Υποστήριξη – Service

Υποστήριξη - service Draculis

Υπηρεσίες

Λόγω των συνεχών εγκαταστάσεων, οι συνεργάτες μας μηχανικοί βρίσκονται σε τακτά χρονικά διαστήματα σε όλη την Ελλάδα. Πραγματοποιούν ραντεβού είτε για ενημέρωση και δωρεάν μελέτη των χώρων, είτε για τα καθιερωμένα ετήσια service. O ιδιόκτητος στόλος των μεταφορικών μέσων που διαθέτουμε, σας εξασφαλίζει την άμεση ανταπόκριση ακόμα και στις πιο ιδιαίτερες τοποθετήσεις. Για εξαιρετικά επείγουσες περιπτώσεις, η Draculis διαθέτει εξειδικευμένους μόνιμους τοπικούς αντιπροσώπους/συνεργάτες, οι οποίοι θα σας εξυπηρετήσουν και θα καλύψουν την οποιαδήποτε ανάγκη σας.

Όλα τα προϊόντα της Draculis, σας υποστηρίζουν για να απολαμβάνετε το σπίτι σας, χωρίς να περιορίζεστε σε ένα μόνο τμήμα του ή να αναγκαστείτε να αλλάξετε κατοικία!  Όπως κι αν σας αρέσει να αποκαλείτε τα μηχανήματα: ανελκυστήρας σκάλας με κάθισμα, αναβατόριο σκάλας με καρέκλα, ασανσέρ σκάλας, πλατφόρμα με καρέκλα, ασανσέρ με καρέκλα, αναβατόριο αμεα κλπ, ο ειδικός σύμβουλος πωλήσεων αλλά και o πιστοποιημένος μηχανικός που θα εγκαταστήσει το μοντέλο που επιλέξατε, θα είναι πάντα κοντά σας σε οτιδήποτε χρειασθείτε!

Επικοινωνήστε με την Draculis και σύντομα ο ειδικός σύμβουλος θα είναι κοντά σας για μία φιλική ενημέρωση. Θα ακούσει τις ανάγκες σας, θα απαντήσει στις ερωτήσεις σας και θα ετοιμάσει για σας δωρεάν ένα πλήρες πακέτο αγοράς.

Αν επιθυμείτε να προχωρήσετε στην αγορά ενός ανελκυστήρα σκάλας, θα μετρήσει και θα μελετήσει τις διαστάσεις της σκάλας σας, χρησιμοποιώντας σύγχρονα μηχανήματα ακριβείας, προκειμένου να σας προτείνει το κατάλληλο μοντέλο.

Εγκατάσταση και εξυπηρέτηση από ειδικούς! Στην πορεία αφού το σχέδιό σας μελετηθεί και εγκριθεί, η κατασκευή του θα δρομολογηθεί κάτω από συνεχή επόπτευση και με αυστηρούς ελέγχους ασφαλείας. Σε μικρό χρονικό διάστημα μετά την παραγγελία σας, ένας ειδικά εκπαιδευμένος μηχανικός της Draculis θα εγκαταστήσει τον ανελκυστήρα σας, σε λιγότερο από μία ημέρα. Αφού περάσει από το σχετικό έλεγχο και βεβαιωθεί για την άψογη λειτουργία του, θα φροντίσει να εξοικειωθείτε με τη χρήση του και να λύσει τυχόν απορίες σας.
 

Η Draculis αναλαμβάνει απόλυτα την τεχνική κάλυψη του ανελκυστήρα σκάλας σας. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας ανταποκρίνεται άμεσα σε κάθε κλήση σας για συντήρηση ή τεχνική υποστήριξη. Το δίκτυο της Draculis καλύπτει όλη την Ελλάδα εξυπηρετώντας σας άμεσα, αποτελεσματικά και με συνέπεια σε οποιαδήποτε πόλη και αν βρίσκεστε. Σε περίπτωση λοιπόν που υπάρξει οποιοδήποτε πρόβλημα με τον ανελκυστήρα σας, επικοινωνήστε με την Draculis και θα έχετε ταχύτατα έναν τεχνικό στον χώρο σας.

Για τη μελέτη του ανελκυστήρα σας, οι άνθρωποι της Draculis έρχονται στο χώρο σας και με την πολύχρονη πείρα τους αναδεικνύουν, την καλύτερη δυνατή επιλογή για το κτίριό σας. Μετά από υπεύθυνη μελέτη του χώρου, σας δίνουμε την καλύτερη προσφορά μας και κατόπιν αποδοχή σας, προχωράμε στην εγκατάσταση.

Σε μικρό χρονικό διάστημα μετά την παραγγελία σας, η εγκατάσταση του ανελκυστήρα σας, θα πραγματοποιηθεί από ειδικούς και έμπειρους μηχανολόγους και τεχνικούς και θα εγκριθεί από επίσημο φορέα. Η πολύχρονη εμπειρία μας στην εγκατάσταση ανελκυστήρων μας επιτρέπει, να έχουμε τη σιγουριά ενός εγγυημένου και άριστα προσεγμένου αποτελέσματος.

