλας που πληρούν τις αυστηρότερες προδιαγραφές ασφάλειας που σημαίνει, ότι είναι κατασκευασμένοι να ανταποκρίνονται στα Βρετανικά και Ευρωπαϊκά standards και επιπλέον έχουν περάσει με επιτυχία από έλεγχο, προκειμένου να τους χορηγηθεί το επίσημο πιστοποιητικό.

Ελεγμένο ιστορικό για τον κάθε ανελκυστήρα

Όταν ψάχνετε για ένα μεταχειρισμένο ανελκυστήρα σκάλας θα πρέπει να γνωρίζετε τα πάντα: προηγούμενοι ιδιοκτήτες, εξυπηρέτηση πελατών, έτος αγοράς, διάρκεια λειτουργίας, σωστή συντήρηση και service. Για αυτόν ακριβώς το λόγο, κάθε πιστοποιημένος μεταχειρισμένος ανελκυστήρας σκάλας, συνοδεύεται από ένα πλήρες αναλυτικό ιστορικό. Γιατί για τη Draculis,  η διαφάνεια και η ποιότητα δεν είναι μόνο δέσμευση, αλλά και βασική αρχή.

Τεχνικός έλεγχος

Κάθε μεταχειρισμένος ανελκυστήρας σκάλας του προγράμματος Draculis Selection έχει περάσει με επιτυχία από αυστηρό και διεξοδικό έλεγχο. Αυτό σημαίνει ότι οι εξειδικευμένοι μας τεχνικοί/μηχανολόγοι, πραγματοποιούν τον απαραίτητο οπτικό και τεχνικό έλεγχο ( λεπτομέρειες στο εσωτερικό και το εξωτερικό), έτσι ώστε να συμμορφώνεται 100% με τα αυστηρά πρότυπα των προϊόντων μας. Μόνο τότε ο κάθε ανελκυστήρας σκάλας θα είναι έτοιμος προς διάθεση στους πελάτες μας.

Εγγύηση

Εγγύηση

H Draculis σας παρέχει εργοστασιακή εγγύηση τουλάχιστον 2 ετών για τον ανελκυστήρα και 10ετή υποχρέωση ύπαρξης ανταλλακτικών. Έτσι θα αποκτήσετε το μοντέλο που ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες και θα υποστηρίζεται από ανταλλακτικά.

Αυτό σημαίνει ότι συναλλάσσεσθε με μια ευυπόληπτη εταιρεία και γι’ αυτό, μπορούμε πάντοτε να σας εγγυηθούμε για την κορυφαία τους ποιότητα. Διαπιστώστε το και μόνοι σας!

Όφελος με μέλλον

Όφελος με μέλλον

Επιλέγοντας ένα μεταχειρισμένο ανελκυστήρα σκάλας  από το πρόγραμμα πιστοποιημένων προϊόντων Draculis Selection, θα κάνετε τη σωστή επιλογή. Ωστόσο πέραν της εγγυημένης ποιότητας, οι μεταχειρισμένοι ανελκυστήρες σκάλας προσφέρουν και πολλά επιπλέον οφέλη. Ακόμα και μετά την αγορά, μπορείτε να επωφεληθείτε από το μεγάλο πλήθος των αποκλειστικών υπηρεσιών που σας προσφέρει η Draculis.

Σε περίπτωση που ήδη έχετε ανελκυστήρα σκάλας Draculis και δεν τον χρησιμοποιείτε πλέον, σας έχουμε την πιο συμφέρουσα λύση. Μπορείτε να επικοινωνήσετε τώρα με την εταιρεία και ο σύμβουλος-μηχανικός, θα σας ενημερώσει για τη δυνατότητα αγοράς του μεταχειρισμένου σας μοντέλου, από τη Draculis.

Φόρμα επικοινωνίας

Πριν αποστείλετε τη φόρμα επικοινωνίας, παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει και κατανοήσει τους όρους χρήσης.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – Όροι χρήσης φόρμας επικοινωνίας:

Στην παραπάνω φόρμα μπορείτε να συμπληρώσετε ορισμένα προσωπικά σας στοιχεία, ώστε να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με τη δυνατότητα που προσφέρει η DRACULIS για αγορά μεταχειρισμένου ανελκυστήρα σκάλας. Αρχικά ζητάμε το όνομα, το επίθετο και το email σας, ώστε να είναι δυνατή μία minimum επικοινωνία από την πλευρά μας. Κατόπιν ζητάμε το τηλέφωνό σας, ώστε να είναι δυνατή η επικοινωνία μας σε περίπτωση που το email που συμπληρώσατε είναι λάθος ή δεν ισχύει πια.
Μπορείτε να συμπληρώσετε τις ώρες που μπορούμε να επικοινωνήσουμε ώστε να μην υπάρξει ενόχληση από μέρους μας. Τέλος μπορείτε να μας αναφέρετε οποιαδήποτε πληροφορία αφορά το αίτημά σας. Πριν την τελική αποστολή των στοιχείων σας είναι υποχρεωτική εκ μέρους σας η συγκατάθεση στην αποστολή τους, που σημαίνει ότι έχετε κατανοήσει και αποδεχτεί το παρόν κείμενο. Το draculis.gr, δεν θα κοινοποιήσει ΠΟΤΕ τα στοιχεία σας σε τρίτους. Τα στοιχεία σας θα παραμείνουν στο αρχείο μας, έως ότου ολοκληρωθεί η εξυπηρέτηση του αιτήματός σας και για ένα πρόσθετο χρονικό διάστημα 3 μηνών. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε ενημερωθείτε από τη σελίδα μας – Όροι χρήσης ιστότοπου.

* Η παραπάνω ενημέρωση παρέχεται διότι, η Ευρωπαϊκή Ένωση προωθεί αλλαγές σχετικά με την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων, δημιουργώντας ένα νέο και Αυστηρό πλαίσιο το οποίο θα επηρεάσει τον τρόπο με τον οποίο θα επικοινωνούμε. Ο νέος Ευρωπαϊκός Νόμος (GDPR) έχει τεθεί σε ισχύ από τις 25/05/2018 και είναι απολύτως σεβαστός από εμάς. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας.

Εγγραφή στη Newsletter λίστα μας
Παρακαλούμε συμπληρώστε την email διεύθυνσή σας εφόσον επιθυμείτε να λαμβάνετε τα Newsletter της Draculis.

Στην παραπάνω φόρμα μπορείτε να συμπληρώσετε το email σας, εφόσον επιθυμείτε να λαμβάνετε τα Newsletters του draculis.gr. Η email διεύθυνση που θα καταχωρήσετε θα χρησιμοποιείται από το draculis.gr μόνο για τη συγκεκριμένη χρήση και δεν θα κοινοποιηθεί ποτέ σε τρίτους. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε ενημερωθείτε από τη σελίδα μας – Όροι χρήσης ιστότοπου