Ανελκυστήρας σκάλας – STANNAH Solus 260

Ανελκυστήρας εσωτερικής σκάλας - Stannah Solus 260 - από τη Draculis

Παρουσίαση

Solus 260 - Ανελκυστήρας για περιστροφικές σκάλες

Ο συνδυασμός του υψηλού σχεδιασμού και της πρωτοποριακής τεχνολογίας Stannah κάνουν το Solus 260 το απόλυτο μοντέλο, για όλους τους τύπους περιστροφικής σκάλας.

Οποιοδήποτε τύπο περιστροφικής σκάλας και αν έχετε, οι σχεδιαστές μας θα δημιουργήσουν μία ειδική κατασκευή προκειμένου το Solus 260 να προσαρμόζεται με ακρίβεια. Μελετούν, σχεδιάζουν και κατασκευάζουν τις ράγες του ανελκυστήρα, προκειμένου να ακολουθούν απόλυτα κάθε κλίση της σκάλας σας, ακόμη και αν βρίσκεται στο πλατύσκαλο ή στους διαδρόμους. Επιπλέον, μπορείτε να προεκτείνετε τη ράγα της σκάλας σας πέρα από το καθορισμένο της ύψος, ώστε να ευθυγραμμίζετε αμέσως με το πλατύσκαλο και να έχετε ακόμη πιο εύκολη αποβίβαση.

Χάρη στον εργονομικό σχεδιασμό από τη Stannah το Solus 260 ανοίγει και κλείνει με μία αθόρυβη κίνηση. Διπλώνει επίπεδα και κατά μήκος του τοίχου, αφήνοντας ελεύθερο χώρο για τους υπόλοιπους χρήστες της σκάλας. Στην περίπτωση που η διαρρύθμιση του σπιτιού σας δεν εξυπηρετεί και η ράγα αποτελεί εμπόδιο, στη θέση εκκίνησης του καθίσματος η επιλογή της αυτόματης αρθρωτής ράγας, σας δίνει τη λύση.

Για επιπλέον εξυπηρέτηση στο δεξί μπράτσο του ανελκυστήρα, κατά μήκος των δακτύλων είναι τοποθετημένα τα κουμπιά χρήσης, έτσι ώστε να μπορείτε να έχετε ευκολότερη πρόσβαση χάρη στους ρυθμιζόμενους βραχίονες οι οποίοι μετακινούνται από και προς το κάθισμα, και προσαρμόζονται στο μήκος του χεριού σας απαλά και αθόρυβα. Επίσης διαθέτει ειδικό τηλεχειριστήριο για να μπορείτε να την καλείτε από οποιοδήποτε σημείο της σκάλας.

Σε κάθε ανελκυστήρα Stannah ακόμα και το ύψος του καθίσματος μπορεί να τροποποιηθεί σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Επιπλέον το κάθισμα που διαθέτει είναι και περιστρεφόμενο ώστε να βοηθά στην ασφαλέστερη επιβίβαση και αποβίβαση στο πλατύσκαλο της άνω στάσης. Προαιρετικά, εφόσον οι ανάγκες ή ο χώρος του χρήστη το επιβάλλουν, η περιστροφή του καθίσματος μπορεί να γίνει και αυτόματα προς τη μια ή και προς τις 2 κατευθύνσεις.

Το Solus 260 διαθέτει επίσης μία μοναδική ζώνη ασφαλείας που προσαρμόζεται εύκολα στο σημείο που επιθυμείτε γύρω από τη μέση κάνοντας σας να αισθάνεστε ασφαλείς κατά τη διαδρομή.

