Αναβατόρια ΑΜΕΑ

Αναβατόρια ΑΜΕΑ - Draculis

Πρωταρχικός στόχος στη Draculis είναι να στηρίζει τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες ανθρώπων με ειδικές ανάγκες ή κινητικά προβλήματα. Ενημερώστε μας για τα προβλήματα πρόσβασης που αντιμετωπίζετε και θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τον κατάλληλο ανελκυστήρα-αναβατόριο για εσάς.

Η Draculis αντιπροσωπεύοντας τη Stannah, τη μεγαλύτερη εταιρεία ειδικών ανελκυστήρων, διαθέτει μια τεράστια γκάμα μοντέλων από συστήματα ανύψωσης, stairlift και πλατφόρμες, ειδικούς ανελκυστήρες και αναβατόρια για άτομα με ειδικές ανάγκες ή κινητικές δυσκολίες (ΑΜΕΑ). Ο συνεχής αυξανόμενος αριθμός εγκαταστάσεων σε δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους σε όλη την Ελλάδα, οι οποίοι ξεπερνούν τους 6.650, είναι η εγγύηση για την λειτουργικότητα και αξιοπιστία των μηχανημάτων μας.

Επικοινωνήστε λοιπόν χωρίς καμία δέσμευση εκ μέρους σας, για να πραγματοποιήσουμε ραντεβού και δωρεάν μελέτη του χώρου σας με τον εξειδικευμένο σύμβουλο-μηχανικό και ανοίξτε νέους ορίζοντες στην ζωή σας. Δείτε τα προϊόντα μας:

Αναβατόρια ΑΜΕΑ

Ανελκυστήρες
για ευθύγραμμες σκάλες

Ανελκυστήρες
για περιστροφικές σκάλες

Ανελκυστήρες σκάλας
για εξωτερικούς χώρους

Ανελκυστήρες πλατφόρμας-αναβατόρια

Ανελκυστήρες πισίνας

Ηλεκτροκίνητες καρέκλες

Ηλεκτροκίνητα αμαξίδια Scooter

Η Draculis επενδύει στο μέλλον με γνώμονα τις ανθρώπινες υπηρεσίες και δικαιώνει την αξία της επιλογής σας!

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ζητήστε μία δωρεάν εκτίμηση σκάλας  |  Στείλτε μου τον κατάλογο  |  Πως μπορούμε να βοηθήσουμε;
Στείλτε μας το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο!!!

Εγγραφή στη Newsletter λίστα μας
Παρακαλούμε συμπληρώστε την email διεύθυνσή σας εφόσον επιθυμείτε να λαμβάνετε τα Newsletter της Draculis.

Στην παραπάνω φόρμα μπορείτε να συμπληρώσετε το email σας, εφόσον επιθυμείτε να λαμβάνετε τα Newsletters του draculis.gr. Η email διεύθυνση που θα καταχωρήσετε θα χρησιμοποιείται από το draculis.gr μόνο για τη συγκεκριμένη χρήση και δεν θα κοινοποιηθεί ποτέ σε τρίτους. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε ενημερωθείτε από τη σελίδα μας – Όροι χρήσης ιστότοπου