Πώς να ετοιμαστώ για την εγκατάσταση του ανελκυστήρα σκάλας;

Πώς να ετοιμαστώ για την εγκατάσταση του ανελκυστήρα σκάλας;

Στη Draculis γνωρίζουμε ότι η κάθε εγκατάσταση είναι μοναδική! Είτε πρόκειται για ανελκυστήρα σε ευθύγραμμες σκάλες ή περιστροφικές, εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου. Γιατί για εμάς ο κάθε πελάτης μας είναι ξεχωριστός, με διαφορετικές ανάγκες και επιθυμίες. Όπως και το κάθε έργο, είτε πρόκειται για μονοκατοικία, μεζονέτα, πολυκατοικία, επαγγελματικό χώρο ή δημόσιο κτίριο. Κάθε νέα εγκατάσταση ανελκυστήρα σκάλας αποτελεί για την ομάδα των τεχνικών της Draculis, μια νέα πρόκληση που πρέπει να έχει το αρτιότερο τεχνικό αποτέλεσμα για τους πελάτες μας.

Οπότε ας δούμε μερικές χρήσιμες πληροφορίες:

Πριν έρθουν λοιπόν οι εξειδικευμένοι μας τεχνικοί στο σπίτι σας για την εγκατάσταση του ανελκυστήρα σκάλας, ελέγξτε τυχόν εμπόδια που υπάρχουν στη σκάλα σας. Ο σύμβουλος μηχανολόγος της Draculis, θα έχει ήδη καταγράψει τα περβάζια παραθύρων ή αγωγούς θέρμανσης, ή οτιδήποτε άλλο υπάρχει στη σκάλα.

Αν τυχόν όμως έχετε γλάστρες ή κορνίζες στη διαδρομή του ανελκυστήρα, ή κάποια διακοσμητικά αντικείμενα, θα πρέπει να τα αφαιρέσετε για να βοηθήσετε το έργο των τεχνικών μας, κατά την τοποθέτηση.

Εάν ανησυχείτε μήπως προκληθούν ζημιές στο σπίτι σας, φωτογραφίστε τη σκάλα πριν την εγκατάσταση, για να είστε ακόμη πιο σίγουροι.

Οι τεχνικοί μας θα εγκαταστήσουν τον ανελκυστήρα σας, σε λιγότερο από 1 ημέρα. Αφού περάσει από το σχετικό ποιοτικό έλεγχο και βεβαιωθούν για την άψογη λειτουργία του, θα φροντίσουν να εξοικειωθείτε με τη χρήση του και να λύσουν τυχόν απορίες σας. Επιπλέον να ξέρετε πως οι τεχνικοί μας είναι πάντα προσεκτικοί, ακολουθούν αυστηρότατες προδιαγραφές κατά την εξέλιξη των εργασιών, με σκοπό τη μικρότερη δυνατή ενόχληση των κατοίκων, ενώ παράλληλα φροντίζουν να παραδώσουν το χώρο απόλυτα καθαρό.

Η μόνη διαφορά που θα παρατηρήσετε μετά την εγκατάσταση, θα είναι ο νέος σας ανελκυστήρας σκάλας!

Το μόνο που χρειάζεται για έναν ανελκυστήρα σκάλας, είναι μία πρίζα κοντά στη σκάλα, στην οποία θα συνδεθεί (αυτό το ελέγχουμε στην πρώτη επίσκεψή μας στο σπίτι σας). Ο ανελκυστήρας σκάλας σας λειτουργεί και με μπαταρίες, αλλά με τη σύνδεσή του σε μια πρίζα, εξασφαλίζετε τη συνεχόμενη φόρτισή τους. Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, δεν θα αποκλειστείτε στη σκάλα, αφού το αναβατόριο σκάλας θα συνεχίσει να λειτουργεί, διατηρώντας την αυτονομία και την ασφάλειά σας.

Θέλουμε να εγκαταστήσουμε τον ανελκυστήρα σας όσο το δυνατόν συντομότερα, για να απαλλαχθείτε από το άγχος και τον φόβο της σκάλας και να νιώσετε πάλι σιγουριά. Μόλις παραγγείλετε τον δικό σας ανελκυστήρα σκάλας Stannah, θα κλείσουμε το ραντεβού την ημέρα και ώρα που είναι κατάλληλη για εσάς, για να εγκαταστήσουμε το προϊόν και να ανακτήσετε σύντομα την αισιοδοξία και την ανεξαρτησία σας!

Σκοπός της εταιρίας Draculis είναι να πετύχουμε πάντα την ιδανική λύση για εσάς, με γνώμονα πάντα τις προσωπικές σας ανάγκες καθώς και τις ιδιαιτερότητες του χώρου σας. Είμαστε πάντα δίπλα σας και ελπίζουμε ότι οι πληροφορίες που σας δώσαμε για την εγκατάσταση του δικού σας ανελκυστήρα σκάλας, να σας βοήθησαν.

 

Καλή αρχή… καλύτερη ζωή!

draculis-texnologia-pou-sas-anevazei-icon

Μοιραστείτε τα νέα μας! 

Τα νέα της Draculis