Ανελκυστήρας σκάλας – STANNAH Sofia 260

Ανελκυστήρας σκάλας εσωτερικών χώρων - Stannah Sofia 260 - Από τη Draculis
Ανελκυστήρας για περιστροφικές σκάλες - STANNAH Sofia 260

Παρουσίαση

Ανελκυστήρας σκάλας STANNAH Sofia 260, για περιστροφικές σκάλες!

Για περιστροφικές σκάλες

Το Sofia 260 με την πρωτοποριακή τεχνολογία της  Stannah είναι το κατάλληλο μοντέλο για περιστροφικές σκάλες, ανεβάζοντας  τη λειτουργικότητα και την ασφάλεια σε νέα επίπεδα.

Οποιοδήποτε τύπο περιστροφικής σκάλας και αν έχετε, οι σχεδιαστές μας θα δημιουργήσουν μία ειδική κατασκευή προκειμένου το Sofia 260 να προσαρμόζεται με ακρίβεια. Μελετούν, σχεδιάζουν και κατασκευάζουν τις ράγες του ανελκυστήρα, προκειμένου να ακολουθούν απόλυτα την κλίση της σκάλας, ακόμη και αν βρίσκεται στο πλατύσκαλο ή τους διαδρόμους. Επιπλέον, μπορείτε να προεκτείνεται τη ράγα της σκάλας σας πέρα από το καθορισμένο της ύψος, ώστε να ευθυγραμμίζετε αμέσως με το πλατύσκαλο και να έχετε ακόμη πιο εύκολη πρόσβαση.

Το Sofia 260 είναι ένας απόλυτα πρακτικός ανελκυστήρας σκάλας ακόμη και όταν δεν είναι σε χρήση. Το πλεονέκτημα της είναι η δυνατότητα κίνησης ακόμη και όταν είναι διπλωμένη. Με μία αθόρυβη κίνηση, διπλώνει και ξεδιπλώνει κατά μήκος του τοίχου, με αποτέλεσμα να αφήνει ικανοποιητικό χώρο για τους υπόλοιπους χρήστες της σκάλας.

Στην περίπτωση  που η διαρρύθμιση του σπιτιού σας δεν εξυπηρετεί και η ράγα αποτελεί εμπόδιο, στη θέση εκκίνησης του καθίσματος η επιλογή της αυτόματης αρθρωτής ράγας, σας δίνει τη λύση. Το αποτέλεσμα είναι ένας ανελκυστήρας αεροδυναμικής γραμμής με γνώμονα τις προσωπικές σας απαιτήσεις.

Σε κάθε ανελκυστήρα Stannah το ύψος του καθίσματος μπορεί να τροποποιηθεί σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Για επιπλέον εξυπηρέτηση στο δεξί μπράτσο του ανελκυστήρα, κατά μήκος των δακτύλων είναι τοποθετημένα τα κουμπιά χρήσης, στα οποία μπορείτε να έχετε ευκολότερη πρόσβαση χάρη στους ρυθμιζόμενους βραχίονες οι οποίοι μετακινούνται από και προς το κάθισμα και προσαρμόζονται στο μήκος του χεριού σας απαλά και αθόρυβα.

Επίσης διαθέτει ειδικό τηλεχειριστήριο για να μπορείτε να την καλείτε από οποιοδήποτε σημείο της σκάλας. Σε κάθε ανελκυστήρα Stannah ακόμα και το ύψος του καθίσματος μπορεί να τροποποιηθεί σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Επιπλέον το κάθισμα που διαθέτει, είναι και περιστρεφόμενο ώστε να βοηθά στην ασφαλέστερη επιβίβαση και αποβίβαση στο πλατύσκαλο της άνω στάσης.

