Υποστήριξη – Service

Υποστήριξη - service Draculis

Υπηρεσίες

Η Draculis πάντα δίπλα σας

H εταιρεία Draculis τα τελευταία 26 χρόνια ασχολείται και με συστήματα ανύψωσης, stairlift και πλατφόρμες σκάλας, ειδικούς ανελκυστήρες και αναβατόρια σκάλας για άτομα με κινητικές δυσκολίες. Είμαστε υπερήφανοι που οι εγκαταστάσεις μας έχουν ξεπεράσει τις 6.650, έχοντας συμβάλει στο να καταστούν προσβάσιμα και λειτουργικά εκατοντάδες κτίρια ιδιωτικού και δημόσιου τομέα. Λειτουργώντας σαν σύμβουλοι σε θέματα προδιαγραφών και κατάλληλων λύσεων για την ασφαλή μετακίνηση ατόμων, αλλά και την πρόσβαση ατόμων με ειδικές ανάγκες (ΑΜΕΑ), συνεχίζουμε να εξελισσόμαστε κάθε μέρα, υιοθετώντας την καινοτομία σε όλα τα επίπεδα!

Είμαστε ανά πάσα στιγμή πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουμε και να σας δώσουμε κάθε πληροφορία, για οποιαδήποτε απορία ή ανάγκη έχετε. Ανταποκρινόμαστε άμεσα και υπεύθυνα σε οποιαδήποτε ερώτηση έχετε, σχετικά με τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες αγοράς, συντήρησης και υποστήριξης ενός ανελκυστήρα σκάλας.

 

Τμήμα Εξυπηρέτησης πελατών: το ανθρώπινο άγγιγμα!

Στη Draculis γνωρίζουμε ότι η κάθε εγκατάσταση είναι μοναδική! Είτε πρόκειται για ανελκυστήρα σε ευθύγραμμες σκάλες ή περιστροφικές, εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου.

Για εμάς ο κάθε πελάτης μας είναι ξεχωριστός, με διαφορετικές ανάγκες και επιθυμίες. Όπως και το κάθε έργο, είτε πρόκειται για μονοκατοικία, μεζονέτα, πολυκατοικία, επαγγελματικό χώρο ή δημόσιο κτίριο.

Το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Draculis είναι υπεύθυνο για την επικοινωνία, την οργάνωση, τον προγραμματισμό της παραγγελίας και φυσικά την παραλαβή.

Οι Μηχανολόγοι-Μηχανικοί μας αναλαμβάνουν να αξιολογήσουν και να μετρήσουν το χώρο και τη σκάλα σας, χρησιμοποιώντας σύγχρονα και ακριβή συστήματα ψηφιακής παραμετροποίησης και στο τέλος να ετοιμάσουν για εσάς δωρεάν ένα πλήρες πακέτο αγοράς. Στην πορεία αφού το σχέδιό σας μελετηθεί και εγκριθεί από εσάς, θα δρομολογηθεί η παραγωγή του δικού σας ανελκυστήρα σκάλας στο εργοστάσιο της Stannah, κάτω από συνεχή επόπτευση και με αυστηρούς ελέγχους ασφαλείας. Οι πιστοποιημένοι μηχανολόγοι μας έχουν τις εξειδικευμένες γνώσεις, για να σχεδιάσουν τον «αόρατο» ανελκυστήρα σκάλας. Εσείς απλά επιλέξτε το μοντέλο, τα χρώματα και την αισθητική του ανελκυστήρα σκάλας, που ταιριάζει σε εσάς και τον χώρο σας! 

Τεχνικό τμήμα με εξειδικευμένο προσωπικό!

 Κάθε νέα εγκατάσταση ανελκυστήρα σκάλας αποτελεί για την ομάδα των τεχνικών της Draculis, μια νέα πρόκληση που πρέπει να έχει το αρτιότερο τεχνικό αποτέλεσμα για τους πελάτες μας.

Τα εξειδικευμένα συνεργεία μας είναι εκπαιδευμένα και ενημερώνονται διαρκώς για τις τεχνολογικές εξελίξεις, με σεμινάρια στο εξωτερικό, για να σας προσφέρουν υψηλής ποιότητας service. Διενεργούν πάντα ποιοτικούς ελέγχους για τη διασφάλιση των υψηλών standards ασφαλείας και τις προδιαγραφές, που η Draculis απαιτεί και παρέχει. Αποτέλεσμα η άψογη και απρόσκοπτη λειτουργία του ανελκυστήρα σκάλας Stannah.

Εμπιστευθείτε λοιπόν την εγκατάσταση του δικού σας ανελκυστήρα σκάλας με κάθισμα, στο τεχνικό μας τμήμα και απολαύστε τις καλύτερες και πιο ολοκληρωμένες υπηρεσίες, από τους πλέον καταρτισμένους και έμπειρους τεχνικούς!

