Ανελκυστήρες πλατφόρμας

Ανελκυστήρες πλατφόρμας για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Η ιδανική λύση για αυτόνομη μετακίνηση. Η άριστη σχεδίαση και η εργονομία τους εξασφαλίζουν άνετη μετακίνηση σε ευθύγραμμες σκάλες.

Ο ανελκυστήρας σκάλας με πλατφόρμα OMEGA διαθέτει το νέο σύστημα κίνησης βαρούλκου-συρματόσχοινου. Εφαρμόζει σε σκάλες ευθύγραμμης ή τεθλασμένης πορείας για εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους.

Ο ανελκυστήρας σκάλας DELTA, με πλατφόρμα είναι η ιδανική λύση για αυτόνομη μετακίνηση. Άριστη σχεδίαση και εργονομία εξασφαλίζουν άνετη μετακίνηση σε ευθύγραμμες σκάλες.

Ο ανελκυστήρας πλατφόρμας STRATOS αποτελεί την ιδανική λύση για την πρόσβαση των εσωτερικών και εξωτερικών κλιμακοστασίων σε χρήστες αναπηρικής πολυθρόνας.

Πλατφόρμα για κάλυψη μικρών υψομετρικών διαφορών. Η πλατφόρμα ανύψωσης είναι σχεδιασμένη για μόνιμη εξωτερική ή εσωτερική εγκατάσταση. Eίναι σχεδιασμένη για άτομα με κινητικές ή άλλες σωματικές δυσκολίες.

Ο ανελκυστήρας πλατφόρμας Liftboy 5 είναι κατασκευασμένος έτσι, ώστε να μετακινεί με ασφάλεια επιβάτη και αναπηρική καρέκλα, σε επίπεδα με υψομετρική διαφορά έως 1300 mm.

Ο ανελκυστήρας ELEVEX είναι μια πλατφόρμα κάθετης ανύψωσης σχεδιασμένη για χαμηλά ύψη έως 1830mm, εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.

Ο ανελκυστήρας ALPIN είναι μια πλατφόρμα κάθετης κίνησης για ύψη έως 4 μέτρα. Αποτελεί μία οικονομική αλλά και αποδοτική λύση αντί για ασανσέρ. Είναι πανεύκολη στη χρήση από ανάπηρους και ηλικιωμένους.