Ανελκυστήρας σκάλας – STANNAH Solus 600

Ανελκυστήρας για ευθύγραμμες σκάλες - STANNAH Solus 420
Ανελκυστήρας για ευθύγραμμες σκάλες - STANNAH Solus 420

Παρουσίαση

Ανελκυστήρας για ευθύγραμμες σκάλες - STANNAH Solus 420

Για ευθείες σκάλες

Ο συνδυασμός του υψηλού σχεδιασμού και της πρωτοποριακής τεχνολογίας Stannah κάνουν το Solus 600 το απόλυτο μοντέλο, για όλους τους τύπους ευθύγραμμης σκάλας.

Χάρη στον εργονομικό του σχεδιασμό ανοίγει και κλείνει με μία αθόρυβη κίνηση. Διπλώνει επίπεδα και κατά μήκος του τοίχου, αφήνοντας ελεύθερο χώρο για τους υπόλοιπους χρήστες της σκάλας.

Στην περίπτωση που η διαρρύθμιση του σπιτιού σας δεν εξυπηρετεί και η ράγα αποτελεί εμπόδιο, στη θέση εκκίνησης του καθίσματος η επιλογή της αυτόματης αρθρωτής ράγας, σας δίνει τη λύση.

Το Solus 600 διαθέτει περιστρεφόμενο κάθισμα το οποίο βοηθά στη ασφαλέστερη επιβίβαση και αποβίβαση στο πλατύσκαλο της άνω στάσης. Προαιρετικά, εφόσον οι ανάγκες ή ο χώρος του χρήστη το επιβάλλουν, η περιστροφή του καθίσματος μπορεί να γίνει και αυτόματα προς τη μια ή και προς τις 2 κατευθύνσεις.

Στο βραχίονα του ανελκυστήρα, στο μήκος των δακτύλων είναι τοποθετημένα τα κουμπιά χρήσης, έτσι ώστε να μπορείτε να έχετε άμεση προσέγγιση. Για μεγαλύτερη εργονομία οι βραχίονες είναι ρυθμιζόμενοι ώστε να μπορείτε να τους προσαρμόσετε στο μήκος που επιθυμείτε. Επιπλέον ο ανελκυστήρας συνοδεύεται από ένα ειδικό τηλεχειριστήριο για να μπορείτε να την καλείτε από οποιοδήποτε σημείο της σκάλας.

Σε κάθε ανελκυστήρα Stannah ακόμα και το ύψος του καθίσματος μπορεί να τροποποιηθεί σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Για περισσότερη ασφάλεια μπορείτε να εφαρμόσετε τη ζώνη ασφαλείας που προσαρμόζεται εύκολα στο σημείο που επιθυμείτε γύρω από τη μέση. Επιπροσθέτως διαθέτει 5 αισθητήρες κυκλικά γύρω από τη βάση του, προκειμένoυ να αποφεύγει οποιοδήποτε εμπόδιο κατά τη μεταφορά σας. Με αυτό τον τρόπο η μετακίνηση διακόπτεται προσωρινά.

Το αποτέλεσμα είναι ένας ανελκυστήρας αεροδυναμικής γραμμής με γνώμονα τις προσωπικές σας απαιτήσεις.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

 
Κάθισμα σχεδιασμένο με μορφή, λειτουργικότητα και διαστάσεις που καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις.
 
Για επιπλέον ασφάλεια, η ζώνη ασφαλείας της Solus 420 αγκαλιάζει την μέση σας στο σημείο που επιθυμείτε.
 
Εύκολη στη χρήση με δυνατότητα να ασφαλίζει με ένα χέρι.

Λειτουργήστε τον ανελκυστήρα από τον μοχλό χειρισμού (joystick) που βρίσκεται στο βραχίονα του καθίσματος, με μια απλή κίνηση.

Σχεδιασμός που εξασφαλίζει εργονομία ακόμη και σε άτομα με μειωμένη ευχέρεια στην κίνηση των χεριών. Το ειδικό κλειδί εξασφαλίζει τη χρήση του ανελκυστήρα μόνο από εσάς ή από άτομα της επιλογής σας.