 

Ολοκληρωμένες Υπηρεσίες After Sales!

Για τη Draculis είναι υψίστης σημασίας η τεχνική υποστήριξη των πελατών μετά την πώληση. Γι΄αυτό φροντίζουμε όλα αυτά τα χρόνια, οι πελάτες μας να έχουν πάντα τις πιο ολοκληρωμένες και αποτελεσματικές υπηρεσίες. Στη Draculis λοιπόν μπορείτε να νοιώθετε εμπιστοσύνη και να είστε ήσυχοι και ασφαλείς, δεδομένου ότι η εταιρεία διαθέτει διαρκή παρακαταθήκη ανταλλακτικών για όλα τα μοντέλα. Επιπλέον με τα ετήσια service που παρέχουμε, δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην προληπτική συντήρηση των ανελκυστήρων σκάλας, με σκοπό την ελαχιστοποίηση πιθανών μελλοντικών προβλημάτων.
Με αυτό τον τρόπο διασφαλίζουμε, την σωστή λειτουργία του μηχανήματος και την αύξηση του κύκλου ζωής του ανελκυστήρα σκάλας σας, ανεξάρτητα από το μοντέλο και την ημερομηνία κατασκευής του.

Βασιζόμενοι στη γνώση, την εμπειρία και την ικανότητα των εξειδικευμένων τεχνικών μας, οι οποίοι ελέγχουν και συντηρούν τα μηχανήματά σας, εξασφαλίζουμε και την ελαχιστοποίηση απρόβλεπτων δαπανών. Γιατί πάνω απ΄όλα, μας ενδιαφέρει να έχετε απρόσκοπτη πρόσβαση, για να συνεχίσετε να απολαμβάνετε την καθημερινότητά σας!

 

Η πιο ασφαλής Εγγύηση!

Το όραμα και οι αξίες μας είναι άρρηκτα συνδεδεμένες από τις ανθρώπινες ανάγκες, δίνοντας λύσεις σε συνανθρώπους μας με κινητικές δυσκολίες ή με ειδικές ανάγκες (ΑΜΕΑ), οι οποίες βελτιώνουν την καθημερινότητά τους, για να απολαμβάνουν τη κάθε στιγμή με μεγαλύτερη αξιοπρέπεια και σεβασμό. Mε αφοσίωση στην παροχή αξιόπιστων και ποιοτικών υπηρεσιών, οι ανελκυστήρες σκάλας Stannah τοποθετούνται, μόνο αφού έχουν περάσει με επιτυχία 100% από αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους. Σκοπός μας είναι η απόδοση και η καινοτομία τους, να σας καλύπτουν για πάρα πολλά χρόνια και να απολαμβάνετε μια εξαιρετική εμπειρία επένδυσης.

Η Draculis με το μεγαλύτερο δίκτυο πώλησης και υποστήριξης ανελκυστήρων και αναβατορίων σκάλας στην Ελλάδα, σας παρέχει για όλα τα μοντέλα ανελκυστήρων σκάλας, εργοστασιακή εγγύηση 10 ετών για τον ανελκυστήρα  και  10ετή υποχρέωση ύπαρξης ανταλλακτικών. Κατ΄αυτό τον τρόπο μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας με συνέπεια, απόλυτα αξιόπιστες και καινοτόμες λύσεις, επιτυγχάνοντας απλούστευση των διαδικασιών, μείωση στα κόστη και διαρκή βελτίωση στη λειτουργική αποτελεσματικότητα.

Η Draculis επενδύει στο μέλλον με γνώμονα τις ανθρώπινες υπηρεσίες και δικαιώνει την αξία της επιλογής σας

Είμαστε Παντού με Πανελλαδική Εξυπηρέτηση!

Σε οποιαδήποτε πόλη, χωριό ή νησί κι αν μένετε, είτε πρόκειται για την κύρια κατοικία σας ή το εξοχικό σας, ή ακόμα και για τον επαγγελματικό σας χώρο, επικοινωνήστε τώρα με την Draculis στο 210 2841189 ή 210 2842018.

Οι συνεργάτες μας μηχανικοί λόγω των συνεχών εγκαταστάσεων, βρίσκονται σε τακτά χρονικά διαστήματα σε όλη την Ελλάδα. Πραγματοποιούν ραντεβού είτε για ενημέρωση και δωρεάν μελέτη των χώρων, είτε για τα καθιερωμένα ετήσια service. O ιδιόκτητος στόλος των μεταφορικών μέσων που διαθέτουμε, σας εξασφαλίζει την άμεση ανταπόκριση ακόμα και στις πιο ιδιαίτερες τοποθετήσεις. Για εξαιρετικά επείγουσες περιπτώσεις, η Draculis διαθέτει εξειδικευμένους μόνιμους τοπικούς αντιπροσώπους/συνεργάτες, οι οποίοι θα σας εξυπηρετήσουν και θα καλύψουν την οποιαδήποτε ανάγκη σας.

