Το 39ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, επέλεξε την Πλατφόρμα STRATOS!

Η Draculis πάντα δίπλα στους μικρούς μας φίλους! Με πολύ αγάπη, σεβασμό και υπευθυνότητα όλοι εμείς στη Draculis, προσφέρουμε λύσεις με αξιοπρέπεια για τα παιδιά που αντιμετωπίζουν κινητικές δυσκολίες.

Κύριο μέλημά μας είναι να αισθάνονται ελεύθερα & να μπορούν να μετακινούνται με ασφάλεια, γιατί όλοι έχουν δικαίωμα στη μάθηση. Ο ανελκυστήρας-πλατφόρμα Stratos εγκαταστάθηκε στο 39ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ (Αχαρνών 399 & Τσούντα 20, Άγιος Ελευθέριος), δίνοντας πρόσβαση ακόμα και σε χρήστες αναπηρικής πολυθρόνας, ενισχύοντας έτσι την ανεξαρτησία και την ποιότητα ζωής τους!

Ο ανελκυστήρας – πλατφόρμα Stratos αποτελεί την ιδανική λύση για την πρόσβαση των εσωτερικών και εξωτερικών κλιμακοστασίων, σε χρήστες αναπηρικής πολυθρόνας.

Η ομαλή μεταφορά ηλεκτρικών αναπηρικών καρεκλών εγγυάται χωρητικότητα φόρτωσης 300 kg. Χάρη στον αισθητικό και φιλικό προς το χρήστη σχεδιασμό, αυτός ο ανελκυστήρας ταιριάζει σε οποιοδήποτε περιβάλλον, ενώ η στιβαρή κατασκευή του εξασφαλίζει μεγάλη διάρκεια ζωής και αξιόπιστη απόδοση. Επιβεβαιώνοντας τα υψηλότερα πρότυπα ασφαλείας και ποιότητας, η συγκεκριμένη πλατφόρμα είναι ένας οικονομικός τρόπος για να διαχειριστείτε τις σκάλες με ευχάριστο τρόπο. Λόγω του εξαιρετικά λεπτού και συμπαγούς σχεδιασμού, η πλατφόρμα καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο, διατηρώντας την σκάλα ελεύθερη από εμπόδια.

draculis-texnologia-pou-sas-anevazei-icon
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Share on print

Μοιραστείτε τα νέα μας! 

Τα νέα της Draculis

Το Νοσοκομείο «ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΥΓΓΡΟΣ» επέλεξε τη Draculis!

Το Νοσοκομείο «ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΥΓΓΡΟΣ» επέλεξε τη Draculis!

Αισθανόμαστε μεγάλη ικανοποίηση και χαρά, όταν οι εγκαταστάσεις μας αφορούν δημόσιους χώρους. Πόσο μάλλον, όταν το Andreas Syggros Hospital of Venereal and Skin Disease με ευαισθησία στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, εμπιστεύθηκε τη Draculis τοποθετώντας την υπερσύγχρονη πλατφόρμα OMEGA.

Περισσότερα...
Η Draculis στη γιορτή για τα 24 χρόνια του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στον τομέα της Υγείας!

Η Draculis στη γιορτή για τα 24 χρόνια του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στον τομέα της Υγείας!

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο την Τρίτη 1η Οκτωβρίου 2019, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλοπούλου, o Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού» γιόρτασε τα 24 χρόνια δράσης του (1995-2019), στον τομέα της Υγείας.

Περισσότερα...

Εγγραφή στη Newsletter λίστα μας


Παρακαλούμε συμπληρώστε την email διεύθυνσή σας εφόσον επιθυμείτε να λαμβάνετε τα Newsletter της Draculis.

  


Στην παραπάνω φόρμα μπορείτε να συμπληρώσετε το email σας, εφόσον επιθυμείτε να λαμβάνετε τα Newsletters του draculis.gr. Η email διεύθυνση που θα καταχωρήσετε θα χρησιμοποιείται από το draculis.gr μόνο για τη συγκεκριμένη χρήση και δεν θα κοινοποιηθεί ποτέ σε τρίτους. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε ενημερωθείτε από τη σελίδα μας – Όροι χρήσης ιστότοπου.

Scroll Up