Αναβατόρια ΑΜΕΑ

Αναβατόρια ΑΜΕΑ - Draculis

Μετακινηθείτε στα σκαλοπάτια εύκολα!

Πρωταρχικός στόχος στη Draculis είναι να στηρίζει τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες ανθρώπων με ειδικές ανάγκες ή κινητικά προβλήματα. Ενημερώστε μας για τα προβλήματα πρόσβασης που αντιμετωπίζετε και θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τον κατάλληλο ανελκυστήρα-αναβατόριο σκάλας ή πλατφόρμα σκάλας για εσάς. Είτε έχετε ευθείες σκάλες ή περιστροφικές (κυκλικές), είτε πρόκειται για εσωτερικούς χώρους ή εξωτερικούς, η Draculis μπορεί να καλύψει κάθε ανάγκη μετακίνησης.

Αντιπροσωπεύοντας τη Stannah, τη μεγαλύτερη εταιρεία ειδικών ανελκυστήρων, διαθέτει μια τεράστια γκάμα μοντέλων από συστήματα ανύψωσης, stairlift και πλατφόρμες, ειδικούς ανελκυστήρες και αναβατόρια για άτομα με ειδικές ανάγκες ή κινητικές δυσκολίες (ΑΜΕΑ). Το δίκτυο της Draculis καλύπτει όλη την Ελλάδα εξυπηρετώντας σας άμεσα, αποτελεσματικά και με συνέπεια σε οποιαδήποτε πόλη, χωριό ή νησί κι αν μένετε, είτε πρόκειται για την κύρια κατοικία σας ή το εξοχικό σας ή ακόμα και για τον επαγγελματικό σας χώρο. O ιδιόκτητος στόλος των μεταφορικών μέσων που διαθέτουμε, σας εξασφαλίζει την άμεση ανταπόκριση ακόμα και στις πιο ιδιαίτερες τοποθετήσεις.

Ο συνεχής αυξανόμενος αριθμός εγκαταστάσεων σε δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους σε όλη την Ελλάδα, οι οποίοι ξεπερνούν τους 6.650, είναι η εγγύηση για την λειτουργικότητα και αξιοπιστία των μηχανημάτων μας. Η Draculis έχει έναν ανελκυστήρα για κάθε περίπτωση, για κάθε σας ανάγκη και χώρο, αλλά πάνω απ΄όλα ανθρώπινες υπηρεσίες!

Αγορά ανελκυστήρα σκάλας-αναβατορίου ΑΜΕΑ, στις καλύτερες τιμές!

Βασική αξία και εταιρική φιλοσοφία της Draculis είναι η προσφορά και η στήριξη στο κοινωνικό σύνολο, κοιτώντας όχι μόνο μπροστά, αλλά και σε όσα συμβαίνουν γύρω μας. Με έμπρακτες ενέργειες δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση: στην στήριξη των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων και στην καταπολέμηση των κοινωνικών αποκλεισμών. Γιατί στη Draculis γνωρίζουμε, ότι τους ανελκυστήρες σκάλας και τις πλατφόρμες, τα αγοράζουμε μία φορά στην ζωή μας, γι΄αυτό σας προσφέρουμε το καλύτερο προϊόν στην καλύτερη τιμή, προκειμένου να το χρησιμοποιείτε για πάρα πολλά χρόνια. Επίσης η εταιρεία μας ανταποκρινόμενη στο ιδιαίτερο οικονομικό περιβάλλον, παρέχει ευέλικτους τρόπους αγοράς, ενώ επιπλέον συνεργάζεται με όλα τα πιστωτικά ιδρύματα, προκειμένου να έχετε τη δυνατότητα αγοράς με πιστωτικές κάρτες, προσφέροντας μέχρι και 6 άτοκες δόσεις. 

Επικοινωνήστε λοιπόν χωρίς καμία δέσμευση εκ μέρους σας, για να πραγματοποιήσουμε ραντεβού και δωρεάν μελέτη του χώρου σας με τον εξειδικευμένο σύμβουλο-μηχανικό και ανοίξτε νέους ορίζοντες στην ζωή σας. Δείτε τα προϊόντα μας:

Ανελκυστήρες
για ευθύγραμμες σκάλες

Ανελκυστήρες
για περιστροφικές σκάλες

Ανελκυστήρες σκάλας
για εξωτερικούς χώρους

Ανελκυστήρες πλατφόρμας-αναβατόρια

Ανελκυστήρες πισίνας

Ηλεκτροκίνητες καρέκλες

Ηλεκτροκίνητα αμαξίδια Scooter

Η Draculis επενδύει στο μέλλον με γνώμονα τις ανθρώπινες υπηρεσίες και δικαιώνει την αξία της επιλογής σας!

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ζητήστε μία δωρεάν εκτίμηση σκάλας  |  Στείλτε μου τον κατάλογο  |  Πως μπορούμε να βοηθήσουμε;
Στείλτε μας το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο!!!

Εγγραφή στη Newsletter λίστα μας
Παρακαλούμε συμπληρώστε την email διεύθυνσή σας εφόσον επιθυμείτε να λαμβάνετε τα Newsletter της Draculis.

Στην παραπάνω φόρμα μπορείτε να συμπληρώσετε το email σας, εφόσον επιθυμείτε να λαμβάνετε τα Newsletters του draculis.gr. Η email διεύθυνση που θα καταχωρήσετε θα χρησιμοποιείται από το draculis.gr μόνο για τη συγκεκριμένη χρήση και δεν θα κοινοποιηθεί ποτέ σε τρίτους. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε ενημερωθείτε από τη σελίδα μας – Όροι χρήσης ιστότοπου