Το μήκος στους βραχίονες του καθίσματος ρυθμίζεται εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη εργονομία και ασφάλεια.

Το ύψος του καθίσματος στις θέσεις στάθμευσης «επάνω» ή «κάτω» ρυθμίζεται ανάλογα με το ύψος σας.

Πέντε αισθητήρες ασφαλείας ακινητοποιούν το κάθισμα σε περίπτωση που βρεθεί εμπόδιο κατά την κίνησή του.

Το περιστρεφόμενο κάθισμα προσφέρει ασφαλή επιβίβαση – αποβίβαση στο τέρμα της διαδρομής.

Προαιρετικά υπάρχει και η δυνατότητα αυτόματης περιστροφής.

Με το ειδικό τηλεχειριστήριο μπορείτε να καλείτε από το ψηλότερο ή το χαμηλότερο σημείο της σκάλας.

Σε περίπτωση αδυναμίας χρήσης του μοχλού χειρισμού στο βραχίονα του καθίσματος, μπορεί εναλλακτικά να λειτουργήσει ο ανελκυστήρας με το ασύρματο τηλεχειριστήριο.

Με μία ταυτόχρονη κίνηση διπλώνουν αυτομάτως το κάθισμα, οι βραχίονες και το υποπόδιο κατά μήκος του τοίχου, ελευθερώνοντας το χώρο στη θέση στάθμευσης.

Καλαίσθητη ταπετσαρία, διαθέσιμη σε ανθεκτικό ύφασμα ή vinyl σε κλασικά και μοντέρνα χρώματα που θα ταιριάξουν απολύτως με τον εσωτερικό σας χώρο.

Ταπετσαρίες και χρώματα

Ανελκυστήρας για ευθύγραμμες σκάλες - STANNAH Solus 420

 Επιλέξτε το κατάλληλο χρώμα και ύφασμα

Στη Draculis αντιλαμβανόμαστε την επιθυμία σας για ένα καλαίσθητο και αρμονικό σε σχέση με το χώρο σας, ανελκυστήρα σκάλας. Γι΄ αυτό σας προσφέρουμε τη δυνατότητα επιλογής, μέσα από μία μεγάλη ποικιλία κομψών υφασμάτων ταπετσαρίας. Κάθε σας επιλογή συνδυάζεται με μια μεγάλη χρωματική γκάμα.

Πέντε νέα χρώματα ράγας έρχονται από την Draculis για να κάνουν τον ανελκυστήρα σκάλας σας απόλυτα ταιριαστό με το χώρο σας. Τα νέα χρώματα αποτελούν προαιρετική επιλογή για την περιστροφική ράγα της Stannah Stairlifts.

Για να ολοκληρώσετε την εμφάνιση της Solus 600 διαλέξτε μεταξύ της κλασικής μπρούτζινης ή της κομψής ασημί ράγας οδήγησης. Από την άνεση μέχρι και την επιλογή χρωμάτων το μοντέλο Solus 420 αναλαμβάνει να καλύψει την ανάγκη σας για ανανέωση στον τρόπο ζωής σας.

 

Το Solus 600 προσφέρεται σε δύο επιλογές με ασημί ή Bronze ράγα οδήγησης

Σετ περιποίησης δέρματος. Με την αγορά του μοντέλου Solus 600 με δερμάτινη επάνδυση μπορείτε να παραγγείλετε το συγκεκριμένο σετ

Φωτογραφίες

Πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε ανάγκη σας

Επόμενο βήμα: Ζητήστε ΔΩΡΕΑΝ μελέτη του χώρου σας!

Για να κανονίσουμε μια ελεύθερη, χωρίς καμία υποχρέωσή σας επίδειξη του προϊόντος, με έναν από τους εξειδικευμένους μας συμβούλους, καλέστε στα παρακάτω τηλέφωνα ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας μας.

210 2842018 – 210 2841189