Ανελκυστήρας σκάλας – STANNAH Siena 260

Ανελκυστήρας σκάλας - Stannah Siena 260 - από τη Draculis
Ανελκυστήρας για περιστροφικές σκάλες - STANNAH Siena 260

Παρουσίαση

Το πρώτο βήμα προς την ελευθερία. 

Συναντάμε περιστροφικές σκάλες σε κάθε σχήμα και μορφή, με διαφορετικές διαστάσεις, γωνίες και σημεία αποβίβασης-επιβίβασης. Εμείς σας εξασφαλίζουμε την ακριβή εφαρμογή της Siena, όποια και αν είναι η σκάλα σας. Εσείς επιλέξτε τον τύπο του καθίσματος και τη ράγα και τότε θα έχετε τον ιδανικό ανελκυστήρα για εσάς.

Επιλέξτε τη Siena και συνδυάστε την άνεση με την κομψή εμφάνιση. Η καλαίσθητη ταπετσαρία προσφέρεται σε βινύλιο 5 αποχρώσεων, που ταιριάζουν στο προσωπικό σας στυλ και χώρο. Σχεδιάσαμε τη Siena για μέγιστη άνεση και απλότητα. Εφαρμόστε τη ζώνη ασφαλείας και κινήστε το χειριστήριο για να ανεβείτε ή για να κατεβείτε τη σκάλα. Το αναδιπλούμενο κάθισμα σας χαρίζει επιπλέον ελεύθερο χώρο. Έχετε τη δυνατότητα να «κλειδώσετε» τη Siena σας, προκειμένου να την κρατήσετε ασφαλή για τα παιδιά. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να επιλέξετε το προαιρετικό διπλά περιστρεφόμενο κάθισμα, ώστε να ανεβαίνετε ή να κατεβαίνετε με ασφάλεια και άνεση από αυτό, ακόμη και σε πολύ στενούς χώρους.

Έχει κατασκευαστεί για να εφαρμόζει απόλυτα στο χώρο σας, να αγκαλιάζει κάθε γωνία, ενώ ο κομψός σχεδιασμός της εναρμονίζεται με κάθε ύφος σπιτιού. Η λεπτή γραμμή της ράγας αφήνει αρκετό ελεύθερο χώρο στους υπόλοιπους χρήστες, ενώ οι ανθεκτικοί διπλοί σωλήνες της, την καθιστούν εξαιρετικά στιβαρή.

Όταν η Siena δε βρίσκεται σε λειτουργία διπλώνει και εξασφαλίζει περισσότερο ελεύθερο χώρο, για τους υπόλοιπους χρήστες. Με μία απαλή κίνηση στο χειριστήριο η Siena κινείται επάνω και κάτω. Όταν φτάσετε στο υψηλότερο σημείο της σκάλας, περιστρέφεται έτσι ώστε να κατεβείτε με ασφάλεια. Όταν η Siena δε χρησιμοποιείται, μπορεί να τοποθετηθεί σε θέση κλίσης προκειμένου να λειτουργήσει σαν μπάρα ασφαλείας ή να αναδιπλωθεί ώστε να ελευθερωθεί χώρος στη σκάλα για τους υπόλοιπους χρήστες.

Siena 260
Έντυπο σε αρχείο PDF

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Κάθισμα σχεδιασμένο με μορφή, λειτουργικότητα και διαστάσεις που καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις.

Για επιπλέον ασφάλεια, η ζώνη ασφαλείας της Siena 260  αγκαλιάζει την μέση σας στο σημείο που επιθυμείτε. Εύκολη στη χρήση με δυνατότητα να ασφαλίζει με ένα χέρι. To μόνο που χρειάζεται είναι ένα απαλό άγγιγμα στο μπουτόν προκειμένου να ξεκινήσει η ανάβαση.

Η ανασυρόμενη ζώνη ασφαλείας μπορεί να κουμπώσει μόνο με το ένα χέρι. Προσφέρεται σε μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων.

Χρησιμοποιήστε το χειροκίνητο ή προαιρετικά τον 
ηλεκτρονικό μοχλό μίας περιστροφής, προκειμένου να σταθεροποιήσετε κάθισμα σας και να κατεβείτε με ασφάλεια στην κορυφή της σκάλας.

Οι αισθητήρες γύρω από το υποπόδιο ανιχνεύουν  οποιοδήποτε εμπόδιο στα σκαλιά σας, ακινητοποιώντας ομαλά το κάθισμα.

Το σύστημα ασφαλείας αποτρέπει την κίνηση του 
καθίσματος μέχρι ο βραχίονας να κλείσει στη θέση «κάτω».

Μόλις φτάσετε στο υψηλότερο σημείο της σκάλας, η Sienaπεριστρέφεται έτσι ώστε να κατεβείτε με ασφάλεια.

Το μόνο μου χρειάζεται είναι μία απαλή πίεση στο χειριστήριο και η Siena 260 κινείται επάνω και κάτω.

