Συχνές ερωτήσεις – F.A.Q.

Συχνές ερωτήσεις για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες Draculis

Υπεύθυνες απαντήσεις για να μετακινήστε με ασφάλεια, στα σκαλοπάτια της κατοικίας σας!

Καλέστε σήμερα κιόλας στην Draculis και θα απαντήσουμε σε οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση χρειάζεστε και κερδίστε μια νέα ζωή γεμάτη αξιοπρέπεια, ασφάλεια και αισιοδοξία! Σκοπός μας είναι να πετύχουμε την ιδανική λύση για εσάς, με γνώμονα πάντα τις προσωπικές σας ανάγκες καθώς και τις ιδιαιτερότητες του χώρου σας.

Εγγύηση για εσάς, οι περισσότεροι από 6.650 ευχαριστημένοι πελάτες μας, σε όλη την Ελλάδα!

Διαθέτοντας το καλύτερο τμήμα σχεδίασης, είμαστε σε θέση αφού μελετήσουμε τη σκάλα σας, να σας προτείνουμε το κατάλληλο μοντέλο και να σας παρουσιάσουμε λύσεις ιδανικά σχεδιασμένες & προσαρμοσμένες για εσάς. Ο εξειδικευμένος σύμβουλος-μηχανικός, θα χρησιμοποιήσει σύγχρονα και ακριβή συστήματα ψηφιακής παραμετροποίησης, διασφαλίζοντας κατ΄αυτόν τον τρόπο ότι θα σας παραδοθεί το stairlift, που θα ταιριάζει απόλυτα σχεδιαστικά-χωροταξικά και χρωματικά, στην αισθητική και τις ανάγκες σας!

Όπως κι αν σας αρέσει να αποκαλείτε τα προϊόντα: ανελκυστήρας σκάλας με κάθισμα, ανελκυστήρας ΑΜΕΑ, αναβατόριο σκάλας με καρέκλα, ασανσέρ σκάλας, πλατφόρμα με καρέκλα, ασανσέρ με καρέκλα, αναβατόριο αμεα κλπ, στη Draculis η εμπειρία, μας έχει διδάξει ότι όσο πιο σύντομα τοποθετήσετε έναν ανελκυστήρα σκάλας ή αναβατόριο, τόσο πιο γρήγορα θα ξεκινήσετε να απολαμβάνετε ξανά τα πράγματα που σας αρέσει να κάνετε!

Ποιο είναι το 1ο βήμα?

Επικοινωνήστε με τη Draculis και άμεσα ο εξουσιοδοτημένος σύμβουλος-μηχανικός μας, θα είναι κοντά σας για μία φιλική ενημέρωση. Θα ακούσει τις ανάγκες σας, θα απαντήσει στις ερωτήσεις σας και θα ετοιμάσει για εσάς ένα πλήρες πακέτο αγοράς για αναβατόριο σκάλας ή πλατφόρμα σκάλας. Η στενή επαφή που θα έχετε με τον σύμβουλο μηχανικό μας, σας διασφαλίζει ότι η καλύτερη δυνατή λύση έχει επιτευχθεί. Τόσο απλά!

Υπάρχει χρέωση για την μελέτη του χώρου μου?

Όχι η εξειδικευμένη μελέτη του χώρου και της σκάλας σας είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ! Δίνουμε την καλύτερη δυνατή συμβουλή και είναι χαρά μας, να σας επισκεφθούμε σε οποιαδήποτε πόλη της Ελλάδας κι αν κατοικείτε, χωρίς καμία απολύτως υποχρέωση από την πλευρά σας..

Ποια είναι η επόμενη διαδικασία?

Αν επιθυμείτε να προχωρήσετε στην αγορά ενός ανελκυστήρα σκάλας Stannah, ο μηχανικός θα μετρήσει και θα μελετήσει τα σκαλοπάτια και τις διαστάσεις της σκάλας σας, χρησιμοποιώντας σύγχρονα μηχανήματα ακριβείας, προκειμένου να σας προτείνει το κατάλληλο μοντέλο. Στην πορεία αφού το σχέδιό σας μελετηθεί και εγκριθεί από εσάς, θα δρομολογηθεί η παραγωγή του δικού σας ανελκυστήρα σκάλας στο εργοστάσιο, κάτω από συνεχή επόπτευση και με αυστηρούς ελέγχους ασφαλείας.