Όλα τα προϊόντα της Draculis, σας υποστηρίζουν για να απολαμβάνετε το σπίτι σας, χωρίς να περιορίζεστε σε ένα μόνο τμήμα του ή να αναγκαστείτε να αλλάξετε κατοικία! Η εταιρεία διαθέτει Ετοιμοπαράδοτα Μοντέλα στις πιο Ανταγωνιστικές Τιμές, προσφέρει Μικρούς Χρόνους Παράδοσης και Εγκατάσταση σε 1 ημέρα. Όπως κι αν σας αρέσει να αποκαλείτε τα μηχανήματα: ανελκυστήρας σκάλας με κάθισμα, αναβατόριο σκάλας με καρέκλα, ασανσέρ σκάλας, πλατφόρμα με καρέκλα, ασανσέρ με καρέκλα, αναβατόριο αμεα κλπ., ο ειδικός σύμβουλος πωλήσεων αλλά και o πιστοποιημένος μηχανικός που θα εγκαταστήσει το μοντέλο που επιλέξατε, θα είναι πάντα κοντά σας σε οτιδήποτε χρειασθείτε!

Συνεχίζουμε να εξελισσόμαστε κάθε μέρα, υιοθετώντας την καινοτομία σε όλα τα επίπεδα και δεσμευόμαστε για τις αξίες που διέπουν τη Draculis, με κύριο γνώμονα την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας!

Επικοινωνήστε με την Draculis και σύντομα ο ειδικός σύμβουλος θα είναι κοντά σας για μία φιλική ενημέρωση. Θα ακούσει τις ανάγκες σας, θα απαντήσει στις ερωτήσεις σας και θα ετοιμάσει για σας δωρεάν ένα πλήρες πακέτο αγοράς.

Αν επιθυμείτε να προχωρήσετε στην αγορά ενός ανελκυστήρα σκάλας, θα μετρήσει και θα μελετήσει τις διαστάσεις της σκάλας σας, χρησιμοποιώντας σύγχρονα μηχανήματα ακριβείας, προκειμένου να σας προτείνει το κατάλληλο μοντέλο.

Εγκατάσταση και εξυπηρέτηση από ειδικούς! Στην πορεία αφού το σχέδιό σας μελετηθεί και εγκριθεί, η κατασκευή του θα δρομολογηθεί κάτω από συνεχή επόπτευση και με αυστηρούς ελέγχους ασφαλείας. Σε μικρό χρονικό διάστημα μετά την παραγγελία σας, ένας ειδικά εκπαιδευμένος μηχανικός της Draculis θα εγκαταστήσει τον ανελκυστήρα σας, σε λιγότερο από μία ημέρα. Αφού περάσει από το σχετικό έλεγχο και βεβαιωθεί για την άψογη λειτουργία του, θα φροντίσει να εξοικειωθείτε με τη χρήση του και να λύσει τυχόν απορίες σας.
 

Η Draculis αναλαμβάνει απόλυτα την τεχνική κάλυψη του ανελκυστήρα σκάλας σας. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας ανταποκρίνεται άμεσα σε κάθε κλήση σας για συντήρηση ή τεχνική υποστήριξη. Το δίκτυο της Draculis καλύπτει όλη την Ελλάδα εξυπηρετώντας σας άμεσα, αποτελεσματικά και με συνέπεια σε οποιαδήποτε πόλη και αν βρίσκεστε. Σε περίπτωση λοιπόν που υπάρξει οποιοδήποτε πρόβλημα με τον ανελκυστήρα σας, επικοινωνήστε με την Draculis και θα έχετε ταχύτατα έναν τεχνικό στον χώρο σας.

Για τη μελέτη του ανελκυστήρα σας, οι άνθρωποι της Draculis έρχονται στο χώρο σας και με την πολύχρονη πείρα τους αναδεικνύουν, την καλύτερη δυνατή επιλογή για το κτίριό σας. Μετά από υπεύθυνη μελέτη του χώρου, σας δίνουμε την καλύτερη προσφορά μας και κατόπιν αποδοχή σας, προχωράμε στην εγκατάσταση.

Σε μικρό χρονικό διάστημα μετά την παραγγελία σας, η εγκατάσταση του ανελκυστήρα σας, θα πραγματοποιηθεί από ειδικούς και έμπειρους μηχανολόγους και τεχνικούς και θα εγκριθεί από επίσημο φορέα. Η πολύχρονη εμπειρία μας στην εγκατάσταση ανελκυστήρων μας επιτρέπει, να έχουμε τη σιγουριά ενός εγγυημένου και άριστα προσεγμένου αποτελέσματος.