Για επιπλέον ασφάλεια το Solus 260 διαθέτει 5 αισθητήρες κυκλικά γύρω από τη βάση του, προκειμένoυ να αποφεύγει οποιοδήποτε εμπόδιο κατά τη μεταφορά σας. Με αυτό τον τρόπο η μετακίνηση διακόπτεται προσωρινά. Το αποτέλεσμα είναι ένας ανελκυστήρας αεροδυναμικής γραμμής με γνώμονα τις προσωπικές σας απαιτήσεις.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Solus 260 - Εργονομικός σχεδιασμός καθίσματος
Κάθισμα σχεδιασμένο με μορφή, λειτουργικότητα και διαστάσεις που καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις.
Solus 260 - Ανελκυστήρας για περιστροφικές σκάλες, Ζώνη ασφαλείας
Για επιπλέον ασφάλεια, η ζώνη ασφαλείας της Solus 260 αγκαλιάζει την μέση σας στο σημείο που επιθυμείτε.
Εύκολη στη χρήση με δυνατότητα να ασφαλίζει με ένα χέρι.

Solus 260 - Ανελκυστήρας για περιστροφικές σκάλες, Χειριστήριο λειτουργίας

Λειτουργήστε τον ανελκυστήρα από τον μοχλό χειρισμού (joystick) που βρίσκεται στο βραχίονα του καθίσματος, με μια απλή κίνηση.

Σχεδιασμός που εξασφαλίζει εργονομία ακόμη και σε άτομα με μειωμένη ευχέρεια στην κίνηση των χεριών. Το ειδικό κλειδί εξασφαλίζει τη χρήση του ανελκυστήρα μόνο από εσάς ή από άτομα της επιλογής σας.

Solus 260 - Ανελκυστήρας για περιστροφικές σκάλες, Προσαρμόσιμοι βραχίονες


Το μήκος στους βραχίονες του καθίσματος ρυθμίζεται εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη εργονομία και ασφάλεια.

Το ύψος του καθίσματος στις θέσεις στάθμευσης «επάνω» ή «κάτω» ρυθμίζεται ανάλογα με το ύψος σας.

Solus 260 - Ανελκυστήρας περιστροφικής σκάλας, Αισθητήρες ασφάλειας

Πέντε αισθητήρες ασφαλείας ακινητοποιούν το κάθισμα σε περίπτωση που βρεθεί εμπόδιο κατά την κίνησή του.

Solus 260 - Ανελκυστήρας περιστροφικής σκάλας, Ευκολία περιστροφής

Το περιστρεφόμενο κάθισμα προσφέρει ασφαλή επιβίβαση – αποβίβαση στο τέρμα της διαδρομής.

Προαιρετικά υπάρχει και η δυνατότητα αυτόματης περιστροφής.

Solus 260 - Ανελκυστήρας περιστροφικής σκάλας, Πάντα έτοιμο για χρήση

Με το ειδικό τηλεχειριστήριο μπορείτε να καλείτε από το ψηλότερο ή το χαμηλότερο σημείο της σκάλας.

Σε περίπτωση αδυναμίας χρήσης του μοχλού χειρισμού στο βραχίονα του καθίσματος, μπορεί εναλλακτικά να λειτουργήσει ο ανελκυστήρας με το ασύρματο τηλεχειριστήριο.

Solus 260 - Ανελκυστήρας περιστροφικής σκάλας, Δίπλωμα με μία κίνηση

Με μία ταυτόχρονη κίνηση διπλώνουν αυτομάτως το κάθισμα, οι βραχίονες και το υποπόδιο κατά μήκος του τοίχου, ελευθερώνοντας το χώρο στη θέση στάθμευσης.

Solus 260 - Ανελκυστήρας περιστροφικής σκάλας, Ελκυστική ταπετσαρία

Καλαίσθητη ταπετσαρία, διαθέσιμη σε ανθεκτικό ύφασμα ή vinyl σε κλασικά και μοντέρνα χρώματα που θα ταιριάξουν απολύτως με τον εσωτερικό σας χώρο.

Με ενδιαφέρει αυτό το προϊόν!