Πόσο κοστίζει η αγορά ενός ανελκυστήρα σκάλας ή πλατφόρμας?

Το κόστος ενός ανελκυστήρα σκάλας- αναβατορίου ή πλατφόρμας εξαρτάται από αν η σκάλα σας είναι ευθεία ή περιστροφική (κυκλική), αν είναι εξωτερική ή εσωτερική και φυσικά για πόσους ορόφους θέλετε να ανεβείτε. Επίσης πολύ σημαντικό είναι το μοντέλο που θα επιλέξετε, τη ράγα που θα διατρέχει τη σκάλα σας, την ταπετσαρία και τέλος την εργασία τοποθέτησης από το συνεργείο των τεχνικών μας. Φυσικά το τελικό κόστος διαμορφώνεται μετά από την ΔΩΡΕΑΝ μελέτη και τον σχεδιασμό του δικού σας χώρου και με βάση πάντα τις εξατομικευμένες ανάγκες σας.
Άρα μπορούμε να είμαστε απόλυτα συγκεκριμένοι, αφού έχει εκπονηθεί η μελέτη.

Γιατί υπάρχουν ακριβότεροι ή φθηνότεροι ανελκυστήρες σκάλας;

Γιατί όλα τα μηχανήματα δεν είναι ίδια…Το τελικό κόστος εξαρτάται από πολλές παραμέτρους στα ποιοτικά χαρακτηριστικά, στις προδιαγραφές, σε ποια χώρα παράγεται και ποια είναι η αντιπρόσωπος εταιρεία! Ισχύει λοιπόν η ίδια λογική που υπάρχει εύρος τιμών για όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες, έτσι και στην αγορά των ανελκυστήρων σκάλας, υπάρχει και η κατηγορία των πιο Καινοτόμων Προϊόντων. Η απόφαση αφορά τον καταναλωτή, στο τι προϊόν θα επιλέξει και με ποια εταιρεία θα συνεργασθεί. Εμείς στη Draculis δεσμευόμαστε ότι προσφέρουμε τεχνολογία αιχμής, βραβευμένο design, λεπτομερή και επιμελή ένταξη του δικού σας stairlift στο χώρο σας, με ένα δίκαιο κόστος. Επιλέγοντας έναν ανελκυστήρα σκάλας Stannah, είστε σίγουροι ότι αξίζει τα χρήματα που δαπανάτε, ότι συνναλάσσεσθε με μία αξιόπιστη εταιρεία και ότι θα απολαμβάνετε στην καθημερινότητά σας, ότι πιο σύγχρονο & καινοτόμο προϊόν κυκλοφορεί στην αγορά!

Πως θα καταλάβω ότι ο ανελκυστήρας σκάλας μου, είναι ο πιο σύγχρονος;

Η Stannah διαθέτει εξειδικευμένα στελέχη που απασχολούνται στο Τμήμα Καινοτομίας, επενδύοντας κάθε χρόνο στον τομέα της έρευνας και της ανάπτυξης, προκειμένου να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά! Ως η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής ειδικών ανελκυστήρων σκάλας, σχεδόν κάθε 2 χρόνια περίπου λανσάρει νέα μοντέλα ή εξελίσσει αυτά που ήδη κυκλοφορούν με επιπλέον νέα χαρακτηριστικά. Αυτό γίνεται λόγω της μεγάλης ζήτησης που έχουν από το καταναλωτικό κοινό, αλλά και από την πολύ επιτυχημένη τους πορεία στην αγορά. Σκεφθείτε κάτι αντίστοιχο που συμβαίνει στις αυτοκινητοβιομηχανίες, στις λευκές συσκευές ή στην αγορά ηλεκτρονικών. Γι αυτό το λόγο είναι η 1ο εταιρεία παγκοσμίως, με εγκαταστάσεις που ξεπερνούν τις 750.000!

Σε πόσες ημέρες γίνεται η παραλαβή?