Η εταιρία μας αναλαμβάνει τη συντήρηση του ανελκυστήρα στο κτίριο σας, ακόμα και αν δεν έχει τοποθετηθεί από εμάς. Το έμπειρο τεχνικό προσωπικό μας, σας επισκέπτεται στα νόμιμα τακτά χρονικά διαστήματα για την προληπτική συντήρηση του ανελκυστήρα σας, αλλά και κατόπιν κάθε δική σας κλήσης για τεχνική υποστήριξη. Επίσης αναλαμβάνουμε ανακαινίσεις ανελκυστήρων και μεγάλες επισκευές.

Η Draculis καλύπτει τις ανάγκες σας και στις μετακινήσεις εκτός σπιτιού. Οι υπεύθυνοι των ηλεκτροκίνητων αμαξιδιων σας βοηθούν να διαλέξετε από μια μεγάλη γκάμα επιλογών, αυτό που πραγματικά ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας. Στον κατάλογο με τα προϊόντα μας μπορείτε να βρείτε φωτογραφίες και χαρακτηριστικά για όλα τα μοντέλα.

Η Draculis προσφέρει πλήρη σειρά ανταλλακτικών και υπηρεσίες service για όλα τα προϊόντα της.

  • Service από έμπειρους μηχανικούς
  • Ετοιμοπαράδοτα μοντέλα
  • Εγκατάσταση σε 1 ημέρα
  • Μικροί χρόνοι παράδοσης
  • Διαρκής παρακαταθήκη ανταλλακτικών
  • Ετήσια συντήρηση
  • Εργοστασιακή εγγύηση
  • Ιδιόκτητος στόλος
  • Πανελλαδική κάλυψη

Τεχνική υποστήριξη

Το ανθρώπινο άγγιγμα…

Η Draculis σας βοηθά να οργανώσετε τη διαδικασία εγκατάστασης του ανελκυστήρα σας, τον τύπο του μηχανήματος που ταιριάζει και το κατάλληλο σημείο τοποθέτησης. Η στενή επαφή που θα έχετε με τον σύμβουλο μηχανικό μας, σας διασφαλίζει ότι η καλύτερη δυνατή λύση έχει επιτευχθεί. Δίνουμε την καλύτερη δυνατή συμβουλή και είναι χαρά μας, να σας επισκεφθούμε χωρίς καμία υποχρέωση από την πλευρά σας.

Οι μικροί χρόνοι παράδοσης είναι ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της Draculis. Η παραγγελία σας θα παραδοθεί στην ώρα της.

Το δίκτυο συνεργείων της Draculis, καλύπτει όλη την Ελλάδα εξασφαλίζοντας ότι πάντα παρέχουμε άμεσο service. Τα συνεργεία μας είναι εξειδικευμένα, γρήγορα, αξιόπιστα, αποτελεσματικά και πάντα έτοιμα να σας εξυπηρετήσουν. Επιπλέον η Draculis διαθέτει διαρκή παρακαταθήκη ανταλλακτικών.

Η DRACULIS διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία ανελκυστήρων, οι οποίοι καλύπτουν κάθε περίπτωση. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε το στυλ που σας ταιριάζει ανάλογα με το χώρο σας.

Η DRACULIS είναι μια από τις μεγαλύτερες ανεξάρτητες εταιρείες ανελκυστήρων στην Ελλάδα, με 50χρόνια εμπειρίας στον κλάδο αυτό. Η εξαιρετική μας φήμη για υπηρεσία και ποιότητα σημαίνει ότι οι πελάτες μας αγοράζουν τα υψηλότερης ποιότητας προϊόντα, που είναι διαθέσιμα στην αγορά. Σας προσκαλούμε να επισκεφτείτε τα γραφεία μας στη Μεταμόρφωση όπου συχνά έχουμε ανακαλύψει ότι η ευνοϊκή εντύπωση μιας σύγχρονης, ικανής και υψηλά ειδικευμένης εταιρείας είναι από μόνη της ισχυρό επιχείρημα για να αγοράσετε τα προϊόντα μας.

Video

Εγγραφή στη Newsletter λίστα μας
Παρακαλούμε συμπληρώστε την email διεύθυνσή σας εφόσον επιθυμείτε να λαμβάνετε τα Newsletter της Draculis.

Στην παραπάνω φόρμα μπορείτε να συμπληρώσετε το email σας, εφόσον επιθυμείτε να λαμβάνετε τα Newsletters του draculis.gr. Η email διεύθυνση που θα καταχωρήσετε θα χρησιμοποιείται από το draculis.gr μόνο για τη συγκεκριμένη χρήση και δεν θα κοινοποιηθεί ποτέ σε τρίτους. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε ενημερωθείτε από τη σελίδα μας – Όροι χρήσης ιστότοπου