Για να κανονίσουμε μια ελεύθερη, χωρίς καμία υποχρέωσή σας επίδειξη του προϊόντος, με έναν από τους εξειδικευμένους μας συμβούλους, απλά συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Πριν αποστείλετε τη φόρμα επικοινωνίας, παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει και κατανοήσει τους παρακάτω όρους χρήσης.

Επίσης μπορείτε να μας στείλετε περισσότερα στοιχεία για τις ανάγκες σας μέσα από τη σελίδα μας ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ή να μας καλέσετε στα παρακάτω τηλέφωνα!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – Όροι χρήσης φόρμας επικοινωνίας: Η παραπάνω φόρμα διατίθεται για δικής σας εξυπηρέτηση. Αρχικά ζητάμε το Ονοματεπώνυμο, το email και την πόλη σας, ώστε να είναι δυνατή μία minimum επικοινωνία από την πλευρά μας, για να ικανοποιήσουμε το αίτημά σας. Κατόπιν ζητάμε το τηλέφωνό σας, ώστε να είναι δυνατή η επικοινωνία μας σε περίπτωση που το email που συμπληρώσατε είναι λάθος ή δεν ισχύει πια. Τέλος ζητάμε να μας ενημερώσετε για ποιό θέμα επικοινωνείτε μαζί μας (με προσυμπληρωμένο το προϊόν -όπου δίπλα μπορείτε να συμπληρώσετε το σχόλιό σας- για το οποίο μορούμε να σας φανούμε χρήσιμοι. Πριν την τελική αποστολή των στοιχείων σας είναι υποχρεωτική εκ μέρους σας η συγκατάθεση στην αποστολή τους, που σημαίνει ότι έχετε κατανοήσει και αποδεχτεί το παρόν κείμενο. Το draculis.gr, δεν θα κοινοποιήσει ΠΟΤΕ τα στοιχεία σας σε τρίτους. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε ενημερωθείτε από τη σελίδα μας – Όροι χρήσης ιστότοπου.

* Η παραπάνω ενημέρωση παρέχεται διότι, η Ευρωπαϊκή Ένωση προωθεί αλλαγές σχετικά με την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων, δημιουργώντας ένα νέο και Αυστηρό πλαίσιο το οποίο θα επηρεάσει τον τρόπο με τον οποίο θα επικοινωνούμε. Ο νέος Ευρωπαϊκός Νόμος (GDPR) έχει τεθεί σε ισχύ από τις 25/05/2018 και είναι απολύτως σεβαστός από εμάς. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας.

Ταπετσαρίες και χρώματα

Solus 260 - Ανελκυστήρας για περιστροφικές σκάλες

Επιλέξτε το κατάλληλο χρώμα και ύφασμα

Στη Draculis αντιλαμβανόμαστε την επιθυμία σας για ένα καλαίσθητο και αρμονικό σε σχέση με το χώρο σας, ανελκυστήρα σκάλας. Γι΄ αυτό σας προσφέρουμε τη δυνατότητα επιλογής, μέσα από μία μεγάλη ποικιλία κομψών υφασμάτων ταπετσαρίας. Κάθε σας επιλογή συνδυάζεται με μια μεγάλη χρωματική γκάμα.

Πέντε νέα χρώματα ράγας έρχονται από την Draculis για να κάνουν τον ανελκυστήρα σκάλας σας απόλυτα ταιριαστό με το χώρο σας. Τα νέα χρώματα αποτελούν προαιρετική επιλογή για την περιστροφική ράγα της Stannah Stairlifts σε περίπτωση που δεν σας ικανοποιεί το κλασικό χρώμα Perl.

Από την άνεση μέχρι και την επιλογή των χρωμάτων to Solus 260 αναλαμβάνει να καλύψει την ανάγκη σας για ανανέωση στον τρόπο ζωής σας.

Χρώματα
Σετ περιποίησης δέρματος
Ταπετσαρίες και χρώματα

Φωτογραφίες

Slider με περισσότερες φωτογραφίες…