Η κατασκευή ενός ανελκυστήρα σκάλας είναι μια σοβαρή διαδικασία με συνεχή επόπτευση και ελέγχους σε όλα τα στάδια παραγωγής. Οι εργασίες είναι εξατομικευμένες και αφορούν τον δικό σας ανελκυστήρα. Αυτό φυσικά απαιτεί χρόνο, σχεδιαστικά και κατασκευαστικά. Ανάλογα με την περίπτωση, ο χρόνος κυμαίνεται από 15 μέχρι και 45 ημέρες.

Πόσος χρόνος απαιτείται για να εγκατασταθεί?

Σε μικρό χρονικό διάστημα μετά την παραγγελία σας, η ομάδα των εξειδικευμένων τεχνικών-μηχανικών της Draculis θα εγκαταστήσουν τον ανελκυστήρα σας, σε λιγότερο από 1 ημέρα. Αφού περάσει από το σχετικό ποιοτικό έλεγχο και βεβαιωθούμε για την άψογη λειτουργία του, θα φροντίσουμε να εξοικειωθείτε με τη χρήση του και να λύσουμε τυχόν απορίες σας. Ακολουθούμε αυστηρότατες προδιαγραφές κατά την εξέλιξη των εργασιών, με σκοπό τη μικρότερη δυνατή ενόχληση των κατοίκων, ενώ παράλληλα φροντίζουμε να παραδώσουμε το χώρο απόλυτα καθαρό.

Διαθέτει εγγύηση καλής λειτουργίας?

Η Draculis σας εξασφαλίζει έμπρακτα τη σιγουριά μιας αξιόπιστης επιλογής. Όλα μας τα προϊόντα έχουν πιστοποιητικό ποιότητας CE που σημαίνει ότι είναι κατασκευασμένα και ανταποκρίνονται στα Βρετανικά και Ευρωπαϊκά standards. Επιπλέον η Draculis διαθέτει ISO 9001:2015 όσον αφορά την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, με απόλυτο σεβασμό στους νόμους προστασίας του καταναλωτή. Πιο συγκεκριμένα παρέχεται εργοστασιακή εγγύηση 10 ετών για τον ανελκυστήρα και 10ετής υποχρέωση ύπαρξης ανταλλακτικών.

Μπορεί η εγκατάσταση να γίνει σε οποιοδήποτε πόλη της Ελλάδας?

Το δίκτυο της Draculis καλύπτει όλη την Ελλάδα εξυπηρετώντας σας άμεσα, αποτελεσματικά και με συνέπεια σε οποιαδήποτε πόλη, χωριό ή νησί κι αν μένετε, είτε πρόκειται για την κύρια κατοικία σας ή το εξοχικό σας ή ακόμα και για τον επαγγελματικό σας χώρο. O ιδιόκτητος στόλος των μεταφορικών μέσων που διαθέτουμε, σας εξασφαλίζει την άμεση ανταπόκριση ακόμα και στις πιο ιδιαίτερες τοποθετήσεις. Για εξαιρετικά επείγουσες περιπτώσεις, η Draculis διαθέτει εξειδικευμένους μόνιμους τοπικούς αντιπροσώπους/συνεργάτες, οι οποίοι θα σας εξυπηρετήσουν και θα καλύψουν την οποιαδήποτε ανάγκη σας. Επικοινωνήστε με την Draculis και θα έχετε ταχύτατα έναν μηχανικό στον χώρο σας για τη μελέτη, την εγκατάσταση, την συντήρηση ή την τεχνική υποστήριξη.

Πόσο ασφαλές είναι?

Στη Draculis η ασφάλειά σας είναι πρωταρχικής σημασίας για εμάς. Όλα τα μοντέλα της Stannah διαθέτουν ζώνη και αισθητήρες ασφαλείας, που ακινητοποιούν αυτόματα την κίνησή του ανελκυστήρα σκάλας, σε περίπτωση που συναντήσει στα σκαλοπάτια κάποιο εμπόδιο.

Θα ταιριάξει με τον χώρο μου?

Στη Draculis αντιλαμβανόμαστε την επιθυμία σας για ένα καλαίσθητο και αρμονικό σε σχέση με το χώρο σας, ανελκυστήρα σκάλας. Γι’ αυτό σας προσφέρουμε τη δυνατότητα επιλογής, μέσα από μία μεγάλη ποικιλία κομψών υφασμάτων ταπετσαρίας ή ανθεκτικό βινύλιο και επιπλέον δύο χρωματικές επιλογές ράγας, για να ταιριάζουν απόλυτα με τον προσωπικό σας χώρο και στυλ.

