Ανελκυστήρες για εξωτερικούς χώρους – STANNAH 320

Ανελκυστήρας σκάλας εσωτερικών και εξωτερικών χώρων) STANNAH 320 (για ευθύγραμμες και περιστροφικές σκάλες)

Παρουσίαση

Ανελκυστήρας σκάλας εξωτερικών χώρων - Stannah 320

Κατάλληλος για ευθείες και περιστροφικές σκάλες

Στη Draculis οι ανάγκες σας είναι πρωταρχικής σημασίας για εμάς. Γι΄ αυτό σας παρουσιάζουμε το μοντέλο 320 (ανελκυστήρας κάθισμα για σκάλες) που σχεδιάστηκε για να καλύψει τη μετακίνησή σας σε σκάλες εξωτερικού χώρου.

Δοκιμασμένο σε ακραίες θερμοκρασίες και καιρικές συνθήκες (-20°C, +40°C, 80% υγρασία) είναι ειδικά φτιαγμένο για εξωτερικούς χώρους και αντέχει σε ήλιο, βροχή ακόμα και χιόνι. Το κάθισμα του είναι πλαστικό, ενώ διατίθεται πάντα με κουκούλα στο βασικό του εξοπλισμό, για να το προστατεύετε όταν δε χρησιμοποιείται. Χάρη στον ειδικό σχεδιασμό της Stannah το κάθισμα διπλώνει επίπεδα και κατά μήκος του τοίχου αφήνοντας ελεύθερο χώρο για τους υπόλοιπους χρήστες της σκάλας, ενώ η μπουτονιέρα τοίχου κλήσης-αποστολής σας επιτρέπει να το καλείτε από το ανώτερο ή το κατώτερο σημείο της σκάλας.

Συμβουλευτείτε τους μηχανολόγους μας για να αποκτήσετε κι εσείς το δικό σας ανελκυστήρα σκάλας στο εξωτερικό του σπιτιού σας και να νιώσετε την ελευθερία που σας δίνει ένα σπίτι χωρίς σκάλες!

Χαρακτηριστικά:

• Ωφέλιμο βάρος 135 κιλά
• Αντοχή σε ακραίες θερμοκρασίες
• Δυνατότητα αναδίπλωσης
• Μπουτονιέρα κλήσης αποστολής
• Δυνατότητα κίνησης και σε 
  διακοπή ρεύματος
• Κουκούλα στο βασικό εξοπλισμό

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Καλαίσθητος σχεδιασμός καθίσματος με κομψή και αναπαυτική πλάτη.
Αναπαυτικοί βραχίονες με μαλακή επένδυση. Ο ένας διαθέτει τους διακόπτες κατεύθυνσης και ο άλλος το διακόπτη on/off.
Ο διακόπτης κλειδώματος σε περίπτωση που χρειαστεί, ακινητοποιεί τον ανελκυστήρα.
Το υποπόδιο μπορεί να διπλωθεί, προσφέροντας μεγαλύτερη ασφάλεια όταν δεν είναι σε χρήση. Υπάρχει διαθέσιμη ζώνη ασφαλείας. Επιπλέον διαθέτει ένδειξη LED. Ανάβει όταν ο ανελκυστήρας είναι έτοιμος για χρήση.

Χειροκίνητο, περιστρεφόμενο κάθισμα
Διαθέτει μοχλούς και στις δύο πλευρές του ανελκυστήρα οι οποίοι με ένα ελαφρύ πάτημα ενεργοποιούν την περιστροφή.

Αισθητήρες ασφαλείας
Πέντε αισθητήρες ασφαλείας στη βάση του καθίσματος ακινητοποιούν αυτόματα την κίνησή του, στην περίπτωση εμποδίου κατά την ανάβαση της σκάλας.

Σύστημα κατεύθυνσης  τοποθετημένο σε κάθε βραχίονα, ο ελαφρύς μοχλός ελέγχει
την κίνηση σε κάθε σκαλί.

Ανελκυστήρας εξωτερικών χώρων 320Με μία ταυτόχρονη κίνηση διπλώνουν το κάθισμα, οι βραχίονες και το υποπόδιο κατά μήκος του τοίχου, προκειμένου να έχετε περισσότερο διαθέσιμο χώρο.

Διαθέτει κουκούλα για κάλυψη και προστασία από σκόνη, ήλιο, βροχή και χιόνι στο βασικό εξοπλισμό.

Φωτογραφίες

Με ενδιαφέρει αυτό το προϊόν!

Για να κανονίσουμε μια ελεύθερη, χωρίς καμία υποχρέωσή σας επίδειξη του προϊόντος, με έναν από τους εξειδικευμένους μας συμβούλους, απλά συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Επίσης μπορείτε να μας στείλετε περισσότερα στοιχεία για τις ανάγκες σας μέσα από τη σελίδα μας ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ή να μας καλέσετε στα παρακάτω τηλέφωνα!