Πόνοι στα γόνατα? Υπάρχει η λύση για άνετη μετακίνηση!

Πόνοι στα γόνατα? Υπάρχει η λύση για άνετη μετακίνηση!

Στη Stannah γνωρίζουμε πώς ο πόνος στα γόνατα μπορεί να επηρεάσει την καθημερινή ρουτίνα και την ανεξαρτησία των πελατών μας. Για αυτό η πρόληψη είναι κλειδί.

Εάν έχετε νιώσει ποτέ, είτε εσείς είτε κάποιο άτομο που γνωρίζετε, σοβαρό πόνο στα γόνατα, είτε από κάποιο τραυματισμό στα γόνατα είτε από οστεοαρθριτική ασθένεια ή ακόμα και από ρευματοειδή αρθρίτιδα, θα γνωρίζετε πόσο προβληματικό και οδυνηρό μπορεί να είναι: το περπάτημα μέχρι το σουπερμάρκετ ή πόσο δύσκολο είναι να κάνετε τις καθημερινές σας δραστηριότητες, όπως το να μπαίνετε και να βγαίνετε από την μπανιέρα ή να ανεβοκατεβαίνετε μία σκάλα και αυτά είναι μόνο μερικά παραδείγματα.

Αν και ο τραυματισμός στο γόνατο μπορεί να βελτιωθεί με την πάροδο του χρόνου, οι πόνοι στα γόνατα που προκαλούνται από αρθρίτιδα οδηγούν στον εκφυλισμό των αρθρώσεων. Ορισμένες φορές, ένας τραυματισμός στο γόνατο μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε πρόωρη οστεοαρθρίτιδα, στη συγκεκριμένη εκείνη άρθρωση του γόνατος.

Κάτι τέτοιο δεν προκαλεί έκπληξη, και όλοι μας γνωρίζουμε τουλάχιστον ένα άτομο που υποφέρει από πόνους στα γόνατα είτε από κάποιο τραυματισμό είτε από αρθρίτιδα ή οστεοπόρωση. Παρόλο που δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι τα σώματά μας φθείρονται με την ηλικία, αυτό δεν σημαίνει ότι είμαστε όλοι καταδικασμένοι.

Καθώς γερνάμε, σκεφτόμαστε τα ηλικιωμένα άτομα που γνωρίζουμε ότι πάσχουν από αρθρίτιδα και αρχίζουμε με αναρωτιόμαστε πώς μπορούν να αντεπεξέρχονται στον πόνο και τα προβλήματα κινητικότητας. Εμείς, μάλιστα, που εργαζόμαστε στη Stannah,  έχουμε την τύχη να γνωρίζουμε από πρώτο χέρι τις όμορφες και εμπνευσμένες μαρτυρίες των πελατών μας. Αληθινοί ήρωες! Οι ιστορίες της ζωής τους μας κάνουν να αναρωτιόμαστε ακόμη περισσότερο για το τι μπορεί να αντιμετωπίζουν οι πελάτες μας, ιδιαίτερα εκείνοι που υποφέρουν από πόνους στις αρθρώσεις των γονάτων, και τι αντίκτυπο μπορεί να έχει ο πόνος αυτός στην καθημερινή τους ρουτίνα.

Όμως υπάρχει η λύση! Μετακινηθείτε εύκολα στις σκάλες του σπιτιού σας, τοποθετώντας έναν ανελκυστήρα σκάλας Stannah και αποκτήστε ξανά την ελευθερία και την αυτονομία σας!

Το άρθρο μας συντάχθηκε από την Stannah στις 23/06/2020.

draculis-texnologia-pou-sas-anevazei-icon

Μοιραστείτε τα νέα μας! 

Τα νέα της Draculis