Ανελκυστήρες σκάλας STANNAH

Στη Draculis η αίσθηση της ελευθερίας στον προσωπικό σας χώρο, είναι το πάθος και η προτεραιότητα στις υπηρεσίες που προσφέρουμε. Φροντίζουμε να κατασκευάζουμε τον κάθε ανελκυστήρα σκάλας, προκειμένου να αισθάνεστε άνετα και ασφάλεια. Γι αυτό το λόγο συμπεριλαμβάνουμε τα απαραίτητα ποιοτικά χαρακτηριστικά, για να απολαμβάνετε τη χρήση του από την πρώτη στιγμή!

Εσωτερικού χώρου

Στη Draculis εστιάσαμε την ειδίκευσή μας στην κατασκευή νέας γενιάς ανελκυστήρων, για ευθύγραμμες σκάλες που αναγάγουν την άνεση, την αυτονομία και την ασφάλεια σε νέα επίπεδα. Συνδυάζουν μοναδική εμφάνιση, προηγμένη τεχνολογία, κορυφαίες επιδόσεις και υψηλής ποιότητας υλικά. Απολαύστε την ελευθερία που σας προσφέρουν, καλύπτοντας την κάθε σας ανάγκη για μετακίνηση και ευελιξία ενός σπιτιού χωρίς σκάλες.


      Siena 600       Solus 600       Sofia 600

Εσωτερικού χώρου

Γνωρίζουμε ότι τα περισσότερα σπίτια στην Ελλάδα έχουν περιστροφικές σκάλες. Γι αυτό το λόγο η Draculis διαθέτει τα κατάλληλα μοντέλα και προτείνει λύσεις ειδικά για τις δικές σας ανάγκες. Όποια μορφή ή σχήμα κι αν έχει η σκάλα σας, σας εξασφαλίζουμε την ακριβή εφαρμογή της. Η νέα γενιά ανελκυστήρων σκάλας για περιστροφικές σκάλες είναι εδώ, για να κάνει τη ζωή σας ευκολότερη και πιο διασκεδαστική.


       Siena 260        Solus 260      Sofia 260

Ευθύγραμμες και περιστροφικές σκάλες

Στη DRACULIS οι ανάγκες σας είναι πρωταρχικής σημασίας για εμάς. Γι΄ αυτό σας παρουσιάζουμε το μοντέλο 320 (ανελκυστήρας κάθισμα για σκάλες) που σχεδιάστηκε για να καλύψει τη μετακίνησή σας σε ευθύγραμμες ή περιστροφικές σκάλες εξωτερικού χώρου.

DRACULIS - Πάντα ένα βήμα μπροστά

Scroll Up