Προαιρετικά, εφόσον οι ανάγκες ή ο χώρος του χρήστη το επιβάλλουν, η περιστροφή του καθίσματος μπορεί να γίνει και αυτόματα προς τη μια ή και τις 2 κατευθύνσεις. Επιπλέον, το Sofia 260 έχει μία μοναδική ζώνη ασφαλείας που προσαρμόζεται εύκολα στο σημείο που επιθυμείτε γύρω από τη μέση κάνοντας σας να αισθάνεστε ασφαλείς κατά τη διαδρομή.

Για επιπλέον ασφάλεια, το Sofia 260 διαθέτει 5 αισθητήρες κυκλικά γύρω από τη βάση του, που ανιχνεύουν οποιοδήποτε εμπόδιο κατά την κίνησή του. Με αυτόν τον τρόπο η μετακίνηση διακόπτεται προσωρινά. Έτσι ένα πλεονέκτημα ακόμη προστίθεται στο μοντέλο Sofia 260 της Stannah που μας κάνει υπερήφανους για τις υπηρεσίες μας.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

 
Κάθισμα σχεδιασμένο με μορφή, λειτουργικότητα και διαστάσεις που καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις.
STANNAH Sofia 260
 
Για επιπλέον ασφάλεια, η ζώνη ασφαλείας της Solus 260 αγκαλιάζει την μέση σας στο σημείο που επιθυμείτε.
Εύκολη στη χρήση με δυνατότητα να ασφαλίζει με ένα χέρι.

STANNAH Sofia 260

Λειτουργήστε τον ανελκυστήρα από τον μοχλό χειρισμού (joystick) που βρίσκεται στο βραχίονα του καθίσματος, με μια απλή κίνηση.

Σχεδιασμός που εξασφαλίζει εργονομία ακόμη και σε άτομα με μειωμένη ευχέρεια στην κίνηση των χεριών. Το ειδικό κλειδί εξασφαλίζει τη χρήση του ανελκυστήρα μόνο από εσάς ή από άτομα της επιλογής σας.

STANNAH Sofia 260


Το μήκος στους βραχίονες του καθίσματος ρυθμίζεται εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη εργονομία και ασφάλεια.

STANNAH Sofia 260

Το ύψος του καθίσματος στις θέσεις στάθμευσης «επάνω» ή «κάτω» ρυθμίζεται ανάλογα με το ύψος σας.

STANNAH Sofia 260

Πέντε αισθητήρες ασφαλείας ακινητοποιούν το κάθισμα σε περίπτωση που βρεθεί εμπόδιο κατά την κίνησή του.

STANNAH Sofia 260

Το περιστρεφόμενο κάθισμα προσφέρει ασφαλή επιβίβαση – αποβίβαση στο τέρμα της διαδρομής.

Προαιρετικά υπάρχει και η δυνατότητα αυτόματης περιστροφής.

STANNAH Sofia 260

Με το ειδικό τηλεχειριστήριο μπορείτε να καλείτε από το ψηλότερο ή το χαμηλότερο σημείο της σκάλας.

Σε περίπτωση αδυναμίας χρήσης του μοχλού χειρισμού στο βραχίονα του καθίσματος, μπορεί εναλλακτικά να λειτουργήσει ο ανελκυστήρας με το ασύρματο τηλεχειριστήριο.

STANNAH Sofia 260

Με μία ταυτόχρονη κίνηση διπλώνουν αυτομάτως το κάθισμα, οι βραχίονες και το υποπόδιο κατά μήκος του τοίχου, ελευθερώνοντας το χώρο στη θέση στάθμευσης.

STANNAH Sofia 260

Καλαίσθητη ταπετσαρία, διαθέσιμη σε ανθεκτικό ύφασμα ή vinyl σε κλασικά και μοντέρνα χρώματα που θα ταιριάξουν απολύτως με τον εσωτερικό σας χώρο.

Με ενδιαφέρει αυτό το προϊόν!

