Ανελκυστήρες για ευθύγραμμες σκάλες

Εσωτερικού χώρου

Εμείς σας εξασφαλίζουμε την ακριβή εφαρμογή της Siena, όποια και αν είναι η σκάλα σας. Εσείς επιλέξτε τον τύπο του καθίσματος και τη ράγα και τότε θα έχετε τον ιδανικό ανελκυστήρα για εσάς. Επιλέξτε τη Siena και συνδυάστε την άνεση με την κομψή εμφάνιση. Η καλαίσθητη ταπετσαρία προσφέρεται σε βινύλιο 5 αποχρώσεων, που ταιριάζουν στο προσωπικό σας στυλ και χώρο.

Εσωτερικού χώρου

Ο συνδυασμός του υψηλού σχεδιασμού και της πρωτοποριακής τεχνολογίας Stannah κάνουν το Solus 600 το απόλυτο μοντέλο, για όλους τους τύπους ευθύγραμμης σκάλας. Χάρη στον εργονομικό του σχεδιασμό ανοίγει και κλείνει με μία αθόρυβη κίνηση. Διπλώνει επίπεδα και κατά μήκος του τοίχου, αφήνοντας ελεύθερο χώρο για τους υπόλοιπους χρήστες της σκάλας.

Εσωτερικού χώρου

Το Sofia 600 είναι ένας απόλυτα πρακτικός ανελκυστήρας σκάλας ακόμη και όταν δεν είναι σε χρήση. Το πλεονέκτημα της είναι η δυνατότητα κίνησης ακόμη και διπλωμένη. Με μία αθόρυβη κίνηση, διπλώνει και ξεδιπλώνει κατά μήκος του τοίχου, με αποτέλεσμα να αφήνει ικανοποιητικό χώρο για τους υπόλοιπους χρήστες της σκάλας.