Νέα εγκατάσταση αναβατορίου στη NEOKEM!

Νέα εγκατάσταση αναβατορίου στη NEOKEM!

Ο ανελκυστήρας πλατφόρμα Liftboy5, εγκαταστάθηκε από τη Draculis, στα γραφεία της εταιρίας NEOKEM στο Κορωπί.

Με πολύ αγάπη, σεβασμό και υπευθυνότητα όλοι εμείς στη Draculis, προσφέρουμε λύσεις με αξιοπρέπεια για τους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν κινητικές δυσκολίες. Κύριο μέλημά μας είναι να αισθάνονται ελεύθεροι και να μπορούν να μετακινούνται με ασφάλεια, ακόμα και στο εργασιακό τους περιβάλλον, γιατί όλοι πρέπει να έχουν άνετη πρόσβαση παντού.

Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν όταν μια εταιρία όπως η ΝΕΟΚΕΜ, είναι τόσο κοντά στους εργαζόμενους ή τους επισκέπτες της, με κινητικά προβλήματα (ΑΜΕΑ). Προκειμένου να μην αποκλείονται άτομα Αμεα, από την αγορά εργασίας, αλλά με στόχο την ανάδειξη της σημασίας και την προώθηση της διαφορετικότητας των ατόμων με ειδικές δεξιότητες. Η ΝΕΟΚΕΜ λοιπόν πήρε την πρωτοβουλία να εγκαταστήσει το συγκεκριμένο αναβατόριο-πλατφόρμας, φροντίζοντας με πράξεις την καθημερινότητά τους και προσφέροντας πρόσβαση με ασφάλεια… γιατί όλοι αξίζουν ίσες ευκαιρίες. Συγχαρητήρια πολλά στη NEOKEM!

Άς δούμε μερικά από τα ποιοτικά και καινοτόμα χαρακτηριστικά:

  • Ο ανελκυστήρας πλατφόρμα Liftboy5, είναι κατάλληλος για δημόσια, ιδιωτικά και εμπορικά κτίρια, ταιριάζει σε όλες τις απαιτήσεις και ανάγκες.
  • Είναι κατασκευασμένος στην Αυστρία και αποτελεί το πλέον ευέλικτο αναβατόριο σκάλας, λόγω των τροχών που διαθέτει.
  • Το αναβατόριο μετακινεί με ασφάλεια επιβάτη και αναπηρική καρέκλα σε σκάλες με υψομετρική διαφορά έως 1300mm
  • Διαθέτει νέο μοντέρνο design, ποικιλία επιλογών φινιρίσματος και πλευρικά τοιχώματα από γυαλί.
  • Το χαμηλό ύψος της πλατφόρμας (μόνο 120mm) και η μεγάλη ράμπα πρόσβασης, επιτρέπουν την εγκατάσταση χωρίς ειδική βάση.
  • Ως επιλογή στην αυτόματη ράμπα αναδίπλωσης, το Liftboy5, μπορεί επίσης να είναι εξοπλισμένο με ειδική πύλη πλατφόρμας.
    Σχεδιασμένο για εσωτερική ή εξωτερική εγκατάσταση, ο ισχυρός κινητήρας σε συνδυασμό με ισχυρά ηλεκτρονικά, εξασφαλίζουν αξιοπιστία και χαμηλές ανάγκες συντήρησης.
  • Έχει συσκευή ανίχνευσης υπερφόρτωσης, χαμήλωμα έκτακτης ανάγκης και κουπαστές ασφαλείας για κίνηση με μέγιστη ασφάλεια.
    Επίσης διαθέτει διαγνωστική οθόνη για την ένδειξη κατάστασης και μπορεί να λειτουργεί σε θερμοκρασίες από -20οC έως +45οC.
  • Τα μεγέθη της πλατφόρμας είναι: 900x1400mm και 1100x1300mm, ενώ επιπλέον διαθέτει μηχανισμό έκτακτης ανάγκης με μπαταρίες 24V.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε τώρα στη Draculis: 210 2841189 & 210 2842018,  e-mail: draculis@otenet.gr

Διαβάστε περισσότερα: Aνελκυστήρας Πλατφόρμας Liftboy5.

draculis-texnologia-pou-sas-anevazei-icon

Μοιραστείτε τα νέα μας! 

Τα νέα της Draculis