Ανελκυστήρας πλατφόρμας – Delta

Παρουσίαση

Ανελκυστήρας πλατφόρμας - Delta - Draculis

Πλατφόρμα για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους

Ο ανελκυστήρας σκάλας DELTA, με πλατφόρμα είναι η ιδανική λύση για αυτόνομη μετακίνηση. Άριστη σχεδίαση και εργονομία εξασφαλίζουν άνετη μετακίνηση σε ευθύγραμμες σκάλες. Ο μικρός όγκος και η αθόρυβη λειτουργία, αποτελούν τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα για τον ανελκυστήρα σκάλας DELTA.

Ο ανελκυστήρας σκάλας DELTA πληρεί τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας, σας δίνει μία μοναδική ευκαιρία να γίνεται η προσπελασιμότητα της σκάλας σας με τον πιο ευχάριστο τρόπο.

PDF Brochure

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Ανελκυστήρας πλατφόρμας Delta

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Διαστάσεις πλατφόρμας
1000Χ800mm/ 900X800mm/ 750X750mm

Kλίση σκάλας
15ο – 45ο

Μέγιστο μήκος διαδρομής
έως 15m

Ταχύτητα
0,1m/s

Kινητήρας
0,5Kw συνεχούς ρεύματος

Παροχή ρεύματος
1Χ230V μονοφασικό

Aναδίπλωση πλατφόρμας
Αυτόματη

Χρωματισμοί
RAL 7035 ή άλλη RAL απόχρωση

Ράγα
Ανοξείδωτη

Πρόσθετες επιλογές
Ανακλινόμενο κάθισμα, πλαϊνή είσοδος κ.α.

* Εξαιτίας της πολιτικής μας για συνεχή βελτίωση, έχουμε το δικαίωμα να αλλάξουμε, χαρακτηριστικά και διαστάσεις χωρίς προηγούμενη ανακοίνωση.

Με ενδιαφέρει αυτό το προϊόν!

Για να κανονίσουμε μια ελεύθερη, χωρίς καμία υποχρέωσή σας επίδειξη του προϊόντος, με έναν από τους εξειδικευμένους μας συμβούλους, απλά συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Πριν αποστείλετε τη φόρμα επικοινωνίας, παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει και κατανοήσει τους παρακάτω όρους χρήσης.

Επίσης μπορείτε να μας στείλετε περισσότερα στοιχεία για τις ανάγκες σας μέσα από τη σελίδα μας ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ή να μας καλέσετε στα παρακάτω τηλέφωνα!