Ξεδιπλώστε το κάθισμα και καθίστε αναπαυτικά.

Εύχρηστος διακόπτης onoff, προσβάσιμος απευθείας από την άκρη του μπράτσου του καθίσματος.

Διπλώνουν οι βραχίονες και το κάθισμα, ενώ το υποπόδιο διπλώνει με ένα ξεχωριστό μοχλό.

Με το πάτημα ενός μπουτόν στο βραχίονα του καθίσματος.

* (προαιρετική)

Διαλέξτε μία από τις πέντε αποχρώσεις ταπετσαρίας καθίσματος και συνδυάστε την με οποιαδήποτε απόχρωση ράγας προκειμένου να έχετε τη Siena 600 που σας ταιριάζει. Η ταπετσαρία αποτελείται από ανθεκτικό βινύλιο προστατεύοντας σας, από τα μικρόβια και την περίπτωση φωτιάς.

Η Siena 260 προσφέρεται σε δύο μεγέθη για να ταιριάζει τόσο σε εσάς όσο και στο χώρο σας.

Με ενδιαφέρει αυτό το προϊόν!

Για να κανονίσουμε μια ελεύθερη, χωρίς καμία υποχρέωσή σας επίδειξη του προϊόντος, με έναν από τους εξειδικευμένους μας συμβούλους, απλά συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Πριν αποστείλετε τη φόρμα επικοινωνίας, παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει και κατανοήσει τους παρακάτω όρους χρήσης.

Επίσης μπορείτε να μας στείλετε περισσότερα στοιχεία για τις ανάγκες σας μέσα από τη σελίδα μας ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ή να μας καλέσετε στα παρακάτω τηλέφωνα!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – Όροι χρήσης φόρμας επικοινωνίας: Η παραπάνω φόρμα διατίθεται για δικής σας εξυπηρέτηση. Αρχικά ζητάμε το Ονοματεπώνυμο, το email και την πόλη σας, ώστε να είναι δυνατή μία minimum επικοινωνία από την πλευρά μας, για να ικανοποιήσουμε το αίτημά σας. Κατόπιν ζητάμε το τηλέφωνό σας, ώστε να είναι δυνατή η επικοινωνία μας σε περίπτωση που το email που συμπληρώσατε είναι λάθος ή δεν ισχύει πια. Τέλος ζητάμε να μας ενημερώσετε για ποιό θέμα επικοινωνείτε μαζί μας (με προσυμπληρωμένο το προϊόν -όπου δίπλα μπορείτε να συμπληρώσετε το σχόλιό σας- για το οποίο μορούμε να σας φανούμε χρήσιμοι. Πριν την τελική αποστολή των στοιχείων σας είναι υποχρεωτική εκ μέρους σας η συγκατάθεση στην αποστολή τους, που σημαίνει ότι έχετε κατανοήσει και αποδεχτεί το παρόν κείμενο. Το draculis.gr, δεν θα κοινοποιήσει ΠΟΤΕ τα στοιχεία σας σε τρίτους. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε ενημερωθείτε από τη σελίδα μας – Όροι χρήσης ιστότοπου.

* Η παραπάνω ενημέρωση παρέχεται διότι, η Ευρωπαϊκή Ένωση προωθεί αλλαγές σχετικά με την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων, δημιουργώντας ένα νέο και Αυστηρό πλαίσιο το οποίο θα επηρεάσει τον τρόπο με τον οποίο θα επικοινωνούμε. Ο νέος Ευρωπαϊκός Νόμος (GDPR) έχει τεθεί σε ισχύ από τις 25/05/2018 και είναι απολύτως σεβαστός από εμάς. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας.

Ταπετσαρίες και χρώματα

Αποχρώσεις ράγας
     

Ταπετσαρίες και χρώματα

Επιλέξτε το κατάλληλο χρώμα και ύφασμα.

Στη Draculis αντιλαμβανόμαστε την επιθυμία σας για ένα καλαίσθητο και αρμονικό σε σχέση με το χώρο σας, ανελκυστήρα σκάλας. Γι’ αυτό σας προσφέρουμε τη δυνατότητα επιλογής, μέσα από μία μεγάλη ποικιλία κομψών υφασμάτων ταπετσαρίας. Κάθε σας επιλογή συνδυάζεται με μια μεγάλη χρωματική γκάμα.

Σας προσφέρουμε μία επιλογή πέντε αποχρώσεων από ανθεκτικό βινύλιο και επιπλέον δύο χρωματικές επιλογές ράγας, για να ταιριάζουν με το γούστο και το στυλ σας. Από την άνεση μέχρι και την επιλογή των χρωμάτων το Siena 260 αναλαμβάνει να καλύψει την ανάγκη σας για ανανέωση στον τρόπο ζωής σας.

Cranberry

Ivory

Midnight

Pine

Walnut

Φωτογραφίες

Video