Το 39ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, επέλεξε την Πλατφόρμα STRATOS!

Το 39ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, επέλεξε την Πλατφόρμα STRATOS!

Η Draculis πάντα δίπλα στους μικρούς μας φίλους! Με πολύ αγάπη, σεβασμό και υπευθυνότητα όλοι εμείς στη Draculis, προσφέρουμε λύσεις με αξιοπρέπεια για τα παιδιά που αντιμετωπίζουν κινητικές δυσκολίες.

Κύριο μέλημά μας είναι να αισθάνονται ελεύθερα & να μπορούν να μετακινούνται με ασφάλεια, γιατί όλοι έχουν δικαίωμα στη μάθηση. Ο ανελκυστήρας-πλατφόρμα Stratos εγκαταστάθηκε στο 39ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ (Αχαρνών 399 & Τσούντα 20, Άγιος Ελευθέριος), δίνοντας πρόσβαση ακόμα και σε χρήστες αναπηρικής πολυθρόνας, ενισχύοντας έτσι την ανεξαρτησία και την ποιότητα ζωής τους!

Ο ανελκυστήρας – πλατφόρμα Stratos αποτελεί την ιδανική λύση για την πρόσβαση των εσωτερικών και εξωτερικών κλιμακοστασίων, σε χρήστες αναπηρικής πολυθρόνας.

Η ομαλή μεταφορά ηλεκτρικών αναπηρικών καρεκλών εγγυάται χωρητικότητα φόρτωσης 300 kg. Χάρη στον αισθητικό και φιλικό προς το χρήστη σχεδιασμό, αυτός ο ανελκυστήρας ταιριάζει σε οποιοδήποτε περιβάλλον, ενώ η στιβαρή κατασκευή του εξασφαλίζει μεγάλη διάρκεια ζωής και αξιόπιστη απόδοση. Επιβεβαιώνοντας τα υψηλότερα πρότυπα ασφαλείας και ποιότητας, η συγκεκριμένη πλατφόρμα είναι ένας οικονομικός τρόπος για να διαχειριστείτε τις σκάλες με ευχάριστο τρόπο. Λόγω του εξαιρετικά λεπτού και συμπαγούς σχεδιασμού, η πλατφόρμα καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο, διατηρώντας την σκάλα ελεύθερη από εμπόδια.

draculis-texnologia-pou-sas-anevazei-icon

Μοιραστείτε τα νέα μας! 

Τα νέα της Draculis