Για να κανονίσουμε μια ελεύθερη, χωρίς καμία υποχρέωσή σας επίδειξη του προϊόντος, με έναν από τους εξειδικευμένους μας συμβούλους, απλά συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Πριν αποστείλετε τη φόρμα επικοινωνίας, παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει και κατανοήσει τους παρακάτω όρους χρήσης.

Επίσης μπορείτε να μας στείλετε περισσότερα στοιχεία για τις ανάγκες σας μέσα από τη σελίδα μας ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ή να μας καλέσετε στα παρακάτω τηλέφωνα!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – Όροι χρήσης φόρμας επικοινωνίας: Η παραπάνω φόρμα διατίθεται για δικής σας εξυπηρέτηση. Αρχικά ζητάμε το Ονοματεπώνυμο, το email και την πόλη σας, ώστε να είναι δυνατή μία minimum επικοινωνία από την πλευρά μας, για να ικανοποιήσουμε το αίτημά σας. Κατόπιν ζητάμε το τηλέφωνό σας, ώστε να είναι δυνατή η επικοινωνία μας σε περίπτωση που το email που συμπληρώσατε είναι λάθος ή δεν ισχύει πια. Τέλος ζητάμε να μας ενημερώσετε για ποιό θέμα επικοινωνείτε μαζί μας (με προσυμπληρωμένο το προϊόν -όπου δίπλα μπορείτε να συμπληρώσετε το σχόλιό σας- για το οποίο μορούμε να σας φανούμε χρήσιμοι. Πριν την τελική αποστολή των στοιχείων σας είναι υποχρεωτική εκ μέρους σας η συγκατάθεση στην αποστολή τους, που σημαίνει ότι έχετε κατανοήσει και αποδεχτεί το παρόν κείμενο. Το draculis.gr, δεν θα κοινοποιήσει ΠΟΤΕ τα στοιχεία σας σε τρίτους. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε ενημερωθείτε από τη σελίδα μας – Όροι χρήσης ιστότοπου.

* Η παραπάνω ενημέρωση παρέχεται διότι, η Ευρωπαϊκή Ένωση προωθεί αλλαγές σχετικά με την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων, δημιουργώντας ένα νέο και Αυστηρό πλαίσιο το οποίο θα επηρεάσει τον τρόπο με τον οποίο θα επικοινωνούμε. Ο νέος Ευρωπαϊκός Νόμος (GDPR) έχει τεθεί σε ισχύ από τις 25/05/2018 και είναι απολύτως σεβαστός από εμάς. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας.

Ταπετσαρίες και χρώματα

Ανελκυστήρας σκάλας STANNAH Sofia 260, για περιστροφικές σκάλες!

Επιλέξτε το κατάλληλο χρώμα και ύφασμα

Στη Draculis αντιλαμβανόμαστε την επιθυμία σας για ένα καλαίσθητο και αρμονικό σε σχέση με το χώρο σας, ανελκυστήρα σκάλας. Γι΄ αυτό σας προσφέρουμε τη δυνατότητα επιλογής, μέσα από μία μεγάλη ποικιλία κομψών υφασμάτων ταπετσαρίας. Κάθε σας επιλογή συνδυάζεται με μια μεγάλη χρωματική γκάμα.

Πέντε νέα χρώματα έρχονται από την Draculis για να κάνουν τον ανελκυστήρα σκάλας σας απόλυτα ταιριαστό με το χώρο σας. Τα νέα χρώματα αποτελούν προαιρετική επιλογή για την περιστροφική ράγα της Stannah, σε περίπτωση που δεν σας ικανοποιεί το κλασικό χρώμα Perl.

Από την άνεση μέχρι και την επιλογή χρωμάτων η Sofia 260 αναλαμβάνει να καλύψει την ανάγκη σας για ανανέωση στον τρόπο ζωής σας.

Stannah Sofia 260 - Ταπετσαρίες

Το Sofia 260 προσφέρεται σε πέντε χρωματικές επιλογές για τη ράγα οδήγησης.

Stannah Sofia 260 - Χρώματα

Φωτογραφίες