Η εταιρία μας αναλαμβάνει τη συντήρηση του ανελκυστήρα στο κτίριο σας, ακόμα και αν δεν έχει τοποθετηθεί από εμάς. Το έμπειρο τεχνικό προσωπικό μας, σας επισκέπτεται στα νόμιμα τακτά χρονικά διαστήματα για την προληπτική συντήρηση του ανελκυστήρα σας, αλλά και κατόπιν κάθε δική σας κλήσης για τεχνική υποστήριξη. Επίσης αναλαμβάνουμε ανακαινίσεις ανελκυστήρων και μεγάλες επισκευές.

Η Draculis καλύπτει τις ανάγκες σας και στις μετακινήσεις εκτός σπιτιού. Οι υπεύθυνοι των ηλεκτροκίνητων αμαξιδιων σας βοηθούν να διαλέξετε από μια μεγάλη γκάμα επιλογών, αυτό που πραγματικά ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας. Στον κατάλογο με τα προϊόντα μας μπορείτε να βρείτε φωτογραφίες και χαρακτηριστικά για όλα τα μοντέλα.

Η Draculis προσφέρει πλήρη σειρά ανταλλακτικών και υπηρεσίες service για όλα τα προϊόντα της.

  • Service από έμπειρους μηχανικούς
  • Ετοιμοπαράδοτα μοντέλα
  • Εγκατάσταση σε 1 ημέρα
  • Μικροί χρόνοι παράδοσης
  • Διαρκής παρακαταθήκη ανταλλακτικών
  • Ετήσια συντήρηση
  • Εργοστασιακή εγγύηση
  • Ιδιόκτητος στόλος
  • Πανελλαδική κάλυψη

Τεχνική υποστήριξη

Το ανθρώπινο άγγιγμα…

Η Draculis σας βοηθά να οργανώσετε τη διαδικασία εγκατάστασης του ανελκυστήρα σας, τον τύπο του μηχανήματος που ταιριάζει και το κατάλληλο σημείο τοποθέτησης. Η στενή επαφή που θα έχετε με τον σύμβουλο μηχανικό μας, σας διασφαλίζει ότι η καλύτερη δυνατή λύση έχει επιτευχθεί. Δίνουμε την καλύτερη δυνατή συμβουλή και είναι χαρά μας, να σας επισκεφθούμε χωρίς καμία υποχρέωση από την πλευρά σας.

Οι μικροί χρόνοι παράδοσης είναι ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της Draculis. Η παραγγελία σας θα παραδοθεί στην ώρα της.

Το δίκτυο συνεργείων της Draculis, καλύπτει όλη την Ελλάδα εξασφαλίζοντας ότι πάντα παρέχουμε άμεσο service. Τα συνεργεία μας είναι εξειδικευμένα, γρήγορα, αξιόπιστα, αποτελεσματικά και πάντα έτοιμα να σας εξυπηρετήσουν. Επιπλέον η Draculis διαθέτει διαρκή παρακαταθήκη ανταλλακτικών.

Η DRACULIS διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία ανελκυστήρων, οι οποίοι καλύπτουν κάθε περίπτωση. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε το στυλ που σας ταιριάζει ανάλογα με το χώρο σας.

Η DRACULIS είναι μια από τις μεγαλύτερες ανεξάρτητες εταιρείες ανελκυστήρων στην Ελλάδα, με 50χρόνια εμπειρίας στον κλάδο αυτό. Η εξαιρετική μας φήμη για υπηρεσία και ποιότητα σημαίνει ότι οι πελάτες μας αγοράζουν τα υψηλότερης ποιότητας προϊόντα, που είναι διαθέσιμα στην αγορά. Σας προσκαλούμε να επισκεφτείτε τα γραφεία μας στη Μεταμόρφωση όπου συχνά έχουμε ανακαλύψει ότι η ευνοϊκή εντύπωση μιας σύγχρονης, ικανής και υψηλά ειδικευμένης εταιρείας είναι από μόνη της ισχυρό επιχείρημα για να αγοράσετε τα προϊόντα μας.

Video

Εγγραφή στη Newsletter λίστα μας
Παρακαλούμε συμπληρώστε την email διεύθυνσή σας εφόσον επιθυμείτε να λαμβάνετε τα Newsletter της Draculis.

Στην παραπάνω φόρμα μπορείτε να συμπληρώσετε το email σας, εφόσον επιθυμείτε να λαμβάνετε τα Newsletters του draculis.gr. Η email διεύθυνση που θα καταχωρήσετε θα χρησιμοποιείται από το draculis.gr μόνο για τη συγκεκριμένη χρήση και δεν θα κοινοποιηθεί ποτέ σε τρίτους. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε ενημερωθείτε από τη σελίδα μας – Όροι χρήσης ιστότοπου