Πόσο θόρυβο κάνει?

Η νέα γενιά των καινοτόμων ανελκυστήρων σκάλας της Draculis εγγυάται τον υψηλό σχεδιασμό με την πρωτοποριακή τεχνολογία. Αποτέλεσμα αυτού του συνδυασμού είναι, ότι κατά τη λειτουργία του ο ανελκυστήρας-αναβατόριο σκάλας είναι σχεδόν αθόρυβος, για να μην ενοχλεί τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας.

Παρέχετε υποστήριξη-service?

Η Draculis διαθέτει διαρκή παρακαταθήκη ανταλλακτικών και αναλαμβάνει απόλυτα την τεχνική κάλυψη του ανελκυστήρα σκάλας σας. Το εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό μας ανταποκρίνεται άμεσα σε κάθε κλήση σας. Με τα ιδιόκτητα μεταφορικά μέσα της εταιρείας σας επισκέπτεται κατόπιν ραντεβού για την συντήρηση, την τεχνική υποστήριξη αλλά και για καθιερωμένο ετήσιο service.

Διαθέτετε αγορά για μεταχειρισμένους ανελκυστήρες σκάλας?

Ναι η Draculis λόγων των χιλιάδων εγκαταστάσεων που έχει πραγματοποιήσει, μπορεί να σας προσφέρει αυτή την εναλλακτική αγορά με χαμηλότερο κόστος.. Αν σας ενδιαφέρει η αγορά ενός μεταχειρισμένου ανελκυστήρα σκάλας, θα πρέπει βασικά να γνωρίζετε ότι προέρχεται μόνο «από δεύτερο χέρι», έχει περάσει όλους τους απαραίτητους τεχνικούς ελέγχους, συνοδεύεται με εγγύηση και η διαθεσιμότητα ισχύει πάντα σε σχέση με τα αποθέματα. Η τελική τιμή για την αγορά μεταχειρισμένου ανελκυστήρα σκάλας, καθορίζεται από τους ίδιους παράγοντες που ισχύουν για τους καινούργιους.

Υπάρχει αναβατόριο για εξωτερικές σκάλες;

Ναι είναι το μοντέλο Stannah 320 (ανελκυστήρας σκάλας με κάθισμα) αποκλειστικά σχεδιασμένος για σκάλες εξωτερικού χώρου. Κατάλληλος για ευθύγραμμες ή και περιστροφικές σκάλες, είναι δοκιμασμένος σε ακραίες θερμοκρασίες και καιρικές συνθήκες (-20°C, +40°C, 80% υγρασία). Αντέχει σε ήλιο, καύσωνα, δυνατό αέρα, βροχή ακόμα & σε χιόνια. Με κουκούλα στον βασικό εξοπλισμό, για να τον προστατεύετε όταν δεν χρησιμοποιείται.

Πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε ανάγκη σας

Επόμενο βήμα

Για να κανονίσουμε μια ελεύθερη, χωρίς καμία υποχρεώσή σας επίδειξη του προϊόντος, με έναν από τους εξειδικευμένους συμβούλους μας, καλέστε στα παρακάτω τηλέφωνα ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνία μας.

210 2842018 – 210 2841189

Video

Εγγραφή στη Newsletter λίστα μας
Παρακαλούμε συμπληρώστε την email διεύθυνσή σας εφόσον επιθυμείτε να λαμβάνετε τα Newsletter της Draculis.

Στην παραπάνω φόρμα μπορείτε να συμπληρώσετε το email σας, εφόσον επιθυμείτε να λαμβάνετε τα Newsletters του draculis.gr. Η email διεύθυνση που θα καταχωρήσετε θα χρησιμοποιείται από το draculis.gr μόνο για τη συγκεκριμένη χρήση και δεν θα κοινοποιηθεί ποτέ σε τρίτους. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε ενημερωθείτε από τη σελίδα μας – Όροι χρήσης ιστότοπου